Лакове за нокти - 133

• 36 319
  • 733
  •   1
Отговори
# 660
Не, не е лимитиран..поне така мисля. Иначе в момента е на 6 лв хахаха

# 661
Честита Коледа на всички Wine Glass

# 662
  • Стара Загора
Тази година изневерих на Ринга, но след двуседмично носене на червено... Ми поомръзна. Реших да съм синя и сложих Orly Stone Cold.

# 663
... след двуседмично носене на червено... mи поомръзна. Реших да съм синя и сложих Orly Stone Cold.
Много красив! Точно и аз изтрих червените си нокти, че ми дойде байгън от червено... сега гледам наличностите. След малко отчет...

# 664
  • София
Моите нокти са коледно ...черни с Никол на SNB. Весели празници на всички!

# 665
Пепе, направи му ако можеш още малко снимки, моля те Kissing Face Или поне в шишенцето. Още ме е яд, че ги бяха скрили двата нови като поръчвах, щях да си взема и тях.

# 666
Моите нокти са коледно ...черни с Никол на SNB.
Чудни са!!!
Pepe, а дали имаш голям размер на The Show Must Go On и Let Me Entertain You!?!

Така, омазах се и аз с нов лак, леко се нервирах, че е по-студен тон отколкото повечето му снимки в нета, пък си сипах едно Прoсеко и с му добавих по-червеникав топ, че да го "постопля". Та стана манджа с грозде - хем флейкс, хем холо частички, но на кой му пука! Така де, за глупости ли ще се ядосвам насред Коледа Grinning

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 26 дек 2019, 20:34 от Agent Provocateur

# 667
Я много красива тази Никол! Как съм я пропуснала. Трябва да ги погледна. Агент, лилавото е... един път 💜

# 668
Аз минах на черно след грандиозния кич цял месец. Утре ще ги снимам по детайлно.

# 669
  • София
@Осмичка, ей го на. Ситни холограмни глитърчета, красив е, да

На лампа-толкова.
@Агентче, имааааам, имам. И двата.

# 670
Правя опити да поставям лак, но още първия ден лака започва да се отлюспва.
След четене пробвах с база на Евелин 8 в 1 и топ на Голдън Роуз в черното шишенце, но продължителността се увеличи само на 2 - 3 дни.
Търся вариант, които да издържи седмица. Издържа ли комбинацията обикновен лак + топ гел лак?
Моля за вашите съвети!

# 671
Оооо аз имам един такъв Есенс от спейс серията. Дали да не взема да го намажа тая вечер. Забравила съм го 😁

# 672
  • Благоевград
Светли празници, момичета! Бъдете много здрави и щастливи! 🎁
Да се отчета с една СНБ, мисля, че го имате 😂 Забравих му името, но има лек златист нюанс и е по-скоро към оранжевата гама, отколкото червената? Сетихте ли се? 😂

И да се оплача от новия топ на Есенс - това чудо няма съхнене даже и с капките. Уж изсъхнал лак, чакам чад поне преди да си легна и на сутринта съм на чаршафи. Мислех, че е от лака, но се оказа от топа.
Не знам защо реших да пробвам неща ново, вместо да доизвадя душата на ГР.

# 673
И да се оплача от новия топ на Есенс - това чудо няма съхнене даже и с капките. Уж изсъхнал лак, чакам чад поне преди да си легна и на сутринта съм на чаршафи. Мислех, че е от лака, но се оказа от топа.

И аз това казвам. Но пък става за перфектна отлепваща база за глитъри, под основата.

# 674

Този лак изобщо не е коледно зелен, по-скоро войнишко зелен е...Flormar Wild Forest се води иначе. Брокатчето е Бел. Blush

Общи условия

Активация на акаунт