Лакове за нокти - 133

• 36 950
  • 733
  •   1
Отговори
# 285
Арабеск, взимаш празно шише, сипваш малко топ лак и няколко капки червен лак и си готова.

# 286
Златна си! Благодаря! Heart Как не се сетих! Тъкмо имам един стар топ, който не ползвам Grinning

# 287
Хайде Лита ще показва после, и да даде отзив за терапията Stuck Out Tongue Winking Eye

# 288
Грешката ми е в голямите снежинки ,но няма да го трия

# 289
  • София
Офффф! Сега като сте такива гадни, кажете бързо някакво бюджетно червено желе, че имам червения брокат на Бел и искам да го направя на сандвич Joy
Виж малко по-назад, Мама на Миро беше показала желе на Флормар.

# 290
Хайде Лита ще показва после, и да даде отзив за терапията Stuck Out Tongue Winking Eye

Ех, че готино Heart Eyes Така се радвам, че някой от нашата темичка спечели Laughing

# 291
И аз си помислих същото, макар, че някой също беше писал, че е печелил от тях. Нали питах преди време.

# 292
Честито на Лита!
Много красоти показвате всички до една! Heart
Ариа, прекрасни маникюри! Heart
Арабеск, искам да ти изкопирам всичките коледни кичове.

От мен Зоя Мерида и Леви.

От Сефора купих този по-едър брокат миналата година, но не съм го тествала. Прилича малко на броката на Арабеск.

# 293
  • София
Франкеполиш и ваденка и отивам да ровя лаковете за сандвич. Големи сте подстрекателки Grinning

# 294
От вашите сандвичи огладнях и вечерям за втори път вече!
Сега някоя да обясни как се прави сандвич пласт по пласт.

# 295
Писах по-нагоре 😉 Желе, глитър, желе, глитър и така.

# 296
Писах по-нагоре 😉 Желе, глитър, желе, глитър и така.
А отдолу слагате ли някакъв бял лак под желето?

# 297
Не. Няма нужда, съвсем друг е търсения ефект на сандвича, с бяло няма да изглежда така.

# 298
Не. Няма нужда, съвсем друг е търсения ефект на сандвича, с бяло няма да изглежда така.
Много благодаря! Hug

# 299
  • на последния етаж
Благодаря, момичета!  bouquet Heart Eyes И аз се изненадах много приятно след съобщението. Simple Smile
Нямам никакви желета, а ми изглеждат интересно на ноктите ви - дрогериийните марки предлагат ли подобни (Римел, Флормар)? 

Общи условия

Активация на акаунт