Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (93) - декември 2019

• 148 063
  • 2 691
  •   1
Отговори
# 2 595
  • София
Aз пък въведох кодове от сребърни капачки на моя профил и на мъжа ми и тъй като имах пета капачка и се чудех кой да играе за тениска и кой за батерия (заради размерите на тениските), забравих да купя билети за томболите.  Laughing Как пък вчера не ми "светна" като прочетох кoлко се търсят сребърните капачки!  ooooh!

# 2 596
Качи после една снимка да видя, дали си е заслужавал този часовник. Така имах желание да си освежа колекцията от часовници, ама спаркса не бяха на това мнение.
Събират се много почивни дни и заради това се получава така.След трети сигурно ще можеш да си ги вземеш.Или може би още днес/утре.Аз съм недоволна.Продължавам сагата с Куинс,въпреки че не съм в час с нещата.Претендирам за нещо,но и аз не знам дали имам това право.Някой получи ли си наградите от Спаркса от тегленето на 16.12?Толкова исках да ми докарат часовника😢😢😢.И без това никой не ми купи подарък..

# 2 597
Подарявам код за пуканки и кола. В моя град не мога да го използвам.
Подарен!

Последна редакция: пн, 30 дек 2019, 13:04 от desislava_pm

# 2 598
Ми няма ме в Спаркса за тениска.
Искаше ми се да зарадвам мъж ми с още една, но няма - здраве да е!

Честито на спечелилите!

# 2 599
  • София
Подарявам код за пуканки и кола. В моя град не мога да го използвам.
Благодаря. Много късмет и през Новата Година Simple Smile

Последна редакция: пн, 30 дек 2019, 13:20 от brayan__

# 2 600
  • София
Подарени!

Мои близки събират капачки и ми ги предават на мен, сред тях имаше и на Кока Кола, и т.к. никой от нас не играе в спаркса ги подарявам. Ако има желаещи мога да снимам кодовете и да ги изпратя като ЛС.

Последна редакция: пн, 30 дек 2019, 13:23 от La mamma

# 2 601
  • Пловдив
И аз се похвалвам с тениска от MySPARX, за първи път регистрирах капачки за тениска и хоп. Благодаря на всички, които споделиха за спечелените тениски, та и аз участвах! Кажете, моля, след колко време ги изпращат?

# 2 602
С книжка съм от фейсбук игра. Blush Вероятно с това ще завърша годината. Късмет на всички през следващата. Flowers Four Leaf Clover

# 2 603
  • Велико Търново
Качи после една снимка да видя, дали си е заслужавал този часовник. Така имах желание да си освежа колекцията от часовници, ама спаркса не бяха на това мнение.
Събират се много почивни дни и заради това се получава така.След трети сигурно ще можеш да си ги вземеш.Или може би още днес/утре.Аз съм недоволна.Продължавам сагата с Куинс,въпреки че не съм в час с нещата.Претендирам за нещо,но и аз не знам дали имам това право.Някой получи ли си наградите от Спаркса от тегленето на 16.12?Толкова исках да ми докарат часовника😢😢😢.И без това никой не ми купи подарък..
ММ много му се кефи.

# 2 604
  • София
Изпращат мейли за наградите на Кино Нова :
"'Пиша Ви по повод спечелените от Вас награди от съвместното ни партньорство с Нова телевизия, посветено на „Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър“ – двоен билет за филма и предметна награда.'"

Последна редакция: пн, 30 дек 2019, 13:33 от Savileta

# 2 605
Даа,аз току-що получих!

# 2 606
  • Стара Загора
Значи и в Кино Нова не съм аз, имаше инициалите ми, но нямам мейл Disappointed Relieved

# 2 607
Дойде ми чашата от Захарни заводи. За мен е страхотна. Не е точно принт, абе супер си е. И е обемна.
Кога сте я спечелили?

# 2 608
Някой ще ми обясни ли как се играе за тениска в спаркса?

# 2 609
  • Пеликания
Играта за тениските приключи.

Общи условия

Активация на акаунт