Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (93) - декември 2019

• 148 015
  • 2 691
  •   1
Отговори
# 2 640
Еха! Супер е пирамидата - трябва пак да дават такива награди! Simple Smile

Не вярвам, че Спаркс ще спре скоро. Но се чудя защо нямат нови капачки - обикновено излизат предварително, когато свършва една игра и предстои нова...

# 2 641
Ооо,как ми напомнихте,и аз имах такава пирамида!Уникална награда беше,незнам дали оттогава дали не тръгна страстта ми към игрите!Всъщност,няма да забравя и първата ми голяма награда от игра,тя все още ми служи вярно.Пак,преди 12-13 год.имаше игра на Маги,да изпратиш няколко опаковки миксове по пощата,наградите ако не бъркам бяха чинии,а голямата награда-ваучер от Технополис за 200 лв.Е,първа бях в списъка със спечелилите и си взех кафемашина!Друга такава награда не съм печелила!
Иначе покрай майчинството и стоенето вкъщи от май месец доста награди спечелих,благодарение на тази тема.Всички награди от Симпли,един ваучер от Кока Кола и Спорт Депо,и един по-малък на името на мм,одеало от Марети,ваучер от Лайън,няколко форумни игри-на Ленор,Памперс,Генгигел,Нивеа...сега чакам само кошницата от Президент и тениската от Спаркса,а онзи ден регнах една к.б.от LZ
Та,равносметката е че съм си късметлийка и ми се падат хубави награди,дай Боже още по-хубави награди и през Новата Година!И най-вече да сме здрави!😊

# 2 642
Обещах си от сега нататък да не мрънкам за награди. Simple Smile Искам само да съм здрава.
Ако дойде нещо - дойде.

# 2 643
  • Велико Търново
Аз играя от малка, едва ли ще се откажа скоро. Преди (в ученическите години) пращах писма по пощата и игрите не бяха толкова много. Имам награди още от списание Мики Маус, от преди около 25 години)) 
Обаче тези пирамиди не ги знам - нещо картонено ли е било? Декорация?
Това все едно аз съм го писала.  Wink

# 2 644
От Нестле преди 15 - 16 години бях спечелила червени чаршафи. Изпращаха се опаковки от шоколади по пощата.
Аз започнах да играя преди три години, когато спечелих смартфон от игра на БНТ. Последно от Комсед спечелих и на 28-ми ми доставиха избраните играчки, зарадвах три деца.

# 2 645
  • Лясковец
Преди много по ме кефеха наградите,кошниците на 3 в 1 с лакомствата,кашоните с бисквити тук,или пък кутиите онези кръгли вафлички на милка,както и бисквитите на белвита,такива награди харесвам,последната седмица не мога да се оплача,беше една суша и сега през ден,после застой малко и днес бам-светещо детско легло Мустанг за 500 лв.,страхотен коледен подарък.Весели празници на всички и много повече награди през Новата година.
Спомням си първата ми награда преди 20 години може ми,беше Уокмен от опаковки от едни бисквити,май Хавайки им викахме.

Последна редакция: пн, 30 дек 2019, 22:37 от Мариета Илиева

# 2 646
И аз да се похваля - най-голямата ми награда е пералня  Индезит, спечелена с изрязани кодове от прах Ариел, изпратени в писмо - служи ми вярно 13 години.. Даже като трябваше да я  сменям,пак си купих Индезит, но консултантът в  магазина като разбра, колко време съм ползвала старата ми вика - то, новите вече не са като старите и да се радвам, ако изкара няколко години..

# 2 647
Аз си спомням като бях малка трябваше да се събират лепенки в албум за кукла Барби, но тогава не можах да ги събера. Повтаряха ми се и едни не ми се падаха хич. После като ученичка спечелих 2-3 пъти от сп. Теленовели, беше ми любимо тогава. И от радио Веселина бях спечелила една тениска.
Преди три години почнах да играя по-активно в игри и то стана случайно. Разглеждах сайта на elle.bg и имаше игра за лакове на SNB, регистрирах се, но не спечелих, след време получих мейл, че печелившият не си потърсил наградата и изтеглили мен. След това пак така като си разглеждах сайта на Розали си открих няколко игри и така тръгна. В който и сайт да влезех гледах дали няма секция игри. Smile
В игри с покупка повече почнах да играя откакто се регистрирах тук.
Най-голямата ми награда е смартфон, надявам се и на по-големи.Grin
Признавам, че малко ми писна с тия игри заради измамниците и като са много повечето ги пропускам, но все пак се радвам и съм благодарна за всяка награда. Ribbon

