Искам да кажа ... (165) през декември 2019

• 68 531
  • 1 449
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Добро утро банда!
Снега си е доста, но вероятно ще се стопи през деня. Не е много студено.
Това с изпотяването ми прилича на остатъци от вирус. Така организма се бори срещу инфекцията.
Бронхопневмонията е неприятно нещо, но важното е, че е хваната навреме, всичко ще е наред, Руми.
Сироп от бъз даваме сутрин на внучката на гладно. Направо с една лъжица без да го разреждаме. Но нали знаете, че при хашимото не се препоръчва, че е имуностимулант?
Само на един банкет съм поканена засега, да се счита за оплакване.
Днес се колебая какво вариво да сготвя за света Варвара-леща или боб? Може би ще е леща, че е по-бързо, макар че с кукъра и боба става относително бързо.
Бързо излекуване на болните и сега дано да намалеят вирусите със застудяването, че в момента и дъщеря ми, и двете деца са болни!

# 151
Добро утро и от мен! 🤗☕
Дребната още спи. Днес изобщо няма да я слагам на обяд и довечера по-рано да ляга. Как за три дни си развали режима...
Нищо от снега не остана при нас и вали дъжд в момента.
Имам си подранил коледен подарък-телефон и ся го разучавам. 🤣 🤗
Хубав ден от мен! 🤗🌺

# 152
  • дядовата ръкавичка
Да се запиша в темата преди да е минал последният месец. Чакам да стане 22ри и денят да започне да расте, чак тогава ми просветва.

Коледните партита  бойкотирам от години, минАло ми е времето за дискотеки. Виж, ако ме заведат на 'апване, пийване и чист въздух, ще се възползвам.

Имуностимуланти не давам и не ползвам.

# 153
  • София
Сироп от бъз даваме сутрин на внучката на гладно. Направо с една лъжица без да го разреждаме. Но нали знаете, че при хашимото не се препоръчва, че е имуностимулант?
merian, аз съм с Хашимото,  все още не пия l-тироксин, нo пия бъз от години. Засега нямам промяна в нивата на хормона Thinking, а не съм се замисляла, че не е препоръчително.

# 154
  • София
merian, аз съм с Хашимото,  все още не пия l-тироксин, нo пия бъз от години. Засега нямам промяна в нивата на хормона Thinking, а не съм се замисляла, че не е препоръчително.
Аз си го обяснявам така-когато се взима имуностимулант се засилва имунният отговор на организма, а при хашимото организма разпознава щитовидната жлеза като враг и я атакува. Затова накрая става като паяжиня и на практика не произвежда хормон и е необходимо да си го набавяме отвън. Затова е добре да не се взима имуностимулант, за да не се атакува жлезата и да се влошава състоянието й.

# 155
Честит първи сняг! До довечера сигурно ще се е стопил, но пак радва окото.

Почнаха да пристигат коледните картички в офиса, с тях и коледното настроение. Чудя се какъв нов коледен сладкиш да пробвам таз година. Щолен не харесвам, и джиндифилови сладки също, а не се сещам за друго типично коледно. Та освен меденки, търся нещо ново, лесно, вкусно, с дъх на Коледа.

Хубав ден! Болки и болежки да минават!

# 156
  • Euskal Herria
Честити да са днешните именици!

# 157
Портокалови бисквитки 🤔

Ауу, коледна Виена, ще чакам снимки, Бубе!

# 158
  • Бургас
Рире, виж в коледните теми. Има много интересни предложения.

Напоследък в главата ми е само коледна Германия, а като си представя и Виена..... Красота!

Сняг, тц, не щЪ!

# 159
  • гр.София
Привет!
Оная вечер правихме меденки със щерката, замириса на Коледа у нас Flowers Evergreen Tree
Обичам да ходя по банкети, колкото повече, толкова по-добре Wink но, мойте не са от работата, ако има значение Simple Smile
Имуностимуланти не пия, и на децата не съм давала никога, личната на малката всеки път и изписваше, никога не съм го купила!
Сутринта се раздадох на кросфита, че и имахме нещо като състезание, добре беше! Довечера танци Sunglasses ама аз не ги имам като тренировка, а като забавление, смях, танци и малко женски клюки Grin
Лепенка-водоустойчива няма за кога да купувам, смятам довечера да приключа с превръзките и да откривам раната, за сега само нощем, за през деня ще слагам лепенка, докато хване хубава коричка. Яд ме, че са ми направили разреза хоризонтален, не знам защо си го представях вертикален, ще търся нещо за белези, че съм чудна!
Оплаквам се от огромен апетит, ще изям света, ужас! Да минава този месец и да влизам пак в режим, че срамота!
Anyyyone, честит телефон, да му се радваш и той да те слуша Wink
Дадка, много часове работиш! Добре са те подкарали, пази се Hug
Луси, радвам се да те "видя" пиши си, и ние няма какво толкова да споделяме, ама си пишем Wink
Селесте, взе ли рамките, дай да ги видим, да изкажем компетентно мнение Sunglasses
Стига толкова, че егати чаршафа изписах.

# 160
  • София
Съни, аз за всичко по-специфично, което търся, гледам в amazon.co.uk. От английския, с компания за доставка ми идват нещата за седмица и за малко пари. Така взех фръцкавите коледни календари за децата тая година и съм много доволна.
Иначе в Ориндж имаше някакви неща, но там сигурно си гледала?

# 161
  • Бургас
Деси, крем за белези не мога да препоръчам. След секциото помня, че се мажех със Судокрем, сега синините по краката мажа със Seraza /с арника е/. Контратубекс или нещо с невен може би?
Рамката ще я разхождам из нас цял ден, няма да бързам със стъклата. Тъпото е, че като няма стъкла, толкова мога и да се видя с тях, навирам се в огледалото направо. Ей ги:
Скрит текст:
Рир, и от мен глас за портокаловите бисквити. Аз правя тези на Сесил, има ги в готварската.

Ени, честит ти телефон. Да ти служи вярно!

# 162
  • гр.София
Селесте, рамките са страхотни!
И аз за котратубекс си мисля, ще питам в аптеката, в нашия комплекс си се познаваме, и винаги ни консултират много адекватно!

# 163
Мерси,момичета! 🤗
Селесте,много ми допадат на мен рамките! Скоро и аз май трябва да слагам очила,но моето лице е едно малко такова,та трудно се харесвам с някакви. Бях взимала такива за комп като бачках в счетоводната къща,така и не свикнах. 🤣🤓
За белези и аз съм ползвала Контрактубекс,но да си призная нямаше особен ефект. Нося си белезите и така. 😃
Може Дадка да подшушне някое мазило.

# 164
За белези препоръчвам Мадекасол,но в България вече не го внасят.От Турция съм го взимала или са ми го носили.Нанася се при още непаднали корички на раната.При детето имаше ефект.

Общи условия

Активация на акаунт