Искам да кажа ... (165) през декември 2019

• 68 590
  • 1 449
  •   1
Отговори
# 300
  • На брега на реката
Така де, грешно се изразих, сканирах го и до там. Утре се прибират децата и ще ми го оправят.  Grinning

А ММ, още е сърдит! Mr. Green

# 301
Бубе, трябва да го сканираш с QR code scanner, ако нямаш изтелги от гугъл плей

Като го сканираш, обаче вече не знам какво трябва да стане.  Предполагам,  обаче, че калъфът трябва да е сложен на телефона...

Отивам на разходка с кифлите аз, да ни замръзнат муцункте качествено 😁

# 302
  • Бургас
Здравейте, здравейте!

От 8 часа съм на крак в кухнята, ей сега сядам да пия кафе с вас и продължавам. Не че кой знае какво ще приготвям и пак цял ден кълцане, бъркане. Хич не ми спорят такива дейности.

С кода не мога да помогна, много зле съм с технологиите.
Бубе, той нека си е сърдит, важното е, че е намерил кода Simple Smile

Карз, дЯцата да оздравяват!

Съни, дано всичко е наред и всички се приберат живи и здрави!

# 303
Оф, заморих се аз. Купих си ботуши и парфюм, обядвах с кифлите,  напазарувах и едва мърдам вече. Мисля кротко да си легна 😁

# 304
Али, я покажи ботушите.
Аз моите ще ги връщам. Харесват ми, но не са ми удобни.

Гледах МВЧ 4, хареса ми.

Болните да оздравяват.
Бубе, не знам защо всичко го правят толкова сложно, дано да го включиш.

# 305
Али, какъв парфюм? Много си падам по парфюми и ми е интересно.Simple Smile

# 306
  • На брега на реката
Разходих се аз, 10 км. извървях. Много добре ми дойде, а и времето беше чудесно за разходки.

За калъфа, ако стане добре, ако не стане, здраве да е.

Честити ти придобивки, Али! Кой парфюм? Снимка на ботушките, нещо, а?

# 307
Докато Али снима ботушките:
Скрит текст:

За всекиго по нещо.

Последна редакция: сб, 07 дек 2019, 17:59 от vasq_5

# 308
  • На брега на реката
 Joy

Вася, страхотни попадения!

# 309
Бррр 😂

# 310
Ууу, Вася, първите като за мен 😂
Тия взех аз:

Парфюмът е

Аз с парфюмите съм консерва. Този ми е зимния, летния ми е Омнията 😁

# 311
  • На брега на реката
Аз, напоследък довърших 2 парфюма и искам нещо различно, та затова питах. Ще си го запиша.

Ботушките са много сладурски и най-важното, топли.

# 312
Здравейте, банда!
Надявам се ви заварвам в добро здраве всички.Как сте? Купихте ли подаръците? А наумихте ли какви сладки ще правите? Този последният въпрос ми е много важен, да знам на кого да пращам адрес. Joy  Али, ти някоя баклавичка ще завъртиш ли?

От последните страници разбирам, че Фонс и Ети са си намерили така търсените колеги. Браво, да си вършат добре работата и лесна да ви е комуникацията с тях.
Бубе, свършиха ли изпитите?
Селест, ти как си? Тези 8 часа на крак надявам се означават, че всичко е ок вече с краката.
Ени, твоята малка красавица свикна ли с детската градина?
Али, този парфюм и аз го харесвам, обаче отдавна не съм го ползвала.

Пия сега горещ шоколад и ям много сочни и вкусни ябълки. Последните седмици съм два дена добре, два дена ми зле, после пак един ден съм добре и след това отново ми зле и не мога нито една уговорка да си направя да се видя с моите дружки.Протестирам значи. Отделно отскоро сме новодомци, преместихме се в малко по-голямо жилище, половината ни покъщнина е все още в кашони, а за Коледа ще сме домакини и ще е добре ако жилището прилича малко повече на дом и по-малко на склад. В краен случай сестра ми ще дойде и без това няколко дена по-рано, може да я впрегна да помага. Grinning Но подаръците са купени, чакам още 1-2 да пристигнат през седмицата и другия уикенд само трябва да ги опаковам. За Нова година планувахме едно пътуване, което май ще отпадне, но най-важно е да сме живи и здрави, другото наистина няма никакво значение. Имам някои тревоги, но гледам да не изпадам в дупка и вярвам, че всичко ще е наред. Уж само щях набързо да се разпиша, а изписах чаршаф.

# 313
  • На брега на реката
Хей, Ем, радвам се да те видя.
При мен всичко е наред. Изпитите минаха.

В нова къща, по-голяма? Да не сме пропуснали нещо, а? Или ме е хванала амнезията?

Чета те за горещия шоколад и да си призная, че много ми се пиеше, след разходката, ама не си бях взела пари за да си купя и пих два чая с мед, като се прибрах и също като теб, ядох ябълка.

# 314
Хей,Емели,къде се губиш! 🤗
Свикна Синеочка,ходи без рев и й харесва. Тази седмица малко беше болна,но вече се оправя.
Ти от какво така добре/зле?
Честит ви нов дом! Кашоните ще оправиш,има време. 🤗
Аз да ви кажа подаръци няма да купувам много. На малката всеки ще прати,ще даде,а аз не обичам да се зариваме с дрехи и играчки. И без това сега е мазало от играчки и в хладилника намирам даже. 🤣🤣🤣 Та нещо дребничко ще е. Баща й мисля някой парфюм и дрешки,че той сам няма да си купи,ама пък е претенцияяя,няма да ви казвам. 🤣
Аз днес не съм готвила,освен едни мекициЙ и сега на ММ изпържих трътки. 🤮🤣 После ще дояждаме шаран,салати.
Але,много яки ботушки. 🤗 И парфюма го харесвам,но в момента нямам от него,но пък имам един тон други за доизразходване. 🤣
Вася,и “твоите” предложения ги бива. 🤣🤣🤣
Бубе,бих питала ММ за калъфа да помогне ако искаш. 🤗
Да се оправят всички болни малки и големи,че не остана време до празниците и ваканциите. 🤗🌺

Общи условия

Активация на акаунт