Фермата сезон 5 тема 10

• 42 089
  • 992
  •   1
Отговори
# 285
  • на село
Браво на Митко,  ако малката  беше
станала и фермер, щеше да ми дойде  в повече и пак мрънка  Веска и пак недоволна..

# 286
Тази няма как да знае всички отговори без да са и ги дали да ги научи.Тъпото си е тъпо и това и е било трудно

# 287
Каролев каква прическа извади Joy

# 288
Благодаря за новата тема.

Сега момичета и момчета, някакви залози за ратаите и дуелиста!

Ако съм на Митко ИТ на мястото, бих сложила:

- за мъж - Сами
- за жена - Дана, защото е най-съвестната и здраво работеща жена.

Бих пратила на дуел Сами, който за съжаление би издърпал Митко 2, който би отпаднал. Един мъж по-малко, но Сами би се върнал оратно във фермата.

И така, лейдис и джентълмен, какви са вашите залози?  /ако цитирам тук Бети/

Последна редакция: пн, 02 дек 2019, 22:31 от Tahiti

# 289
  • на село
Първи дуелист мисля, че  ще  е Краси,  от жените-  Марго и после Красимир  на дуел и малък Митко е чао.

# 290
Ох, Дана  много ме дразни като почне да дудне.

# 291
Не, Весе, не е зубър Митко. Умен е.

# 292
Ох,мега проста е тая конярката и токова време и отделят,пък сега и се молят .Ми като не иска да не ги взема

# 293
  • на село
Абе има поговорка "Дават ли ти вземай, гонят ли те бягай" дори на мен да предложат нещо да ми направят даром ще съм щастлива, Веска не я разбирам, проявява самочуствие и излишна гордост , по скоро горделивост.
И всички  й се молят 🙄

# 294
Ех, вие пък! Ще сравнявате Веселка и Митко! Нерде Ямбол, нерде Стамбул!

# 295
Веселка сама се постави в ситуация.  Три месеца обяснява как живее, без ток, цигарите дели, три деца, трудна работа, събуди съжаление у всички и сега... гордост.

Последна редакция: пн, 02 дек 2019, 22:38 от Syros

# 296
Ох, тая Веселка. Няма угодия.
Какво се пени и реве. Не стига че ще и помогнат, не стига че не е направила нищо на децата си, ами и обидена го раздава

# 297
Е, чак пък нищо. Гледа си ги. Добре, зле, гледа ги. Тя е работяга, упорита, наистина малко й трябва, но на горния етаж.

# 298
Абе каква е тая Веска , всички я ухажват и и се тресат , много е дразнеща , какво толкова е станало? Имам чувството, всичкият тоя хленч и ухажване е сценарии . Адски ми е неприятна Веска.

# 299
  • ново
И Дана, и Веселка са ми еднакво неприятни в момента. Изразни ме Веселка - нейните деца не били сираци. Изглежда за нея да си сирак е обидно. Много ограничено мислене има горката.

Общи условия

Активация на акаунт