Искам да кажа ... (165) през декември 2019

• 68 539
  • 1 449
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте!
Четох бързо и май всичко забравих. Разбрах само, че чакаме снимки от дъщерята на Мари, ама на какво не запомних.
Тази седмица при мен е по-лежерно на работата, вкъщи обаче покрай децата стрес. Дъщеря ми днес се събуди със зачервено око и не можела така да ходи на училище. Като разбра, че все пак ще ходи, порева доволно в резултат на което се зачерви и другото око и драмата стана пълна.
Хубав да е денят ви!

# 181
Отчитам се със снимката.
Скрит текст:

Титина, твоя комшия така да ме разсмя.

# 182
А, това ли чакахме, одобрявам.

# 183
Чуден е! Много обичам шалове 🙂

# 184
  • гр.София
Мари, шала е ракошен Heart Eyes

# 185
Много хубав шала, Мари. сега кажи от къде е.

Ени, само не ми казвай, че си прочела ръководството към тел.  Twisted Evil

# 186
  • Бургас
Ахах, Тит, вашият съсед много забавен.
Иначе рамките ще си ги разнасям така само из нас, докато реша дали се харесвам с тях, и после ще слагам вече стъкла.

# 187
За белези - Цикатридина спрей съм ползвала.

Мерси за предложенията. Спрях се на портокаловите бисквити, но във варианта с шоколад. Тия дни ще ги пробвам, дано се харесат.

С чудни придобивки сте се сдобили - одобрявам.

# 188
Иначе рамките ще си ги разнасям така само из нас, докато реша дали се харесвам с тях, и после ще слагам вече стъкла.
Давай снимка с рамките, да ти кажем нашето мнение.
А съседът ми е душичка. Най-добрият човек, който познавам. А си е американец, герой от Виетнамската война. Неизчерпаем източник на свежи идеи и случки. Другата седмица  ще прави обучение на Калин как се сгъва американски флаг.

# 189
Ени, само не ми казвай, че си прочела ръководството към тел.  Twisted Evil
🤣🤣🤣 Нее,обаче съм свикнала с копче,а този няма и ми бешее маалко странно. Вече му хванах цаката де. 🤗
Много ми хареса и на мен шала. 🥰 И аз обичам.

# 190
Ени, как телефон с копчета. Как си устискала до сега, браво.

От скука сложих да се вари леща. Не съм правила отдавна, но пък е лесна - всичко на котлона и готово.

Селесте, харесваш се, слага стъклата и готово 😁

# 191
Хахаха Руми,не с копчета,а с едно копче беше. 🤣 Просто сега цялото е екран и всичко става с плъзгане. 🤣🤣 Разсмя ме,обаче сега сигурно няма да мога да работя с такъв с копчета. 🤣

Последна редакция: ср, 04 дек 2019, 17:52 от Anyyyone

# 192
Оооо, хич не се забравя. Единия служебен тел е все още с копчета. Ми удобно си е, особено когато се използва само да разговори. Най-готиното е, че го зареждам веднъж в месеца 😂

# 193
ММ има една златна Нокиа с копчета и ме заплашва понякога,че ще нося нея. 🤣🤣🤣  Но за зареждането-да! Много яко. 😃

# 194
Напомням, че аз все още устисквам и си карам с Нокия с фенерче. Като се счупи /ако се счупи, имам още една чисто нова.

Общи условия

Активация на акаунт