# 2 648
  • при късмета
Аз май това съм го разказвала, но е култово. Приятелка ми подарява комплект на Нивея по някакъв повод. Несесера е в рекламен, хартиен плик с дръжки. Трябваше да приберем някакви кабели и аз извадих несесера и пъхнах кабелите в този плик (още стоят в него такива работи, че да са на едно място). Към момента изобщо не играех в такива игри, бяха малко и бях твърдо убедена, че са измама и никой не печели, а си правят реклама. След цели 5 години потрябваха някакви кабелчета, аз твърдо убедена, че ако се намират вкъщи трябва да са в този плик. Изсипвам го целия и от него изпада хартиен пръстен, който е бил през цялото време около плика от вътрешната страна. Имаше уведомление на картонения пръстен, че печели ваучер за Технополис за 500лв. Ама преди 5 години е бил срока.
Иначе първата ми спечелена награда е одеяло за пикник от Милка. Още се ползва, имам и други подобни, но това е с по-добра изолация и много лесно се чисти. Най-голямата - смартфон от Барни и него още ползвам. С тази игра мисля, че започнаха неуредиците от страна на агенциите по игрите, не обявяваха печеливши, не можеха да се регистрират кодове, не знаеш колко регистрирани имаш и до кога важат, изобщо скъсахме си нервите с тази игра, звъняхме, писахме, коментирахме, а от тях ни дума. Изведнъж имейл, че печеля смартфон. А имаше и по-голяма награда, не помня каква беше, но помня, че трябваше да се регистрират над 80 кода за нея. Спечелих смартфона един код преди да стигна бройката за голямата награда, съдейки по опаковките, защото от сайта нищо не се разбираше.
А на кутиите с кръглите вафли и аз много се радвах, много ги обичам, цели 9 кутии бях спечелила и децата в махалата само ме чакаха да изляза навън.
А мрънкането е за шега и аз ще си мрънкам и то май тръгна от играта на Барни. Някой каза, че най-мрънкащите са спечелили, все едно организаторите четат темата и така остана. Макар, че тогава мрънкането беше заради неуредици, една от най-често използваните реплики в темата е "вярно, че мрънкането помага". Приемам го като шега и за настроение, а не като истинско мрънкане.
Доволна съм от тази година, но вече не играя на всички игри, а ако използвам продукта така или иначе или ако много ми харесват наградите. Все пак предпочитам да не са с бележки, а опаковки с кодове, макар клана и на тях да е хванал цаката. И организаторите да вземат пак да си искат бележки/продукти с печеливши кодове, а не да го пише в правилата и да не го спазват. Ето сега от Куинс, въпреки, че се изпраща снимка на бележката ми я поискаха да я предам, когато си взимах ваучера.
Новата година да донесе много награди, на честно печелещите!

# 2 649
Най-голямата ми награда е матрак за спалнята от Дормео с алое вера, страхотен е Wink Преди имах повече късмет в игрите, много награди съм печелила....сега вече почти не играя. Вече имам най-хубавия и мечтан подарък- на 1.11 се появи нашата дъщеричка Дара! Желая ви много здраве и много награди през новата година.

# 2 650
И аз да се включа по темата. От доста време играя, за удоволствие. Предпочитам да се включа в игри, от чиито награди бих имала нужда или много ми харесват. Дори не знаех, че има такава тема. Случайно я намерих като търсех печелившите от някаква игра.
Късмет на всички през 2020. И много хубави награди.
А и да добавя... много ми харесват кошниците с продукти. Шоколади, млечни, общо взето всичко. Много бих се зарадвала на такава, но все ме заобикаля. Ама и аз не се отказвам.

# 2 651
И аз играя само за неща, които ми харесват и само с продукти, които употребявам или има на кого да подаря. Често печеля от игрите и винаги споделям тук за наградите. Не мрънкам и нямам намерение да го правя. Играя за удоволствие и не държа да спечеля на всяка цена, но се включвам в повечето игри.
Пожелавам късмет на всички и спечелване на много желани награди!

# 2 652
И аз няма да мрънкам, така или иначе не работи при мен, пък и не ми е присъщо. Имах доволно награди тази година, но не и големи. Борбата за четец и куфар пренасям в следващата година.
Желая крепко здраве за всички и много желани награди!

ПП. Най-голямата ми награда е лаптоп от Милка 2014г, дотогава не знаех какво е игра. Бяхме закупили един куп шоколади, до ден днешен купуваме по много, и от скука реших да регистрирам кодовете и хоп - лаптоп. Никой не ми повярва, нито в къщи, нито приятелите. Всички смятаха, че е измама, чак след като го получих, ми повярваха. Оттогава  започнах да играя, най-вече да пробвам късмета си, тъй като смятах, че от цяла зала един непечеливш билет да има на мен ще се падне /случвало се е /. Та така се заппочна.

Последна редакция: пн, 30 дек 2019, 23:38 от Sonnenlicht

# 2 653
  • София
И аз си спомням пирамидата на Нестле Simple Smile Бяхме на море и баща ми ми звъни по телефона, че е пристигнала огромна пирамида Simple Smile Аз се чудя какво е, а той ми обяснява, че ще я остави на като се приберем ще я видя Simple Smile Добре че куриерът го чу и му каза, че има неща, които ще се разтопят Simple Smile

Чаках с нетърпение имейл от играта на Нова и Междузвездни, но явно не съм била аз Simple Smile

Желая на всички в темата да спечелят желаните награди Simple Smile

# 2 654
Ма ко, моето обещание няма общо с писането в темата. Иначе и аз го приемам на шега Simple Smile
И помня това с плика на Nivea.
Аз не помня първата си награда. Преди години си записвах в компютъра какво съм спечелила, но файлът отдавна изчезна и вече не помня наградите.

Общи условия

Активация на акаунт