Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (93) - декември 2019

• 148 062
  • 2 691
  •   1
Отговори
# 105
  • Бургас
Още един Коледен календар www.spigo.bg.
Какво трябва да се направи тук, че нещо не схващам🤔

# 106
Всъщност пълният линк е www.spigo.bg/guests/GamePresentation. Излезе ми този линк, когато пуснах търсачка за Коледни календари.

# 107
Някой получил ли си е тениската от третото теглене в mysparx?

# 108
# 109
  • София
Игра във Фейсбук с награди кафе машина и кафеварки  - цък  Няма голям интерес, но сигурно сега ще се запишат повече хора.  Wink

Захарче, благодаря за темата!  bouquet

Последна редакция: пн, 02 дек 2019, 03:18 от Тaня67

# 110
# 111
Неможах да разбера как се отваря календара в spigo.bg

# 112
В Коледния календар на Метро имало отпечатани талони за отстъпки, сега видях, всъщност, детето ги откри 😀

Крайно недомислен ми се струва! Днес купих един - на входа кутия, в която да се пуснело картонче от календара за някаква тмбола...но жената на информация не можа да ми отговори на въпроса до кога най-късно, мога да си пусна картончето..на опаковката на календара що да пише?!?

# 113
Със сигурност не е.

Благодаря за новата тема. Нека да е късметлийска за всички ни.
Аз чакам само голямата тонколонка от Прингълс и съм готова за нови и желани награди.

# 114
  • Пловдив
В Коледния календар на Метро имало отпечатани талони за отстъпки, сега видях, всъщност, детето ги откри 😀

Крайно недомислен ми се струва! Днес купих един - на входа кутия, в която да се пуснело картонче от календара за някаква тмбола...но жената на информация не можа да ми отговори на въпроса до кога най-късно, мога да си пусна картончето..на опаковката на календара що да пише?!?
На самото картонче си пише до 31.12.2019 се пуска.

# 115
И преди съм го казвала - игра за телефон само от доказани фирми е реална. Мобилни оператори, радиа, форумът тук, фирма производител на телефона като Нокиа например - да! Разни измислени фейсбук страници с цел набиране на харесвания - не! Още повече ако няма никаква информация за фирмата. Не знам защо хората като видят награда телефон или някаква по - скъпа техника, спират да мислят. И на майка ми понякога й правя забележка, че се включва във фалшиви игри. "Ама то ми излезе като реклама във Фейсбук." Ами платили са си за реклама измамниците. Нали целта на Фейсбук е печалба от такива реклами, какво ги интересува дали са фалшиви или не.

# 116
  • Бургас
Всъщност пълният линк е www.spigo.bg/guests/GamePresentation. Излезе ми този линк, когато пуснах търсачка за Коледни календари.
Този линк ми дава грешка 🤔

# 117
  • Стара Загора
Благодаря за хубавата нова темичка. Много късметлийски и топъл в душите да е Декември. При мен е голяма суша, надявам се на някой подарък като послушна през цялата година HeartHug

# 118
И преди съм го казвала - игра за телефон само от доказани фирми е реална. Мобилни оператори, радиа, форумът тук, фирма производител на телефона като Нокиа например - да! Разни измислени фейсбук страници с цел набиране на харесвания - не! Още повече ако няма никаква информация за фирмата. Не знам защо хората като видят награда телефон или някаква по - скъпа техника, спират да мислят. И на майка ми понякога й правя забележка, че се включва във фалшиви игри. "Ама то ми излезе като реклама във Фейсбук." Ами платили са си за реклама измамниците. Нали целта на Фейсбук е печалба от такива реклами, какво ги интересува дали са фалшиви или не.

Много хора не го проумявт това и се мятат! Аз,  като вид игра със споделяне и заобикалям отдалеч! Но все пак, последно ме измамиха от една игра, ваучер за 20 лева за обувки, китайчета, за 159 лв. ха-ха-ха!

# 119
  • София
Някой получил ли си е тениската от третото теглене в mysparx?

Моята е от седмицата 18- 24.11 и дойде преди 3= 4 дни.

Днес си взех и тигана от Кауфланд от скреч картите- 28см, Тефал.

Захарче, благодаря за темата!

Късмет на всички!

Общи условия

Активация на акаунт