Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (93) - декември 2019

• 148 029
  • 2 691
  •   1
Отговори
# 2 625
  • Вестерос
Аз пък съм разочарована, че не спечелих екскурзията до Йордания Cry Никога не печеля такива хубави награди...
И аз и да ти кажа май се отказвам вече да играя Grinning Даже и четец не успях втора година, ще си го купувам.

# 2 626
  • у нас
О, да, пирамидите от Нестле бяха уникални. Много щедри бяха. Жалко, че вече няма такива награди.

# 2 627
Тези пирамиди не ги знам, не съм била зарибена тогава.😂 Но е факт, че преди даваха по много награди, които си заслужаваха. Сега значки, чорапи, чаши и усмивки. Малко бюджет и липса на въображение до това водят.

# 2 628
И аз съм с тениска от кола...юхууу...моите момчета са големи фенове!
За подаръците от Нестле,които бяха в едни червени кашони пълни с техни продукти ли говорите?Мале,спечелих 4-5 такива и куриера ми ги остави на тротоара пред нас.Голямо мъкнене беше,обаче подаръците бяха много и си влязоха от всякъде в приложение.Кашоните още са на тавана с играчки Joy

# 2 629
  • у нас
Пирамидите бяха преди 12-13 години и беше с пращане на писмо.

# 2 630
Аз играя от малка, едва ли ще се откажа скоро. Преди (в ученическите години) пращах писма по пощата и игрите не бяха толкова много. Имам награди още от списание Мики Маус, от преди около 25 години)) 
Обаче тези пирамиди не ги знам - нещо картонено ли е било? Декорация?

# 2 631
Помня пирамидите  - аз нямах ,но една приятелка спечели ...беше пълен кашон с какво ли не .
Липсват ми е игри на Маги с точките ---

# 2 632
  • Вестерос
А защо пирамиди? Не ги знам и аз.

С писмо съм пращала само на кока-кола преди сигурно 15-17 годни стикери за мечка облечена като еленче, както и за една игра на Дав, спечелих голям несесер за козметика, след 3 месеца ми го донесоха, даже бях забравила, че съм играла Grinning

# 2 633
Май и аз започнах с пирамидите. Работех в куриерската фирма, която ги разнасяше, а беше юли или август. Жега, а те пълни с шоколади и бонбони... Едвам ги опазихме да не се разтопят. Куриерът качваше по две, защото повече не можеше, и директно на адреса JoyJoy
Една-две години след тях имаше едни червени картонени кошници. Също бяха чудесни, но не толкова големи.

# 2 634
Аз с писмо пращах точки от сапун тео преди повече от 13 год. (картонена кутийка) и имам миксер с купа който ползвам още .
Плащах още и на прах Есекс и имах ютия пак преди 13 год .

# 2 635
Пирамидите бяха нещо за здравословното хранене. Имаше мюсли, бисквити, шоколади, нещо като хранителна пирамида, но със сладкиши Kissing Heart

# 2 636
Аз съм пращала писма на Мики Маус още в малките класове - от там имам поне 3 награди (вече не помня всичко, може би са повече), а по-късно и на Блясък - там редовно, понеже трябваше да ги накараш да те забележат, за да спечелиш. Имам 10-тина награди от там.
Може да съм пращала на разни случайни игри, вече не помня дали съм печелила, но ползвах услугите на пощата често)) Веднъж пращах опаковки от снаксове за гарантирана награда арена за бейблейд (пумпали).

# 2 637
  • Русе
С писмо плащах найлончета  на цигари преди около 6 години. Как ги събирах...Не питайте 😀😀

# 2 638
  • у нас
И няколко вида кафе имаше в пирамидата. Ето я:

# 2 639
Момичета, това последното теглене ли ще е в my sparks? Или да пазя точките

Общи условия

Активация на акаунт