Фермата сезон 5 тема 10

• 42 020
  • 992
  •   1
Отговори
# 435
Още снощи, след епизода, остана много голяма горчивина в мен. Не ми се пишеше. Не ми се коментираше....Просто гадно усещане...Междувременно Ви  чета и Вие  сте 1000 пъти по-интересни от щуротиите снощи. Ами,  да Ви кажа, Веселка ме ядоса. Имала гордост...а, възпитание има ли ?!  Тя братче, цял сезон създава образ на трудеща се многодетна майка, на която средствата недостигат, а сега извади гордост. Така ми идваше да й люшна един шамар,че да се съвземе от еуфорията на пазеното, най-мъничко, на което всички са му длъжни. Не го е казала.....но с поведението си го внушава. И  после - не е лишавала децата си, не били соц.слаби и прочие. А бе,кажи - благодаря, няма нужда  или благодаря,приемам, заради децата.Както и да е. Опротивя ми...много  ми  опротивя. Неблагодарна е. А другите с какъв аршин мерят е ясно. Всеки от своята камбанария преценява и на финала - дарение на Веселка... А и  Каролев - ще дам,ако дадете....Е, ДА, ама  тя неиска. Всичко, всичко ми се видя абсурдно - поведението на чорбаджиите,  решенията,  диалозите, поведението на Веселка.....Нещо в мен, много надълбоко , се отврати от всички участници.....А стига бе ! Те добрите, а ТАЗИ пък - горда !

Ще  продължавам да Ви чета ...Аз  нямам думи....

# 436
  • София
Бети,Бети,добре че си отиде вкъщи...
Останаха едни скучни и оцъклени към голямата награда хорица,които само се оглеждат за камерите и си мерят всяка дума,че и тази на другите.
А това сополивото най-много драпа и сметки си прави коя да прати на дуел,дрислата.Дундуркат я цял сезон,на пръсти й стъпват,сакън принцесата на чалгата да не се разплаче.Не иска тя дарения,подаръци,иска си големия кеш,изплаши се,че с това ще си остане милата.
А другите да си ги поделят тези пари,вярвам че двамата Митковци и Сами не се вълнуват и да си преотстъпят дяла,онова ревливото да си отстъпи и нейният,да миряса.И да не са посмели да ходят да й лепят тапети.Онзи щърбавият фикус ли го играе там,да се оправя той,ама май за ракия и тютюн ще отиде всичко.Щото те са си екстра децата й-имат по една паница боб,къпят се в неделя,знаят една песен,какво толкова им трябва повече ?

# 437
Ами в крайна сметка, май се оказва, че действително бедността е по- скоро въпрос на манталитет, а не на финикийски знаци. И 200000лв да й дадат на Веселка, манталитета й няма да се промени. Митака може да се изприщи да й говори, да й обяснява и съветва, ама тя ще го разбере колкото кютука, дето го  млати с брадвата. Толкова.
Чакам финала, то не остана. Надявам се като я избутат до него, да  откаже наградата от гордост😆

# 438
  • London
Тя Веселка си знае хавата заради това и иска да спечели и да си купи къща. Тя ако спечели оправянето на стая в дома на родителите й е малко безпредметно като се замислиш. Те всички уж виждат оттам Веселка като победител ама ще ги видим на финала....ще си съдерат гащите там сигурно за повече точки в игрите хихи, никой няма да каже на екран на финала ( Абе гласувайте за Веселка ). Оттам ми е комична малко ситуацията, като се правите на благородни директно кажете, че ще й дарите парите, ако спечелите...… , ако ли не по-хубаво нищо не казвайте, лесно се раздават 80 лева на Блатечки, че и стая с тях се прави....те няма само за цигарите за месеца да стигнат на Веселка хахах.

# 439
Ехехехе, Красето май верно ще става инфлуенсър, почна с гивауейте ...😁

# 440
Друго ме впечатли, знам, че вече изпадаме в крайни битовизми, но не ми се иска да го премълча. Веселка явно е споделяла как живее, къде, кое, защо и т.н., но те нямаха представа за тоталната мизерия докато не изгледаха първи епизод с визитките си. Не помня кои бяха избраните да гледат старта на така предвидливо върнатия телевизор. И после на дуела с Бети, където я подкрепи мъжът ѝ и двете душички седнали върху кревата. Та разбирам желанието им за помощ, но излез, съберете се, обсъдете и предложете. Тя къщата сигурно ще рухне, те детска ще правели...

# 441
  • London
Тя явно не е наясно, че след месец от финала на Фермата никой няма да я помни...… все едно Агонцевата някой я споменава, помни и коментира в наши дни.

# 442
Помним я, помним я Агонцева, и Агонцев го помним. Лошото е, че и двамата не ги помним с добро. Единия се натряска и си провали отбора, другия се опита да печели с измама. Може и две седмици да се помни един участник, ама тези, които са се о..... се помнят дълго.

# 443
  • Вестерос
И детето им помним, участничка във Фермата 1 Grinning

# 444
Тя Веселка си знае хавата заради това и иска да спечели и да си купи къща. Тя ако спечели оправянето на стая в дома на родителите й е малко безпредметно като се замислиш. Те всички уж виждат оттам Веселка като победител ама ще ги видим на финала....ще си съдерат гащите там сигурно за повече точки в игрите хихи, никой няма да каже на екран на финала ( Абе гласувайте за Веселка ). Оттам ми е комична малко ситуацията, като се правите на благородни директно кажете, че ще й дарите парите, ако спечелите...… , ако ли не по-хубаво нищо не казвайте, лесно се раздават 80 лева на Блатечки, че и стая с тях се прави....те няма само за цигарите за месеца да стигнат на Веселка хахах.

Еее, ако човек няма наистина пари, 80 лв не са малко. Няма да оправят живота, но наистина могат да бъдят цяло състояние, ако си броиш стотинките, както се опитва Веселка да внуши на всички.
А, ако някой балама-финалист реши да и дари тия заветни 100 000 дали Весето ще се фръцне и ще ги откаже, щото не искала подаяния?

# 445
Тя явно не е наясно, че след месец от финала на Фермата никой няма да я помни...… все едно Агонцевата някой я споменава, помни и коментира в наши дни.
    Коя е Агонцева ,моля ?

# 446
   Коя е Агонцева ,моля ?
Съпругата на Антон Агонцев, и двамата участици в Сървайвър.

# 447
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Помним я, помним я Агонцева, и Агонцев го помним. Лошото е, че и двамата не ги помним с добро. Единия се натряска и си провали отбора, другия се опита да печели с измама. Може и две седмици да се помни един участник, ама тези, които са се о..... се помнят дълго.

Е,как да не помним Агонцеви.Още ми е пред очите Агонцева как скри парчето пъзел на кой беше..не помня,Ваня Джаферович май.

# 448
  • при късмета
И на мен да разкажете за Агонцева. Антон го помня, много се издъни завалията, но много ме забавляваше. Жена му обаче не знам коя е

# 449
Славно семейство са Агонцеви. Айде, той не си прецени правилно глътката и се издъни в най- неподходящия момент, ама жена му влезна после, за да отсрамва семейството. Доста добре го отсрами, не съм сигурна, не помня вече, ама не  я ли дисквалифицираха ? Щерката не я знам, ама не съм гледала първите сезони.

Общи условия

Активация на акаунт