Кралски работи и клюки - декември 2019

• 123 695
  • 2 351
  •   1
Отговори
# 1 950
# 1 951
Уилям с кого се обяснява отзад?😃

# 1 952
  • Чужбина

Не мога да разбера. Ползах ето това видео, за да направя гиф-а:

https://video.twimg.com/ext_tw_video/1210289899540230144/pu/vid/ … In5pCS.mp4?tag=10

# 1 953
Не е ли Зариния мъж?

# 1 954

Тук говори нещо на Джордж според мен. Той поглежда напред с зяпнала уста, може да му казва, че после ще ходят при хората да ги поздравят...
Страхотни родителите са с Кейт, как спокойно им обясняват всичко, за да не се изненадват децата на нещата, които предстоят.

# 1 955
  • Чужбина
И според мен говори на Джордж, а не на мъжа зад Чарлз.

# 1 956
  • Майничка
Масако винаги се е обличала и носила (прическа, обувки, аксесоари) повече като дипломат, отколкото като "принцеса", дори през моминския й период. Най ми харесваше на черта над раменете, преди сватбата и през 2006, тогава и изглежда най-сияеща. Дори в периодите с дългата коса не е толкова женствена, защото я прибира от двете страни.

# 1 957
  • Чужбина
Датчаните на църква:

Мари е в Хуго:

На Кейт сетът:

# 1 958
Матилде да не си разкопчава палтото,че става страшно.С тая престилка и шарении... съвсем е изкукала.
Иначе Мери-Мари стават,както винаги.

# 1 959
  • Чужбина
Матилде да не си разкопчава палтото,че става страшно.С тая престилка и шарении... съвсем е изкукала.
Иначе Мери-Мари стават,както винаги.

Имаш предвид Маргарете Hands Plus1

# 1 960
  • в морето до колене

]Масако облечена като бабичка, а изглежда мила жена:
Те всичките изглеждат по един и същи начин за нас,милички едни.
Ако не греша,тя имаше някакви проблеми,заради които не се появяваше в публичното пространство.Сега явно й се налага да излезе,но  подтиска у себе си всякаква индивидуалност,женственост и естетика.Мъжки костюм,в главата повече мъж от мъжа си.Жалко,защото е Харвардски възпитаник,дъщеря на дипломат,изобщо би могла да е по-полезна за себе си от усмихваща и ръкуваща се кукла.Както и за мъжа си,първороден син на император.
Много им симпатизирам! Земни, мили и добродушни хора, не с императорско величие!:heart_eyes:

Масако винаги се е обличала и носила (прическа, обувки, аксесоари) повече като дипломат, отколкото като "принцеса", дори през моминския й период. Най ми харесваше на черта над раменете, преди сватбата и през 2006, тогава и изглежда най-сияеща. Дори в периодите с дългата коса не е толкова женствена, защото я прибира от двете страни.
Не знам, дали има някакво значение за мнението ви, но в конкретния случай снимките са от посещение при пострадалите от тайфуна през октомври. Някак поводът не предполага особена фриволност в облеклото, според мен.

# 1 961
Не е Зариния мъж зад Чарлз. Май Уилям наистина говори на Джордж.

# 1 962
Хммм, а на мен все повече Мари ми харесва повече от Мери...и двете са ми адашки 😁

# 1 963
  • Майничка
Мячик, моят коментар не касаеше конкретната снимка, а визията на Масако изобщо. Единственият й по-"фриволен" тоалет май е сватбената й рокля и то в частта с елечето.🙂

Последна редакция: пт, 27 дек 2019, 15:02 от gargamela

# 1 964
Не е Зариния мъж зад Чарлз. Май Уилям наистина говори на Джордж.

И според мен Уилям дава инструкции на Джордж какво следва и какво се изисква от него. А дядо Чарлз щипна Шарлот по бузата, а тя се киска. Blush

Кейт също постоянно съветваше Шарлот по време на мероприятието.

Общи условия

Активация на акаунт