Лакове за нокти - 133

• 36 886
  • 733
  •   1
Отговори
# 405
Определено Икрен ще го пробвам за сандвич Stuck Out Tongue Нещо рязко смених посоката на цветовете Grinning

# 406
  • на последния етаж
В днешния слънчев ден избрах Bourjois 10 Beach Violet:

# 407
Леле момичетааааа , напълнихте ми душичката! Благодаря ви! Страхотни красоти, нямам думи просто. Аз изобщо нямам време тези дни, затова се извинявам за изцапаните кожички , но само забърсах набързо Simple Smile

# 408
Brainbug, много ми хареса Simple Smile

# 409
Lemy, благодаря! Искаше ми се да имам повече време да го изпипам, но... Yum Може би през ваканцията Simple Smile

# 410
Много красиво е станало, Brainbug. Heart Eyes

Аз си накупих коледни стикери и сега ще има да се украсявааам. Joy
И да показваааам. Stuck Out Tongue Winking Eye
Ей ги на:

# 411
Brainbug, ако това е "набързо", какво ли е, когато имаш време Grinning

Джасте, откъде са? Искам да знам 😂

# 412
Ау, Джаста, тези най-отпред червенките много ми харесаха.

# 413
Арабескче, от едно варненско магазинче "Вишнев цвят", имат и онлайн продажби, но не е рентабилно, заради доставката. Аз отидох на място, избора е по голям, отколкото онлайн предлагането. 80ст. е листчето. Не са евтини, ама айде не е всеки ден Коледа, я. Wink

Мислех да поръчам онлайн от друг сайт, имаше по евтини оферти, но с доставката работата се компенсираше. Горе долу танто за кукуригу идеше работата, пък и не ми се чакаше.

Пп Леми, и на мен. Бяха една бройка и я взех. Ще видим на нокти как ще са.

# 414
  • Prismatica Aerie

А нямаше нищо да взимам от тази колекция😑

# 415
Аууу, разкошееен. Heart

# 416
Хубав е, Каталано. Ама още се въздържам- нито един не съм взела от тази колекция.
За сметка на това едни десетина Масурки и Cirque как ме викат Mr. Green

П.С. Brainbug- Много е красиво  Heart Eyes

# 417
За сметка на това едни десетина Cirque как ме викат Mr. Green
П.С. Brainbug- Много е красиво  Heart Eyes
+++1 и за двете Wink
Снощи не им устоях... изобщо щерката ще е щастлива като влезе в пубертета и почне да се маже!

Агентче, честито! Май Дядо Мраз е същия, който и на мен донесе точно същите, но преди две години. Много са красиви и трайни. С кеф да си ги ползваш Stuck Out Tongue
Мерси Simple Smile Смях се много, че и еднакви сме ги докарали Grinning Исках и Rebecca, но я нямаше при мен Sad

Набързо и върху вчерашния, че няма време днес за нищо.

PS Девойки, имате ли си предпочитан разредител за лакове?! Аз ги ползвам моите и за почистване...

PS А сладкото си го изядох с голям кеф и със гръцко кисело мляко (изцедено!)

Последна редакция: пн, 16 дек 2019, 16:48 от Agent Provocateur

# 418
Привет, момичета! Предложете ми лак в тъмно синьо - индигово, т.е. с лек лилав оттенък. Ама наистина тъмно Blush Мислех си, че съм взела точно такъв на Бел, но се оказа синьо-зелен. Пак ми харесва, но не е каквото очаквах.

# 419
Агент, разбиваш ми сэрцето с този подарък.

Общи условия

Активация на акаунт