Лакове за нокти - 133

• 36 391
  • 733
  •   1
Отговори
# 180
Евала, че издържате на миризмата на китайчетата. Аз един единствен път взех един и щях да почина от миризмата.

# 181
  • В полите на Пирин планина
Аз след дълго не - купуване на лакове, взех, че избухнах:

Скрит текст:

Всичките са много красиви и освен Sparkle on, са на промоция по 5.80 лева. Heart Eyes

Обаче в своя защита ще кажа, че изхвърлих всички стари евтини лакове, които не съм докосвала от 100 години. Simple Smile

# 182
Лейди, честито! Grinning
Ариа, моите няколко китайчета миришат нормално на лак, не по-зле.

# 183
Георгиева, прелестно е това китайче, но ако е същото което видях при нашите "китайци"- много мини формат Thinking А 4-5 лв струваше Rage По-скоро 5 лв...То за малко повече бих купила холограмен Голдън Роуз...
А по повод холограмните лакове, Перфект имат ли все още холограмни? Преди години приятелка много ги хвалеше, но не знам откъде ги купуваше.

Долче, не е от минитата, даже си е доста голяма бутилка. преди две или три теми го бях снимала. Това е китайчето и честно казано изобщо не мирише гадно или натрапчиво. Мирише си като другите лакове. Даже е с по - слаба миризма от тях. Съхне много бързо и не се отразява зле на плочката.

# 184
Браво Лейди, страхотни са и направо за без пари. Ти сигурно си взела последният Sparkle on.
Ще чакам да покажеш 1427 и 1470.
1427 глитър ли е?
Как ме подкукоросваш сега значи....

# 185
  • В полите на Пирин планина
Браво Лейди, страхотни са и направо за без пари. Ти сигурно си взела последният Sparkle on.
Ще чакам да покажеш 1427 и 1470.
1427 глитър ли е?
Как ме подкукоросваш сега значи....

1427 е глитър, да. Те всичките са с някакви частички - аз много харесвам такива лакове.

# 186
💃🏻 Trend it up shimmer matte 030 и Essence shine last & go!  07 party princess

# 187
Георгиева, тези които видях аз бяха такива,но някакви 5 мл някъде. То това добре,ама цената им както ти казах...и ме отказаха Grinning

# 188
Много ви благодаря за отзивите, мили момичета. Hug
За заострена форма нямам идея как точно да я сътворя. Може би трябва да се допитам до някоя маникюристка. Или да потърся инфо за метода и начина на пилене.

Пп Долче, тази ти форма е супер. Heart Eyes
Аз не съм за нито едната форма, виждам те с такава
Скрит текст:

# 189
Бърз поглед към коледен кич 2, а утре нормални снимки Joy

# 190
AraBesqUe, много е красиво! Heart

Лейди, честити! И аз се сдобих със Sparkle on

Пингвин с ушанки е това, синия лак е Essie Blue La la, a холограма е Subculture Cirque colors.

Последна редакция: пт, 06 дек 2019, 21:49 от Анонимен

# 191

https://www.instagram.com/p/B5w-fNwgTUn/?igshid=9vw89wkeqobu
Flormar Jelly look - JL 04 Scarlet
Декорация ваденка

# 192
Отвратителни лакове. Влачат се, не изглеждат като в шишиенцата. От топа станаха на бразди. Четките са рошави.

# 193
Може ли да ми препоръчате някой топ лак на водна основа? Аз изобщо не знам кои са такива де. Иии благодаря Simple Smile

# 194
Нори, ама пък на ноктите изглежда много добре. А и на този сивкаво космат фон Wink, още по добре.

Общи условия

Активация на акаунт