Искам да кажа ... (165) през декември 2019

• 68 589
  • 1 449
  •   1
Отговори
# 285
Аз Кодиака го помня, мислех че нова има. Обичам нови коли 🙂
Карока се държи повече от прекрасно, значи Кодиака трябва да е още по-добре 😉

Селест, чудна снимка, чуд-на 🤩

# 286
  • Варна
Честит празник!
Всички да са здрави!
Снощи бяхме на концерт на Тутурутка. Grinning
Утре ще пропуснем Дийп пърпъл, но изпратихме билетите до София на приятели.
Имайте предвид Кис за догодина през юли.

# 287
И София Опън края на септември

# 288
Чудна снимка, Селесте!

# 289
Добро утро!
Обичайните заподозрени явно снощи са празнували и тази сутрин отсъстват. Нищо, полага им се.

Нищо интересно не съм планирала за уикенда. Пазя различните активности за ваканцията, че иначе ще е „скукаааа”.

Приятни почивни дни!

# 290
  • Бургас
Морген!

Спи ми се, две не виждам!
Пропуснахме ходенето в центъра за елхата, понеже децата бяха с лека температура предната вечер.
Селесте, данке за снимката!

# 291
Добро утро!

Селесте, голяма красота!

Верно дремнах аз, направо си се наспах.
Планът за днес е мъглив като времето. Нещо си говорехме за женски следобед с боядисване на коси, клюкарня и ядене,  ама да видим моите кифли ще се организират ли.

# 292
Добро утро. Ужасна поледица е навън. Чакаме мъжът ми от дежурство, той се обади, че ще закъснее, защото негови колеги са в катастрофи и не могат да стигнат. Дано няма жертви в това време.

# 293
  • на Мелмак
Добро утро!

Бррр, студено си е!

Малко работа планирам и после малко почивка Grinning
В четвъртък включихме радиаторите в Банско, дано днес Т е нормална.
Щерката ще ходи днес на МОЛ, да мери дрехи, които са й харесали онлайн, да си ги купи от спестени пари. Едно от нещата е тениска! Grinning

# 294
Добро утро.
Рир, станах си обичайно рано, но до сега гледах сериал в нета. Идвам да ви нагледам и почвам с почистването. Е, и една пералня заредих преди да пусна сериала.
Тук е мокро с лека мъгла, но се надявам на една бърза разходка.
Карз, да се оправят момчетата!
Съни, всичко да е ок с колегите на ТМ.

# 295
  • На брега на реката
Добър ден,

Спах до преди малко. Не бях спала така от много време. За днес съм планирала мързел така, че всичко е точно. Ако реша, може да дръпна една разходчица, ама ней сигурно.
Пристигна и един "умен" капак за телефона, ама не знам как да го активирам.  Praynig Писах в друга тема, ама никой не се включва. Явно, ще чакам децата да помогнат, като се приберат!

Чудна снимка видях, Селесте. Наистина, много красиво!

Съни, дано всичко е наред с колегите на ТМ. Дано са само изкривени ламарини!  Praynig

Карзче, да им минава на малчовците!

Ети, много хубаво това, за колежката. Дано все по-доволна да си.
А за щерката, много мило ми стана, като сподели. Харесала си онлайн, но е практична - ще ходи да мери. Браво на спестовното дете. Пак ли ще е с приятелки? Ох, какви вълнения си имате! Heart Eyes

Хубав уикенд, момичета!

# 296
Бубе, ако е същото, дето аз поръчах току що май трябва да се сканира QR кода от някакво картонче, което трябва да имаш, за да се активира. Поне според обяснението на китаеца, че аз поръчах от алито.

# 297
Привет!

Станах към 8 и 30, досега чистих. Заредих пералнята и вече сядам с кафето. Арчи е в скута ми, разбира се. Закача се. Кашлям си, трябва да си взема и друго да пия освен Нурофен.

Селесте, страхотна снимка!

Съни, дано всичко е наред с колегите на ТМ!

# 298
  • На брега на реката
Али, имаше едно картонче със залепен QR код и аз нали съм чистница, го изхвърлих в плика. ММ, тази сутрин изхвърли боклука.  Mr. Green
Преди малко, го изпратих да рови в контейнера, беше безкрайно недоволен.  Joy
Както и да е, кода вече при мен, ама не знам какво да правя. Снимах го, ама от там насетне?  newsm78

# 299
Бубе,не мога да помогна,но QR кодовете се сканират,не снимат 😁.
Мъгливо и мързеливо е днес.Подредих най-накрая на детето гардероба.От както сам се обслужва с дрехите, е някакъв хаос и ужас 😱.Нямах намерение да го оправям,но е крайно време да занеса умалелите дрехи на племенника.На пръв прочит преброих 14 долнища,които са в обращение (без заделените)😳.Това дете има повече дрехи и от мен 🙄.Само по якета го водя,много 😁.
Лежерни и мързеливи да са ви почивните дни!

Общи условия

Активация на акаунт