Искам да кажа ... (165) през декември 2019

• 68 587
  • 1 449
  •   1
Отговори
# 270
И тук голям студ, а каква мъгла беше на работа... Бях на крачка да си зарвжа колата и дс си фатя рейса.  Ама оцелях де, като излязох от града нищо общо.

Напарих се, сипАх си едно уиски и се чудя гладна ли съм... Обядвах късно,  но обилно с пица. Един колега- именник черпи, та май мога и да пропусна. Риба, очевидно, няма да ям днес.

# 271
Аз чакам шарана да се опече. Не го обичам много,ама ще хапна.
Цвети,я по-добре поръчайте. 😃🤗 И да се оправяш. Някое болно детенце те е заразило и теб. 🤣
Али,няма да се отказваш-мъгли,сняг,по-добре с колата. Леко леко и зад някой с ярки стопове. 😃 Аз така правя.
Другата събота ще пътуваме и само се моля да е сухо. 😃
Хайде хубава вечер и наздраве! 🤗🍸🥃🍷

# 272
  • на Мелмак
Забравих лимон за рибата, една голяма бяла птица съм!

Али, тренинг, мацка! Това му е майката! Hug Ени хубав съвет ти е дала Grinning

Децата са на пица и мандарини, аз се чудя на рибата Grinning

Сняг отново заваля, едни мънички леки снежинки, смениха мъглата Grinning Много е хубаво Heart
Утре ще тестваме новата кола на сняг.

# 273
Ени, откакто работя в градина, зимата съм все болна... пия уж витамини, гледам да се пазя, ама вируси...
Няма да излизаме. ММ ще мине да вземе нещо. В неделя  ще пътуваме при брат му на гости. Не ми се ходи... далече е, студено е. Искам вкъщи под завивките. Пенсионерска работа.Satisfied

# 274
Хахах същата работа! 🤣 Обаче ние сме на онзи юбилей,дето ви писах преди и няма как.

# 275
Не ми се ходи... далече е, студено е. Искам вкъщи под завивките. Пенсионерска работа.Satisfied
Баш кат мен, ама аз първа си признах, че съм баба....

# 276
Честито на именниците, бургазлии и на всички празнуващи.

Мразя шаран, рибата не ми е предпочитаната храна. Та ще сме на хайвер и скариди тази вечер

# 277
  • на Мелмак
Присъединявам се към отбора на пенсионерите Grinning
Не, на мечките, искам да легна и мноооого дълго време да се събуждам /ставам от леглото Grinning

Да похваля новата колежка - засега е точно това, което е описала в Св-то. Доволна съм, върши си много съвестно работата. Дано така да продължи!

# 278
Браво, Ети!
Ей, пуснали са темата с късмети! Нападайте ги!

# 279
Браво, Ети, дано.
Каква е колата, защо съм пропуснала 🤔

Хапнах рибка и пак на дивана.
Ама ми се бунтува стомаха.

# 280
Честито на всички празнуващи.

Хапнахме рибка и вече всеки си е пред телевизора. Планували сме лежерен и мързелив уикенд. Евентуално в неделя може да направим един обяд с приятели в някое кръчмЕ, ама още не е сигурно.

Приятна почивка на всички.

# 281
Иии, Ети, дано!

Руми, пиеш ли пробиотик? Тия антибиотици са...

Аз си направих гнезда от филии хляб с яйца, чудно апнАх.

# 282
Пия, то затова сравнително добре ги понасям. Останаха още три дена. Почти се свърши 😂

# 283
  • Бургас
Осеферих се аз следобед, направих едно руло и беж към центъра за запалването на елхата. Години наред не ходехме или заради малко дете, или заради лошо време, или празнуваме семейно, а днес времето беше хубаво, хубава програма имаше, за зарята не бяха пестили пари, та струваше си да се побутаме из навалицата. Снимката е чужда, аз такава в тълпата нямаше шанс да направя.
Скрит текст:
Фонс, Ети, ха дано това вече са вашите колеги!

Цвети, да оздравяваш!

# 284
  • на Мелмак
Аааа, Руми, аз се Фалих Май месец. Кодиак си взехме от Шкода. Обухме го с нови гуми, джанти, сега да го тестваме в зимни условия. Аз не съм карала 4х4. Да видим как ще е на сняг. На Банско ще ходим, там из околията Grinning

Селесте, прекрасно Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт