Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (93) - декември 2019

• 148 021
  • 2 691
  •   1
Отговори
# 2 655
Малко съм играла и аз, печалбите мога да си ги изброя на пръстите на едната ръка. Затова и не участвам с особен оптимизъм. Но преди 5-6 години се случи нещо странно. Попаднах във фейсбук на реклама на награди, които даваха в Мол Плаза в Бургас - при пазаруване и регистрация на касова бележка, различни на стойност ваучери в различни часове теглеха. И нещо ми светна, че трябва да участвам. Беше събота или неделя, децата (тийнейджъри и двамата) още спяха, а аз се разфучах: "ставайте, трябва да сме там и да се регистрираме преди 11, от 10 до 11 часа е най-големият ваучер, ще го печелим!". И те мигат насреща едни изненадани и сънени, за пръв път ме виждат такава ентусиазирана за нещо подобно. Отидохме, пазарувахме нещо набързо, регистрирахме бележката, и чакаме. Влизам в тоалетната, като си оставям чантата в дъщеря ми, излизам, а те ми се хилят двамата - звънял ми бил телефона, печелили сме. А и двамата са големи шегаджии, не им повярвах в първия момент. Пък и нали си знам късмета, нищо, че някакво духче ме накара да се юрна както никога да участвам. Но поглеждам регистъра на телефона, ами наистина съм имала входящо обаждане. Ваучер за 500 лева.

Сега покрай темата се запалих отново да участвам, спечелих още в първите 2-3 дена 2 игри, даже малко се притесних какво става, но секна. Било е късмета на начинаещия. Simple Smile Имам пак някакво усещане за една от игрите, нещо ме жегна когато отново случайно попаднах на рекламата ѝ, но ще разбера след 3-ти дали е било като онова с ваучера в мола, или просто гладна кокошка просо сънува. Приказна новогодишна нощ на всички и успешна и късметлийска Нова година! Flowers Four Leaf Clover

# 2 656
Аз всяка награда си я снимам и събирам снимките в една папка.

Иначе не мога да се оплача от годината. Много големи награди нямах, но пък аз и на малките се радвам, а такива доста спечелих Simple Smile

Късметлийска 2020-та на всички. Нека има много игри с хубави награди. Нека всеки спечели желаната от него награда и не забравяйте да се похвалите във форума, за да се радваме с вас.

Весело посрещане на новата година!

# 2 657
  • София
Много интересна тема сте подхванали. Първата ми награда беше рокля от едно предаване по БНТ "ТВ Справочник", бях четвърти, пети клас. Бях много щастлива, роклята беше супер. Аз също играя само за награди, които ми харесват. От тази година не мога да се оплача, хубави награди спечелих. Надявам се през новата година да спечеля още повече награди.

# 2 658
Добро утро,късметлийчета!
Моята тайфа са накупили от Лидъл монстъри(бълбочи),някой беше споделил игра...нищо не мога да открия.
Да си изкарате весело празника🍸

# 2 659
Добро утро,късметлийчета!
Моята тайфа са накупили от Лидъл монстъри(бълбочи),някой беше споделил игра...нищо не мога да открия.
Да си изкарате весело празника🍸
https://monster.mypromocc.bg/rules/

# 2 660
  • Под Слънцето
Изкарах си парите за вечерята довечера.
Не съм вкарвала нищо. Всичко тръгна от едни 20 ст от бонуса..  Гледам да не се лакомя и играя на различни игри всяка вечер по малко.

Щастлива да е 2020-та и ни донесе здраве и късмет!

# 2 661
Изкарах си парите за вечерята довечера.
Не съм вкарвала нищо. Всичко тръгна от едни 20 ст от бонуса..  Гледам да не се лакомя и играя на различни игри всяка вечер по малко.

Щастлива да е 2020-та и ни донесе здраве и късмет!

Браво, къде е това в НЛ ли?

# 2 662
  • Под Слънцето
Да, но ги въртя различни игри по 3 пъти. Ако не пусне дори 2 ст, до 3тото въртене, бягам другаде.
Е, доволна съм си. Да не сме алчни.

# 2 663
Да, но ги въртя различни игри по 3 пъти. Ако не пусне дори 2 ст, до 3тото въртене, бягам другаде.
Е, доволна съм си. Да не сме алчни.
Супер, много нови игри има там вече, тази даже не знам коя е.

# 2 664
  • Под Слънцето
Стана ми любима преди 2 месеца- Изгубени реликви. Музиката е същата като в сериала.

# 2 665
Много интересни коментари изчетох. Simple Smile Аз също от малка съм пращала няколко пъти рецепти по списания и съм се радвала на малките награди. После не съм следила особено игрите, много рядко съм играла, ако ми попадне нещо в погледа. Но си спомням първата ми голяма награда - 3 кашона зърнени закуски Нестле, супер неочаквано. Grinning Е, раздадох ги повечето, че само на тях да карах, нямаше да ги изям в срок хаха. Но беше обемна награда, сега наистина са само колонки, чаши и одеяла...

Миналата година ми мина само в работа, а тази - обратното. Кръговрат. И започнах да играя от лятото някъде. Попаднах и на темата и ми е много приятно да чета/ пиша. Имам спечелени награди, хич не мога да се оплача. Повечето са дребни, но ще намерят приложение или ще отидат за подарък. Продължавам да се надявам на по-големи и по-желани награди другата година, в рамките на разумните покупки, разбира се. Зарибявка си е. Joy

Пожелавам и на вас повече късмет догодина и много желани награди, но преди всичко здраве. Весело посрещане на Новата година! Blush

# 2 666
  • софия
Обадиха ми се токущо от Кауфланд-печеля от играта им електрически четки за зъби. Много съм щастлива,никога нищо не съм печелила.

# 2 667
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Дано и на мен да ми се обадят.......не за четка там не се включих.
Последните купи от играта на Кристал ще ми изпратят в края на седмицата.Обадиха ми се преди малко да посоча офис на Спиди.

# 2 668
  • София
Да споделя и аз. Не си спомням първата си награда, но си имам една перяща прахосмукачка спечелена на изложение в НДК. Беше като на шега да попълня анкета и я пусна в кутията. И уикенд в Банско от салати Кенар.
Години след това попаднах на този сайт и се включвам за желани награди. Благодаря, че сте добронамерени и отзивчиви. Желая Ви весело посрещане на Новата Година. Да е здрава и късметлийска.

# 2 669
Един конкурс за Коледна украса на Столична община, като гледам, няма кандидати, има мегдан за участие. От години наблюдавам един балкон, всяка година добавят и добавят, но тази година са надминали себе си с украсата! Намира се на линията на трамвай 20 между спирката на Арена Армеец и селските рейсове, ама не върви, да им чукна на вратата и да им кажа да участват😂
Ако случайно четат тук или някой ги познава тези хора
https://m.facebook.com/%D0%94%D0%B0-%D1%83%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1% … -445934005511763/

Общи условия

Активация на акаунт