Искам да кажа ... (165) през декември 2019

• 68 591
  • 1 449
  •   1
Отговори
# 315
Ем, радвам се да те видя🤗
Пропътувах цяла България днес, преди малко вдигнах крачетата.
Пека кюфтенца и искам да спя. Снощи започна банкетната вълна, та съм уморена.

# 316
Ем, къде се загуби?
Как е работата? Сватбата има ли си вече дата?
С подаръците почти съм готова. Едни пантофи на ММ, че и дънките, и долнището, които поръчах му ги връчих за проба, а искам нещо под елхата, и за него. За децата ще взема по още нещо, защото щерката си отгатна единия подарък, а другия сама си го избра и съответно го знае. Сега малко съжалява, че се загуби тръпката от изненадата, но сама си е виновна. Едни по- големи сребърни халки(обеци) съм наумила. Нещо ежедневно ще търся, но в магазина може да сменя тактиката.
За момчето се чудя още какво да му избера.
Вчера правих сладки- приянки. От половин доза 40 бройки извадих. Вкусни са, ще ги правя пак, че се изядоха.
Ети, от новините разбрах какви ще ги дирите в Банско.... Бях забравила за студентския празник.

# 317
Ем, къде се губиш, момиче! Честит нов дом! Надявам се не си болна и има още за честитене...

2 от подаръците на МсЧ са поръчани и ги чакам, третия (който в същност е за мен де 😁), остава да го купя. Разглезена работа с 3 подаръка, при положение, че си има мен ама на... Преди коледа е рожденик,  та за това всичко на куп. На детето ще взема дъска за рисуване с водни маркери или каквото е там. И остават да измисля мама и татко само.

Баклава не знам дали ще направя, ако ме осени музата - може. Мисля да забъркам бонбони да занеса в офиса.  Колегите са сплотени и се черпават, та да се включа и аз.

Още ме държи преялото от обяда и май ще пропусна вечерята.

# 318
  • на Мелмак
Ей, Ем, привет!

Али, честито! Със здраве!

Мари, не мога да си причиня заведение /бар! Не искам Grinning
Почивката и разтоварването за мен в този етап от живота ми са по-различни. Иначе градчето е пълно с млади и луди, живо е! Но аз Банско го харесвам повече лятото Heart Eyes

# 319
  • На брега на реката
Ени, благодаря за предложението, много мило от твоя страна!  Heart Eyes Ако децата не идват до нас, тези дни, ще помоля за помощ. Blush

# 320
Али, много са хубави и ботушите, и парфюма.
Аз като видна консерва Омнията я ползвах дълго време. Сега съм я сменила с Белия чай на Арден. Сега, сега, вече две години стана 😂

Честит нов дом, Емили! Хубави моменти в него 🙂

Никакви подаръци за Коледа не съм взимала, но по-важното не съм и измислила. Не знам какво ще правя.

# 321
  • Canada
Честити придобивки на всички Heart

Към една стара любов се върнах аз, Диаманти на Армани, бях забравила колко добре ми пасва.

Ем, радвам се да те видя Hug

Селесте, страхотна снимка видях!

Подаръци не съм купувала, не знам дали и ще имаме в класическия смисъл Joy

ММ работи тази вечер, ще сме сами с Шоколадко. Сготвих пилешка супа, пека тиква. Остава и мусака да направя и се отдавам на себе си!

# 322
Бубе,сега ме ядоса той,та няма да го питам,но утре ще и ще ти пиша на лс. 🤗 Ако не ти се чака можеш да потърсиш в гугъл и ютуб,там има всичко. 😃

# 323
  • На брега на реката
Ени, няма проблем, мила. Утре ще си дойдат децата ми и понеже сина е със същия телефон смятам, че ще се справи. Ако той не успее, ще ти пиша на ЛС.  Heart Eyes

Фонсче, аз много харесвам Диаманта върху ММ.

# 324
  • Бургас
Най-накрая легнах, дълъг ден беше. Важното е, че се посмяхме хубаво, хапнахме добре /всичко се хареса/ и набелязахме италианско пътуване, но без деца.

Ем, добре съм аз, само синините си седят, но и те ще минат. Честит ви нов дом! Да го напълните с любов! Два дни добре, два дни зле новина ли е?

Але, ботушът е жесток. Онлайн има ли къде да разгледам?
Парфюмите ти са ми стара любов, може да я подновя, че и без това моят е на свършване, а и да олесня мм за Коледа. Часовник така и не съм избрала, а от парфюм поне имам нужда.

Сега да ви кажа...снимката всъщност се оказа от миналогодишната НГ. Ама то всичко едно към едно с онзи ден, народ, украсата същата, зарята и съм се заблудила. Joy

# 325
# 326
Добро утро! Честит студентски празник и специално за студентите в темата - Дадка и Буболина.

Прогнозата за днес уж е хубава, дано се разтика и мъглата, че да направим разходка по стъргалото да видим най-накрая коледната украса. Пък ако ни домързи ще извадим наш'та и ще украсим в къщи.

Хубава неделя!

# 327
  • на Мелмак
Добро утро!

Честит празник на студентите, да вземат да почерпят Grinning

Така хубаво се наспах и пак рано станах! Нооо днес няма какво да правя. Планирам разходка и ядене. Трябва да вземем картина на приятелка на дъщеря ми за рожден ден и май това ще е.

Хубав ден от мен, поспаланки Hug

# 328
Добро утро!
Пия кафе на тишина, наспана съм (въпреки ранното ставане). За днес имаме план да пълним вода(такава за готвене и пиене- не ползвам от чешмата), да пазаруваме и да търся шишарки по пътя за хижата. После шишарките трябва да си изсуша.
Селесте, за часовници погледни фешън дейса. Там диамантените са на безценица.

# 329
Добро утро!

Честити да са всички празнуващи днес!

Селесте, от Тенденз са, ето ги:
https://tendenz.bg/%D0%B4%D0%B0%D0%BC%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%B5%D … 1-0139131___23660

И аз много спах, браво на мен 😁

Общи условия

Активация на акаунт