Кралски работи и клюки - декември 2019

• 123 689
  • 2 351
  •   1
Отговори
# 150
Хари сега заврян зет ли е?

# 151
  • София
На Чарли физиономията с годините става по-добродушна,но на Уилям му се изписва нещо гадно на лицето с остаряването.Като момче много го харесвах,но сега се орептили.Дано е от снимката.

И аз така мисля. Някак с времето Уилям доби една такава сурова физиономия, която показва доста твърд, тежък и непоклатим характер, въпреки постоянната усмивка

# 152
  • Чужбина
На Чарли физиономията с годините става по-добродушна,но на Уилям му се изписва нещо гадно на лицето с годинките.
Уилям не остарява добре, но пак ми харесва, щото го помня от малък Wink

Харесва ми, че е много мил и грижовен с децата:

Ух, на татииии:

Но му препоръчвам да споменава признателността си, когато се моли, за това, че попадна на Кейт ...

И аз така мисля. Някак с времето Уилям доби една такава сурова физиономия, която показва доста твърд, тежък и непоклатим характер, въпреки постоянната усмивка
Той си му е такъв характерът. Казвам ви, че мене щеше да ме е страх да гъкна в негово присъствие ... , заради онова, което съм чела.

# 153
Бляскава Летисия на журналистическите награди "Франсиско Кореседо"

# 154
Да,бе и на мен ми се странен образа на мило инфантилно момиченце и акула..

П.п.За Уилито няма какво да се чудите..Вариант на Баба ама в панталони..Кейт е не по-малко студена и коравосърдечна от него.Просто са овладели усмивките и ръкомаханията до съвършенство.

# 155
  • София
Уили напоследък много ме кефи. Някак променен ми се струва.

# 156
Кейт има едно чувство за хумор,което ми е симпатично.А дали е коравосърдечна...ами може ли да е все мека и отдадена към милионите фенове,които драпат за парче от нея.Нормално е да сложи граница след добре свършена работа.
На Максима,например,много й отива да се хили,да прави муцки,но на практика не прави нищо по-различно от Кейт:усмивка,снимка,ръкуване,чао.Обаче визията й е в по-топлите цветове,устата й не е тънка като на Кета,има бузки и всички я намират за много сърдечна заради което.
Уилям изглежда толкова пренавит и пренапрегнат,че сигурно се отпуска само пред жената и децата.
Чаршафите си го водят като пленник на снимката.За какво ли ще се спазаряват,тъй като едва ли срещата е защото си липсват.Големи дипломатически совалки,голямо чудо.Нищо чудно да посрещнат Коледа с Кейт в някоя джамия.

# 157
Коравосърдечието съвсем не се измерва в отношението към феновете и тълпите..
Но от студената и физиономия на моменти ме побиват тръпки..

# 158
  • Чужбина
Уилям изглежда толкова пренавит и пренапрегнат,че сигурно се отпуска само пред жената и децата.

100% съгласна.

Коравосърдечието съвсем не се измерва в отношението към феновете и тълпите..
Но от студената и физиономия на моменти ме побиват тръпки..

Така ти се струва, защото не си й следяла неволите. Кейт през какво чудо мина с пресата. Години наред я следяха и пишеха за всяка нейна стъпка по вестниците. Тя от 20-годишна нормален живот няма. Не че е за съжаление в сравнение с живота на други хора, но на нея хич, ама хич не й лесно.

Тя всъщност е много притеснителна. Ако й видиш първите речи пред хора ... Направо е пред припадък от притеснение. Катрин е стеснителна и е интровертна.

Малко Мери в Индонезия:

Скрит текст:

Тука е гушнала една сладка шлюпка:

Скрит текст:

# 159
  • София
Не знам защо, обаче Кейт я свързвам с Мишел Обама. И двете са зодия козирог, и двете са жени, които са застанали твърдо, плътно зад съпрузите си - помагат им, подкрепят ги и са им винаги опора. Като едни големи колони, на които тези двама властни мъже могат да се подпрат, когато имат нужда. А мъжете им от своя страна им се отблагодаряват с много любов.

# 160
  • Countryside
Кейтиту е Козирог, освен че е интроверт, много се притеснява да не се изложи. Обаче иска да катери стълбицата на успеха и се старае. С всички сили. Със свещ да я бяха търсили, по-добра нямаше да намерят. А Уили е рак, те като цяло са комуникативни, само че много се впрягат и драматизират доста. Затова е пренапрегнат Уилито, драмата последната година му идва в повече. Но определено Кейтиту командва в тяхното семейство, с кадифена ръкавица разбира се.

# 161
  • Чужбина
Но определено Кейтиту командва в тяхното семейство, с кадифена ръкавица разбира се.

Да, ефективният контрол е при нея.

Уилям има проблем с емоциите, да. Вижте, че не може да се прикрие, че не понася Маркъл. Гледа я с погнуса. Кейт е по-хармонична и уравновесена в това отношение.

Шведите в Индия:

# 162
А пък аз намирам Кейт за мила, топла и внимателна жена, с лек характер. Сред деца засиява, личи си че обича и умее да общува с тях. Не мисля, че студен човек би се държал по начина, по който се държи Кейт, едва ли би обичал и показвал емиции. Също е и доста непукист според мен и не много суетна, тя е всеизвестна с нейните гримаси и физиономии, не се старае непременно да покаже най-прекрасен профил пред обективите, нета е пълен със снимки и гифчета потвърждаващи го.😁

# 163
Не знам дали Уилям гледа с погнуса ММ, но тези му явни демонстрации спрямо съпругата на брат му и майка на племенника му заради уж ниската й класа, в никакъв случай не го показват него самия като много извисен и висока класа, а напротив, баш като персонаж за темата със селските изпълнения е.

# 164
  • Down south
Няма нужда някой или нещо да го показва или доказва.
Класата е факт, а обноските са изискани!

Общи условия

Активация на акаунт