Искам да кажа ... (165) през декември 2019

• 68 535
  • 1 449
  •   1
Отговори
# 165
  • гр.София
За белези препоръчвам Мадекасол,но в България вече не го внасят.От Турция съм го взимала или са ми го носили.Нанася се при още непаднали корички на раната.При детето имаше ефект.
Ренко, а в Гърция дали го има?

# 166
Деси,не знам.Провери из нета,а ако не можеш да си го набавиш от някъде,а го искаш,може и да мога да помогна с доставка.При нас из някои магазинчета за паралелен внос съм чувала,че го продават

# 167
Яд ме, че са ми направили разреза хоризонтален, не знам защо си го представях вертикален, ще търся нещо за белези, че съм чудна!
Щото, душко, на челото бръчките са хоризонтални.....Да се връзва с пейзажа.... Joy
Чуден преди обед имах аз. То не беше изненада, покупки, подаръци, разходка, сняг.......

# 168
  • гр.София
Хаха, Мари, разсмя ме Joy ама много си права!
Ренко, има го в Гърция, свекър ми ще ми го вземе, благодаря ти Hug
Мари, зарадвай ни и нас, какви бяха изненадите, кажи де Kissing Heart

# 169
Добър ден и честито на имениците.

Снежец има малко и при нас, ама се топи, че времето е меко. Вчера чак ми стана смешно, че на 2-3 см сняг мина снегорин.

rire, щом искаш нещо по различно, погледни тези сладки. Лесни са нищо, че по описание не изглежда така. Не е някаква джиджана сладка на вид, но вкусът е много коледен. Аз пропускам глазурата и поръските отгоре, че не си падам по тях, само ги поръсвам с пудра захар.
Тези също са много приятни. Правих ги без тиквените и слънчогледови семки, че нямах и ги замених с лешник.

Сдобих се с нова готварска печка. ММ решил, че ни трябва нова, поръчал я и вчера само ме уведоми да сляза да я приема от куриера. Днес ще я монтират с МС. Сега ще трябва да я разучавам. И с ново перде се обзаведох за кухнята. Купих си органза, мама ми го уши и за 10 лева поднових малко обстановката.

Тези дни елхата трябва да вадя. Нов комплект от шоколадово-кафяви топки имам и съм решила да е зелената елха с лампички в мека жълта светлина и някоя и друга златиста панделка. Върхът само трябва да измисля, че този, който имам е сребрист и няма да се върже с концепцията. Да видим дали обаче ще ми се получи идеята.

# 170
Бърди, благодаря.  Тъй като търся дрехи и то на конкретно училище ли, сграда ли, та тук са изчерпани. Поръчах, излезе ми повече от предвиденото, ама здраве да е, дано дойде, каквото трябва и да става.

# 171
Ааа, Мари, така телеграфно не може.
Давай да видим 🙂

Честита печка 2в1, честит телефон на Ени, Селест рамките са страхотни.

# 172
Ще чакате да се прибере щерката и да снима.

# 173
  • София
Съни, не знам кой превозвач ползваш, а и при теб минало и заминало вече, но по принцип да препоръчам Лерон https://www.leron.bg/ - много ги използвам аз.

# 174
  • на Мелмак
Ооо, честито ви нови придобивки!
Много хубаво така Grinning
Рамките са хубави, въпроса е ти отиват! Аз с моите ударих греда, моят цвят е изчерпан, има кафяви, бабешки. НИ щА ги!
Да ви се похваля, днес си позволих обедна почивка от около час, много доволна Bowtie

Сега пием кафе с ММ и пак на работа.

# 175
Ау, Бърди, ми не знам кой ползвам . За пръв път поръчвам и набързо,  че имам много работа и изобщо не се зачетох в подробности.

# 176
Искам да кажа, че на 6 декември в града ми, ще идва един изпълнител и реших да отида в заведението, където ще пее. За първи път ще ми е, досега не съм ходил по нощни заведения, а съм на 21. Почти съм сигурен, че ще си прекарам добре Simple Smile. Просто досега все не можех да отида на такова място и най-накрая се престраших. Ще бъда сам.

# 177
  • София
Съни, ти значи не си ползвала превозвач, а си си го поръчала директно? Доста се оскъпява така, факт. Айде, за другия път ми цъкни едно ЛС, да спестим някоя парА Simple Smile

# 178
Бърди, никаква представа нямах, за пръв път ми е. Дано пристигнат все пак и да стават, другото е ок.

# 179
Привет чета. Полата на Руми не видях, но прочетох отзивите
На Селесте рамките видях, ама не ми стана ясно, защо ще ги разнася една седмица без лещи  newsm78
Записах си и адреса на превозвача, че нали основно онлайн пазаруваме и ми беше дерт за БГ.

Снощи ходих да търся ортопедични стелки. Калин преди 3 седмици си ударил петата и предната вечер не можахме да спим...като бяга няма проблем, не мисли как да стъпва. Но като ходи, голямо замятане на крака, да не го заболял. А така изкривява геометрията на тялото и вечерта мускулни болки. Обяснявам, обяснявам...изхвърлих едни обувки снощи.

Елхата принципно е украсяваме сле РД на ММ, но ще имаме гости с малко дете и да не събираме топки из цялата къща... ще украсяваме в неделя. Стъклени играчки няма да слагаме, че елхата ни незнайно как припада когато Мими е сам в къщи и го стресира ( цитирам съобщение изпратено ми от съседа). Без това след такъв стрес, играчки събирани с години се оказаха изпочупени.

За белези съм ползвала едно френско мазили. Беше ужасно скъпо, но се оказа, че работи много добре ( щом успя да поскрие доста неща от избродираният ми корем). Трябва да си погледна из записките обаче как се казваше

Общи условия

Активация на акаунт