Искам да кажа ... (165) през декември 2019

• 68 530
  • 1 449
  •   1
Отговори
# 135
  • На брега на реката
Добро утро,

Наспала съм се , ама като знам, че правят ремонт в службата и е прашно и студено, още повече не ми се ходи там.
Единственото хубаво е, че лека-полека, приближавам към отпуската. Като изляза от 9 декември, ще се върна на работа на 6 януари. Нямам търпение да дойде петъка!

Хубав ден, момичета!

# 136
Добро утро!

Руми, важното е,  че знаеш какъв е проблема и ще се лекуваш. И това ще мине 🤗 Полата е сууупер ❤

Деси, вземи си водоустойчива лепенка, аз така се къпех след операцията на кръста.

Бубе, ама то не останало. Завид за дългата почивка ❤

Нямах време снощи да се разпиша. След работа ходих татко да ми обслужи колата, малко да си намачкам кифтето.  Прибрах се изморена и гладна, добре, че МсЧ ме беше преварил и се погрижи за препитанието ни 😁

Днес ще измизам по-рано от офиса, че трябва да ида до старата работа и до банката. После с е на танци.

Тук малко сняг падна, макар, че снощи си валеше мъжката като се прибирах,  особено в града. Но е топло и не задържа. Аз се радвам де, не ми се снегорине.

Спорен ден, банда!

# 137
  • на Мелмак
Добро утро!

Ауу, Бубе, завид за дългата отпуска Grinning Добре да я оползотвориш!

При нас си натрупа снега, щерката се върна да си сложи ботушите, че излезе с кожени гуменки и чорапи до глезена. Поне сама си сложи дългото яке и шапка даже Grinning
Малчо все още слуша Grinning
Изпуснала съм полата на Руми, тюх!

Хубав ден от мен!

# 138
Добро утро.
Ети, там си е полата, аз сега я видях.
Руми, да се оправяш, а Тути беж на лекар.
Момичета,  знаете ли от къде мога да намеря фен аксесоари на Хари Потър. Търся, но това,  което искам,  все е изчерпано.

# 139
Добро утро! Да измрънкам, че и ние се обазаведохме със сняг.
Днес е Варвара- да си напълните портфейла и да си купите нещо. Румка, много е хубава полата, много.
Буб, яка отпуска те чака. Замисляте ли екскурзия някъде?
Дадка, как са вирусите в аптеката? Повече ли са от останалите обществени места?
Али, прочетох как те е посрещнал МсЧ! Браво! Мама му добре го е възпитала, а ти сега береш плодовете на готово.

# 140
  • на Мелмак
Ауу, още един чифт очила ми трябват Grinning
Много хубава пола!

# 141
  • Бургас
Морген!
Тук няма сняг, но е малко хладничко.
Нашият банкет ще е на 17ти.
Идея си нямам какво ще облека. Не обичам рокли и поли, високи обувки.
За обувките съм лесна, със скарпините ще съм, че ще има много хора. Изрично е написано - с танцувални обувки😂

# 142
  • София
Ина малко сняг да,ще се стопи за жалост.Малкия много се кефи,търча сега из снефа като луд.

На банкети не ходя аз.

# 143
  • На брега на реката
Планираме,  Мари. Нали не ни се осъществи екскурзията до Будапеща, та записахме такава за Виена, коледните базари. Blush

Да ви се оплача , че от миналата седмица, откакто ми беше зле, всяка нощ се събуждам с изцяло мокро горнище на пижамата. Само на гърдите. Преди няколко години, имах подобни неща, ама от време на време и то ясно, предхождаше менопаузата, ама сега е всяка нощ, шеста посред. Много неприятно, ставаш, преобличаш се и лягаш пак.

# 144
Съни, проверих в един сайт, но съм се била заблудила за Хари Потър.
Буб, нали имаш проблеми с щитовидната жлеза. Да не е от нея?

# 145
По внимателно там, където има сняг, за да не се контузите точно за банкетите!
Нека имате поне един повод за усмивка в този студен ден.

# 146
  • София
Добрутру!!!  Stuck Out Tongue Winking Eye
Да се разпиша в новата тема, че то дойде Нова година ...
Чета ви, в час съм, обаче нищо нямам интересно за писане - пенсионерска работа ...
Покрай това пазене след очната операция, някои дни си ги прекарвам целите по пижама, чак вечерта си я сменям с нова, кеф!

# 147
Добро утро

Днес имам повече време за вас сутрешно

Станах навреме , направих си кафе и смути , ще кафепия с вас още малко

И обяд сколасах да си сложа , че днес пак съм от 9 до 6

Мари , вирусите са на макс в аптеката и са разнородни и много
Надявам се от 2 години работа по аптеки да съм изградила поне малко имунитет , че не ми се иска да уловя първия изпречил ми се вирус
НИе и стъкла си имаме пред нас , та и на това разчитам уж

Но вчера си взех и един имуностимулант с бъз-ще споделя ако върши работа

Луси , радвам се да те видя

Бубе , ооо Виена прекрасно , благородно завид за отпуската

Але , браво на МсЧ
Как е кифтетто ти

Още щях да пиша май , но допивам кафето и се отправям към работа

Ще  ви нагледам довечера

# 148
  • На брега на реката
Мари, възможно е.  За понеделник имам час за моята ендо и ще и кажа за този проблем. Дано да отшуми, че е супер неприятно.

# 149
  • Бургас
Добро утро!

Руми, сега вече имаш диагноза, дано е бързо и ефикасно лечението, че тази пола иска банкети!

Бубе, много добре звучи твоят месец декември, почивка с коледни пазари, че и виенски. Да не се засечете с Елит?

На банкет няма кой да ме покани, че съм си човекът-офис, а и шефовете са по други градове, но коледният бонус ми стига /дано не ме забравят тази година/.

От снощи имам нови рамки, тотално различни от това, което търсех. Ще ги мисля още час-два, преди да поръчам стъклата.

Днес май варива се ядат, да накисна боба освен.

Общи условия

Активация на акаунт