Искам да кажа ... (165) през декември 2019

• 68 540
  • 1 449
  •   1
Отговори
# 195
  • Бургас
Nokia с фенерче е служебният ми телефон, железен е.

Тит, да се снимам, ама едно свястно селфи не мога да направя, като сериен убиец излизам.

Руми, аз днес от скука се боядисах. И боба сварих. По канон сме, ако не броим кутийката със свинския дроб.

Шалове обожавам, имам много.

# 196
  • Euskal Herria
Българският ми телефон е нокиа с копчета. Повече не ми е и нужно.
Дадохме на свекър ми смартфон, уж за по-лесно, ама току сътвори някоя неразбория. Натиска, звъни и после е учуден: "Яаа, ама аз ти звъннах ли? Ма аз само го докоснах". И миналата вечер вече искаше синът ни да му прехвърли картата на стария телефон, с копчетата. По-лесно му било, а и какво било това зареждане на тоя телефон - всяка вечер.

# 197
  • На брега на реката
Мари, чудесен шал. Много ми хареса. От къде е?

Ени, честит ти нов телефон. Със здраве да си го ползваш!

И ний на боб, тази вечер. Купих някакъв сварен, в буркани и само направих запръжка и в тавата във фурната. Чуден стана. Не бях яла много отдавна.

Да ви кажа, какво стана на трениеровката по канго.
Още в началото, по време на скок, се счупи, пружината на едната обувка и за малко да си счупя крака. Слава Богу, нищо не ми стана. Обух друг чифт и малко след това, едната обувка ми се закачи в щръкнала част от настилката и паднах, ама яко. За кратко ме заболя д...то, но мина бързичко и пак Слава Богу, ми се размина! Явно днес, ми е критичен ден. Сега седнах и се напапках доволно! Да отминава всичко!

# 198

Тит, да се снимам, ама едно свястно селфи не мога да направя, като сериен убиец излизам.

😂😂😂😂
Шматка 😂 Иначе рамките и на мен много ми харесват.

Ени, честит телефон. И моят служебен е без копче и ми е терсене, добре, че още никой не ми звъни и не го ползвам 😁

Чудна вечер имах, 3 часа бяхме на танци 😂 Апнахме, разчесахме клюките, пазарувахме козметика. Аз доволен.

Ще се оправям и ще лягам по бързата процедура, че утре ще идва обучителката ми.

# 199
  • Бургас
Бубе, винаги съм се чудела какво аджеба става в такава ситуация /със счупена пружина/. Добре, че си се разминала само с тупването.

Добре хапнахме и ние, бобът ми чуден станал. Подпукахме и на нашите туршията, че нашите три!!! 3л буркана са в историята вече, пак ще правя явно.

# 200
  • На брега на реката
Селесте, сменят се пружините и ласткът. Явно са консумативи. Ако беше станало по време на силен отскок, можеше да пострадам сериозно. Пу, пу. Praynig

# 201
Бубе, разминала си се. А Селесте май по-скоро възможните инциденти я вълнуват, а не ремонта.
Да изохкам, че да си сверя часовника.  В училище родителите предлагат да съберем и подарим пари в плик на класната.  Пък аз мисля, че това не е подарък, особено за Коледа.

# 202
Мари, чудесен шал. Много ми хареса. От къде е?
Буб, на този въпрос е редно да отговорят Селесте и Катето. А ти да си пийнеш днес за твое здраве. Леко си се разминала.
Отчитам се с печен шарат и тази вечер. Раз-ко-шен! Пекох го на котлети, без мазнина. За нас Никулдена минА.
Съни, и за мен парите не са вариант за подарък за Коледа.

# 203
  • На брега на реката
Съни, то понеже ми е съвестно, че при мен се случи, първосигнално си мисля за обувките. Ами, не зная какво се случва и се радвам, че не разбрах, а иначе разсъждавайки логически, вероятно увреждане на коляното , счупване на кост или скъсване на връзки. Глезена е защитен, защото обувката е висока.

# 204
  • на Мелмак
Честити придобивки, момичета!
Със здраве да си ги ползвате /носите Grinning
Бубе, не знам, обаче на мен ми се стори страшничко това, което разказа, дано наистина си добре Hug
Коледна Виена, коледна Германия искам много да ги видя, време нямам обаче, затова си чакам снимките. Двечки ще ходите към онзи край засега, поне една снимка от зор заман, д'ет се вика Grinning
Аз обожавам риби и всички морски продукти, но само аз. Другите не са им фенове.
Аз, такова, два пъти вечерях Joy

# 205
  • На брега на реката
Аз обещавам да снимам и да покажа. Ще се радвам и Ели да пусне снимчици!

Забравих да честитя на 2в1, новата печка. Много вкуснотии да сътвори на нея!

# 206
  • Бургас
Да, да, възможни инциденти по-скоро ми се въртяха в главата, но да не дава господ да разбираме какво се случва.

Съни, за училището си е за охкане. Значи много държим да купим подарък на госпожата, но грам не ни се занимава и идеи нямаме, и хоп, плик с пари. Ми тъпо е. Ние ще купуваме ваучер за една галерия, където, на по чаша вино, сядаш с приятели и си рисуваш/драскаш според темата за вечерта. Допадна ми, защото е преживяване, а не поредният ваучер за дреха/чанта/обувка, която не е наша работа да купуваме.

Никулден тази година планирам да го празнуваме на площада, когато ще палят светлините на елхата. Имам именик, но ще го отбележим в събота с приятели, когато, минал вече денят, смятам да кривна от рибното меню.

# 207
Съни, това е най-неподходящият подарък евър, според мен... Аз като цяло големите подаръци за учителите не ги разбирам де, та може и да не съм критерий. Но пидозирам, че не бих рипала само срещу нещо символично,  направено от детето като израз на уважение и симпатия от негова страна.

Мале,  Бубе, ужас... Малката беля 🤗

# 208
Нещо никак не възприемам коледен подарък за учител, още повече пък да е пари в плик. Виж, ако е нещо направено от децата за спомен, тогава няма проблем. Но да се събират пари... мисля, че и самият учител ще се почувства неудобно.

Бубе, добре, че ти се е разминало.

Виена около Коледа ми е мечта, но не знам кога ще се вредя за нея. Сега ще се задоволя с вашите снимки.

ММ се прибра с един сом и един шаран, та Никулден е подготвен. Голяма борба беше със сомът, докато го почисти, че още шаваше. Това животно дори изкормено подскачаше из мивката. Наложи се да мия кухнята накрая, че приличаше на декор за хорър филм.

# 209
  • някъде ... тук ...
Ще се постарая поне някоя снимка да има от коледна Виена. На гости сме и се надявам да видя каквото съм набелязала. И в Прага сме на гости, ще видим каква ще я свършим със Златото.
Никулден няма да е типично празнувания от нас - децата ще ходят на гости в друг град, а ние летим до Братислава. Където седнем там за вечеря, това ще ядем на празника, а и ще е късно по западните стандарти.
Иначе сме почитатели на рибата!

Тит, честит празник на патерица!

И аз не приемам плик с пари за подарък на учител, още повече за Коледа. Ако децата са изработили нещо, ще е най-добре.

Общи условия

Активация на акаунт