Искам да кажа ... (165) през декември 2019

• 68 580
  • 1 449
  •   1
Отговори
# 255
И Стоянка отпътува към звездния театър, светъл й път!
Да е светло на душата ѝ. Не бях разбрала.

Тути, ако дзена ти ще се поразмърда- опаковай подаръците със зелена или бяла хартия. Аз моят го прежалих и тази година. Намъдрах по 2 подаръка на децата под елхата и само душат, разклащат....

# 256
  • Euskal Herria
Със здраве да си носят името днешните именици! Честит празник на банкерите и моряците!

# 257
  • гр.София
Привет!
Честити да са всички именици Flowers Hibiscus
Шаран няма да купувам, само ММ го яде, казах му ако иска да си купува и готви, аз ще пекна някоя ципура, ще направя брускети от пушена сьомга и до там с рибите Wink
Вчера нямахме ток в работата, та го ударих на як шопинг, приключих с всичко, но много се изнервих, народ на всякъде, тия хора не работят ли Joy исках и кубинки да си купя, но не издържах на навалицата, топлината в тия молове, торби, якето дето и него носих, хем добре, че бях сама, да не ми мрънка някой, хем нямах носач на торбите, абе угодия няма Stuck Out Tongue Winking Eye
Не видях никакви снимки, ама аз си знам, че дечицата ни са прекрасни Heart Eyes
Утре, трябва да се боядисвам, да мина един сушоар да ми направи фризьорката и вечерта купон до зори Wink или поне до 2ч. до толкова са ни отпуснали от ресторанта!
Хубав ден от мен!

# 258
  • на Мелмак
Честито на всички празнуващи днес!
Сьомгова пастърва взех днес, принципно не мислех Grinning
Сега правя пиле със зеленчуци.
Не спах добре, прибрах се да почина, а си викам 'Я да сготвя'. Sunglasses
Наистина много ми се спи, и ще дремна.

# 259
  • някъде ... тук ...
Честит празник на имениците и всички празнуващи днес! Здрави да са!

# 260
  • София
Момичета до Турция ще ходи ли някой този месец?

Няна да ядем риба ние.

# 261
  • на Мелмак
Мид, ако ходим, ще ти кажа, принципно колко искаш?
Санитария ще гледаме.
Да знам, ако не ти пиша Grinning

# 262
  • София
5 броя,:heart:

# 263
  • на Мелмак
Ок Grinning

# 264
  • Canada
Честит празник на всички именници днес! И тези, които празнуваха последните дни, че пак ви изтървах! Здраве и обич да имат!

Але, има надежда този път. Внимателен е, задава логични и правилни въпроси. Ще видим Simple Smile

Мн емоционална седмица. Минах на пародонтолог, уредих кастрацията на Шоколадко, вчера в работата ни попариха с новината, че на сина на колега са открили тумор... от гръбнака до главата. Вчера е била операцията, 10-12 часа е продължила.

Снощи за пръв път от месеци насам си сипах един капитан морган...

# 265
  • Бургас
Добър ви ден!

Фонс, дано е успешна операцията!

Але, хубаво е да се движа, но да не прекалявам. Аз реално вчера нямах кой знае какво движение, а стърчене права.

Цяла нощ не спах от главоболие, сутринта именикът и той се оплака. До обяд лежах омърлушена, сега съм по-добре, но ни ми се яде, ни ми се готви. Добре, че празнуването го уговорихме за утре.

Честити да са всички празнуващи: именици, моряци, рибари, банкери и бургазлии! Здрави, здрави и пак здрави да са!

# 266
Селесте, оправяйте се! Да е жив и здрав!
Фонсе, дано има късмет момчето!

# 267
Здравейте!

Честито на имениците! Бъдете здрави!  Риба няма да правя, ще излезем някъде да хапнем. Не сме големи почитатели по принцип на рибата, та не знам дали ще я уважим днес.
Ужасен студ е на вън. След работа минах да купя някои неща и съвсем се смръзнах. И кашлям... просто чудесно.
Сега пия ментов чай с мед.

Последна редакция: пт, 06 дек 2019, 19:25 от Анонимен

# 268
Къде си тръгнала да вечеряте на вън, Цвети, като си премръзнала и кашляш? - каза баба Мара....

# 269
И аз не знам, Мари. Хем ми се излиза, хем ми се стои на топло вкъщи. Но Цвети е мързелива и не е сготвила...ако не излезем, ще поръчаме нещо. Не ми се върти в кухнята сега, утре ще му мисля.Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт