Кралски работи и клюки - декември 2019

• 122 261
  • 2 351
  •   1
Отговори
# 2 250
  • Истински се вижда само със сърцето.
Да ти приличам на собственик на фондация, не знам това Simple Smile предполагам че е свързано с коммонуелт нещо и кой какви ресори има.

# 2 251
  • София
Идвам да кажа, че тази Джанина (приятелката на Мегз) участва в сериал с Дженифър Анистън и Рийз Уидърспуун, където играе последностепенна роля на глуповата водеща (мое мнение). Това, което ми направи впечатление е, че там я представят в надписите като Guest starring 😀
Ако някой смята, че не е по темата, да трие. Стори ми се странно и смешно

# 2 252
...Никоя не е наясно ни с фондации, ни с патенти!
Ти от къде знаеш? Аз например съм наясно, това съм учила 6 години (патенти, търг.марки, авторски права и останалите влизащи под шапката на Интелектуалната собственост). Ще ми разреши ли Ваше величество да се изказвам по тези въпроси или ??
Значи е чудесно, че се появи Simple Smile Обясни сега на Нора всичко, че тя продължава да се вълнува! А втора безсънна нощ и то заради такива терзания не е полезно Simple Smile

Плези ли се тука?

Аааа,

# 2 253
  • Чужбина
Ели Лимитед къмпани са, но когато се регистрират и като Фондации минават в друга Графа по отношение на Данъчните. Не мисля че чрез фондацията могат да въртят търговия за лични облаги или поне се надявам никоя фондация да не го прави Simple Smile

Аз не съм твърдяла абсолютно нищо друго, Илейн.

Просто ставаше въпрос за това, че са регистрирани като LLC. И двете. Аз затова и дадох линкове към двете фондации.

Не е в това въпросът.

Въпросът бе, защо Фондацията на Съсекс има 2 отделни търговски марки регистрирани.

На Кеймбридж има само 1. Защо Съсекс Роял изведнъж стана търговска марка?

Ето в това е въпросът. Не е редно.

Последна редакция: пн, 30 дек 2019, 15:50 от Eleonora_27

# 2 254
  • На топло
Мегън е играч, не я интересуват традиции, Корони и тем подобни отживелици.
Има в ръцете една Фондация и могъщи адвокати, които ще и намерят хиляди вратички, ако иска и на Баба Бети чорапите ще свали от краката и ще ги продаде 😂😂😂.
Законите могат лесно да се заобиколят ако човекът няма морал.

Скрит текст:
Отивам да правя Руска салата. Не се карайте за глупости 😊

# 2 255
  • Sydney
Скрит текст:
Отивам да правя Руска салата. Не се карайте за глупости 😊

Е, може ли така? Ми ние ако искаме... Simple Smile

# 2 256
При Съсекс всичко е задкулисно.
В крайна сметка какво са прехвърлили на 5-ти Декември?
От Сара на Съсекс?
И защо фондацията им е на този адрес? Какво общо имат с тази сграда?

# 2 257
  • Чужбина
Оф, с това ядене ... напрао вечеееееее ... Днеска няма да ям нищо пък. Тежко ми е. Hug

Значи, момичета, обявили са ангажиментите за 2019-та:

# 2 258
  • Countryside
Елеонора, мерси за линка с ангажиментите! Съсексите явно ги реабилитират, гледай колко ангажименти имат. Очевидно им дават комън уелт, може би Африка и Австралия. Да им дадат и Канада, така и така са там.

# 2 259
  • Истински се вижда само със сърцето.
Хелоу давай адрес не се скатавай 😂

Ели в регистъра на Чарити къмпани пише че Съсекс роял ще е работно име, предполагам затова е и регистрирано също.

# 2 260
  • Sydney
Това са събитията за текущата (все още) година...

# 2 261
Аз ли не вдявам,но това са минали ангажименти,всички ги имаха.
А за 2020?

# 2 262
Елеонора, мерси за линка с ангажиментите! Съсексите явно ги реабилитират, гледай колко ангажименти имат. Очевидно им дават комън уелт, може би Африка и Австралия. Да им дадат и Канада, така и така са там.
Австралия няма нищо общо.94 събития, защото се мотаха над 10 дни в Африка, а другите си вършат работата за 3-4 дни и се прибират.
Колко много са работили, като Кейт и Хари са равни горе-долу( без Африката), а тя не е от много активните.

# 2 263
  • Sydney
Тая година не са били в Оз, бяха като обявиха, че е бременна две и осемнайста, за инвиктус геймс...

Следващата година игрите са в Холандия ли? Или нещо в Европа...

Андрей идва инкогнито тук след скандала, Чарли и Уили бяха в Ню зилънд...

# 2 264
  • Чужбина
Да, това са миналите ангажименти.

ОК, работно име, но не би трябвало да е валидна регистрацията на търговската марка.

В крайна сметка, самата фондация си има име. За какво й е друго име. За мен, това не е коректно. Работното име не подсказва, че това е фондация. Звучи като титла.

Но както и да е. Ще поживеем, ще видим.

Малко стари снимки:

Всички с поли:

Децата се плашат едно от друго hahaha

Ей тука нещо апокрифно от Маркъл:

И малка шегичка за търкалянето по празниците:

Последна редакция: пн, 30 дек 2019, 15:49 от Eleonora_27

Общи условия

Активация на акаунт