Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (93) - декември 2019

• 148 036
  • 2 691
  •   1
Отговори
# 2 610
За последно се пробвах за втора тениска , но уви -няма...първата я спечелих още втората седмица от началото на играта и от тогава всяка седмица купувах по билет/два , но...поне със спечелената ММ изкефи колегите си в офиса Simple Smile Здраве да е!
Весели празници желая на всички в темата-бъдете здрави , позитивно настроени , усмихнати , щастливи и късметлии !

# 2 611
Аз пък съм разочарована, че не спечелих екскурзията до Йордания Cry Никога не печеля такива хубави награди...

# 2 612
  • София
ММ и той се сдоби с тениска. От първия опит само с един билет. То и аз така, само дето бях с два билета. Сега се чудя за какво да си изхарча кредитите. Някой звънял ли е на Спаркс да пита дали платформата ще спира на 31.12., и тези тегления дали ще са последни?!

# 2 613
Петя, казвай си, че не искаш нещо и то ще дойде. Два пъти играх за малка награда и си казвах, че уикенд в Банско не искам. Ами и два пъти ми се падна голямата награда. Сега бягам като дявол от тамян като видя Банско. Живея в полите на Стара Планина, море ми дай на мен.

# 2 614
И аз съм така, като кажа че искам да спечеля нещо никога не го печеля. Много исках слънчеви очила, играх на стъклените Коли и Тик Так активно и нищо. Веднъж съм печелила уикенд голяма награда, а тогава играх за малка.

# 2 615
  • София/Търново
Дойде ми чашата от Захарни заводи. За мен е страхотна. Не е точно принт, абе супер си е. И е обемна.
Кога сте я спечелили?

Много отдавна. Поне месец мина.

# 2 616
В такъв случай, "не искам" да спечеля 500 000лв от НЛ... Wink

Днес си смених печелившия билет от Коледа, но новия не печели. Дадоха ми някакви неща подарък (когато купих първите и сега, при смяната) - вие имате ли такива:

# 2 617
Ние имаме-елхичката се изрязва и лепи,но нямаме лепило и още не сме. В пощата ходихме с малката да плащаме сметки и ни я подари жената,че се познаваме. Безплатни са. 😃
И аз не искам да печеля никакви джакпоти! В никакъв случай и тв,почивки,ваучери за хиляди левове-не! 🤣🤣🤣

# 2 618
  • при късмета
Не са безплатни, дават се на 20 лв. оборот.. Има и късмети, те са на 10. Поне по пунктовете на НЛ е така.
И аз не искам джакпоти ни от тотото, ни от лотарията, после ще трябва да ги харча за уикенди Joy

# 2 619
  • Пловдив
Категорично не искам големи печалби,особено от Н.Л 250 000 ..Абсурд 😂😂
Не искам и jbl от прингълс,не искам уикенд на моренце,не искам колата от техномаркет и не искам ваучер от 300лв от куинс💥😄😂
Весело посрещане на новата година и много ,,нежелани"наградки през 2020💋💖💥💣

# 2 620
  • Пловдив
Публикувани са спечелилите от Кенар. Аз съм с ръкавица. Днес ми върви! Дано да е така и през Новата година!
Пожелавам късмета да е с вас през Новата 2020 година!

# 2 621
Много сте забавни днес! Joy
Ама нали помните - "Поискай и ще ти се даде". Stuck Out Tongue Winking Eye
Весело посрещане на новата 2020 година! Да има много здраве, късмет и благоденствие за всички! Christmas Tree

# 2 622
# 2 623

Да се похваля с нещо, което взех днес, а касовият бон е от преди 15-20 дни 😂
Във Фантастико нямаха скреч карти, а днес имаха само 3 и касиерката позеленя, че трябваше да ми даде една, а като спечелих и идваше да ме набие 😂😂😂 Аз не съм им виновна, че организират игри и имат опашки 😉
Пожелавам на всички много късмет през новата година,
 а аз не мога да се оплача от приключващата. Играя доста отдавна, една дама скоро сподели за "едно време" и ако съм права, това е била играта на Нестле с пирамидите. Още пазя на тавана 2 кашона и държа в тях елхата и играчките 😂😂😂
Вярвайте в късмета си като играете и ще се случат нещата 🍀🍀🍀

# 2 624
  • Русе
Ауу, върна ме много назад във времето.  Пирамидата на Нестле беше първата ми награда. Имах спечелени 2 И отивам с мама в куриерска с нейната Шкода, една от онези малките от социализма.  Човека ни ги връчва и ние се опулваме...те огромни и място в багажника няма. На задната седалка синът ми дреме, та и там място няма. Накрая изкарахме съдържанието на задната седалка.  Детето се виждаше само от кръста нагоре. Голям смях падна! От тогава съм фен на де що има игра.

Общи условия

Активация на акаунт