Фермата сезон 5 тема 10

• 41 968
  • 992
  •   1
Отговори
# 570
Митко Калайджиев е пич. Е, има трески за дялане, но определено с него можеш да се смееш и да плачеш. Той в реалния живот е това, което виждате - прям и откровен, а това носи несъмнено негативи. На моменти се превъзнася, но пък си има мая, тъй, че донякъде го оправдавам. Страхотна компания е. Като цяло мисля, че най-смислените разговори във фермата са с негово участие. Умно момче е, има интелект. Мързелив е и това му пречи, но го осъзнава. Млад е, ще улегне.
Отвратителен ми е!Лигав,заядлив и вечно се подиграва .С Веселка са най-противните в това шоу

# 571
  • ново
Е, хайде нека всеки да си има мнение, де. За човек, когото познавам каквото и да ми се говори, аз мнението си няма да променя.
Забавлявам се искрено с мъжете. Големи сладури са. Дори и да се сдърпат за нещо бързо се сдобряват.

# 572
Супер ,Краси отива на дуел!Дано да извика татин Митьо и да го изпрати в обятията на Красимира.Той има нужда от това😂😂😂
Г&В, аз изказах моето мнение,нали може?!

# 573
  • ново

Може, интересно защо трябваше да цитираш друго противоположно мнение?!

# 574

Може, интересно защо трябваше да цитираш друго противоположно мнение?!
Ми вземам повод от този текст,още ли ти е интересно?

# 575
С повод, без повод, мнението ти си го заявила толкова пъти, защо продължаваш, не разбирам?

# 576
Оф, Диана Любенова, само тя липсваше. Не мога и не мога да я харесам нея. Опитва се да го  играе сериозна жена, водеща и тн, ама аз продължавам да я свързвам с някакви опити за провокация преди години, по цици се беше меткала по Витошка,  отделно и някакво предаване май водеше. Отврат ми е.
Татьов ще си ходи вече, време беше. Поне ще го елеминира приятел😆

# 577
Ох не мога вече,ривЪ и пляскам ! Феселка пак ли е рИвала да се мълчи За даренията и помощите,все едно Диана няма да разбере никога ! След дъжд качулка стана малко работата! Не знам но това момиче вече ми е много противно, не само поведение но и физ излъчване , интонация, диалект ,лафове( по скоро нечленоразделни звуци

# 578
  • ново
MG18, не знам как се "взима повод". Вече не ми е интересно, а любопитно как се взима повод 😃

# 579
Реклама за Веселка. Сценарият личи отдалеч. Пффффф... да й дават наградата и да се приключва.

# 580
MG18,всички твой коментари са груби!Винаги обиждаш някого,само с това правиш впечатление!

# 581
  • Sunshine state
Аз от кога казах за потребителката МГ18, ама...  Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 582
Маратонецът е много готин, колоритен жител на света. Хареса ми историята му, иска се воля и усилия, за да се измъкнеш.
Не ме бийте сега, нямам ОКР, обаче това непрекъснато бърсане на нос, докато кълца зеленчуци...Mask

# 583
  • русе
Само един ли печели паричната сума, другите нещо за утеха не получават ли🤣?
Нещо Краси се “спече”

# 584
С повод, без повод, мнението ти си го заявила толкова пъти, защо продължаваш, не разбирам?
Защото мога да си го позволя Grinning
Вие си изразявате мнението ,аз с какво съм по различна,че да не мога?

Общи условия

Активация на акаунт