Кралски работи и клюки - декември 2019

• 122 266
  • 2 351
  •   1
Отговори
# 2 055
Ари си беше много депресиран още след раздялата с Марта Луисе. Бил е приет в спешното в болница, защото е бил в ужасно състояние и физически, и психически. После се събра с една Ебба и уж привидно изглеждаше като да е щастлив, но негови близки твърдят, че това е било само за пред камерите. Цялото му творчество е едно такова тъжно, мрачно. Винаги е отговарял това, което се е очаквало, в интервюта, но като погледнеш колко мъка има в погледа и разбираш, че отговаря от благоприличие, а не е искрен. .
Да бъдеш обвързан с депресивен партньор,даже и в най-лека форма,означава да ти изпият енергията и живота.
Всеки ден да си на влакчето на ужасите.Не е по-различно от рака,който е огромна енергийна яма за всички въвлечени.
Трите деца са доказателство,че Марта е дала шанс на брака си и партньора си,но всяка издържливост има своите граници и в един момент,след доста години,тя е помислила за себе си.Трябва ли тя да остане с бившия от задължение,погребвайки живота си?Не,разбира се.
И ако Марта е здрава физически и психически,общителна и слънчева,както изглежда,не съм учудена,че е привлечена от чернокожия американец,който знае как да влияе на хората,а и други неща...Не вярвам,че Шамандурека е без пари,вярвам,че е бил привлечен от скандинавската красавица и от титлата й.И ако Марта и обкръжението й го харесва и се чувства добре с него,защо не.Всеки има това право.Дори и да е за кратко,то в живота нищо не е за дълго.
На работа обаче,защото семейството на Марта работят като крале,шаманът няма място.Той не е част от семейството,дори не е християнин да ходи на църква и публично да демонстрира близост с децата на принцесата.Тук вече се оляха и нагледно демонстрираха колко кухо нещо е монархията,та чак и поданиците им да се усетят.Време беше.

Търговска дейност и кралска благотворителност не вървят заедно.Кралските членове рекламират  всичко,което обличат,купуват или посещават,но идеята е,че те,облагодетелстваните по рождение и не по заслуги,правят това за страната си.Затова смятам,че марката "Дукеса Меги и Хаплю" и сергиите й нямат шанс да бъдат позволени.Което пък ще спаси  парите на Съсекс,дето биха дали за да тръгне алъш-вериша,защото много са маймуните на тоя клон и никой няма да им се поклони и отстъпи бизнес нишата си.
И вариантът късане с РФ и отнемане на титли,разбира се,остава.

# 2 056
# 2 057
На кого е писала Кейт и какво съдържа писмото?

# 2 058

Савана , внучката на пренцеса Ан , днес има РД* - 9 год* Balloon

# 2 059
  • Чужбина
На кого е писала Кейт и какво съдържа писмото?

Писмо до акушерките в цялата страна, защото следващата година е "Международна година на медицинските сестри и акушерките" като признание за тяхната работа, която подобрява живота на всички всеки ден, и която обикновено е зад кулисите и остава скрита от светлините на прожекторите.

После споделя, че скоро лично е била в родилното на болницата Кингстън.

След това обяснява, че се е посветила на т.нар. "Ранни години при децата" като критични за развитието.

# 2 060
Да не би да са им спрели кранчето и сега да се чудят как да (ще) съществуват?
Evana, възприех въпроса като необходимост да споделя още какво съм прочела, за да стане по-ясно защо пишат така. Моля, да не го възприемаш като опит за налагане на гледна точка. Много харесвам твоя начин на мислене и съм много далече от такива намерения.
Мненията са по-скоро в посока тя какво ще прави от тук нататък. Смятат, че Хари от самото начало е действал в ситуацията, в която се намира, в синхрон със семейството си. Като аргумент се изтъква, че ако той барабар с нея е против тях, отдавна, още в началото на тази много странна история, да са го изхвърлили. Никой не може с действията си да заплашва съществуването на короната. Много отдавна се пише, че те не живеят заедно. По-точно, никога не са живяли заедно. Пристигат на мероприятия с различни коли. Много хора смятат Хари за глупак, но не са малко и тези, които го подкрепят и които мислят, че има някакви скрити от нас причини, събитията да се огласяват за пред нас по този начин. Смятат, че той няма избор и прави каквото ситуацията изисква с цел минимизиране на щетите, съгласувано с позицията/действията на роялите.
Около Меган има много неща, които не са наред. Дори ние сме коментирали някои от тях. Тази жена от самото начало се опитва да печели от дадения й статус. Прави впечатление колко време я търпяха, в противоречие с нагласите на обществото.
Давам два примера как възприемат Меган, в подкрепа на мненията, които обобщено споделям :
Първият е тази статия в ДМ https://www.dailymail.co.uk/news/article-7786545/Prince-Charles- … eghan-Markle.html. В нея пише:
"The actress charged that the Duchess of Sussex has tried to turn the Royal Family into her own personal TV show, 'Lifestyles of the Rich and Famous' 'The Adventures of Meghan in the Palace'. '[Meghan] wants to be a star, which, I'm sorry, is not what she is supposed to be doing,' Powers said. 'Meghan's role is not about being a star. 'It's her job to be Harry's wife, not change the royal dynamic.'

"Актрисата обвини, че херцогинята на Съсекс се е опитала да превърне Кралското семейство в собствено лично телевизионно предаване „Лайфстайл на богатите и известните“ „Приключенията на Меган в двореца“. "[Меган] иска да бъде звезда, което, съжалявам, не е това, което тя трябва да прави", каза Пауърс. „Ролята на Меган не е в това да бъдеш звезда. Нейната работа е да бъде съпруга на Хари, а не да променя кралската динамика."
Според статията, Сефани Пауърс е приятелка на Чарлз още от 80-те години.

Това беше споделено в един форум. Тук, след 27-мата минута Меган ще се утрепе да се здрависа преди Хари:
https://www.youtube.com/watch?v=GSWW-ElfEbU
Това нещо /поведението й/ не ми се струва да го търпят без причина. А още колко има.

Ън преди време изрази мнение /преразказвам/, че ще се оправят с нея, като решат въпроса с Андрю. Него го изведоха настрани. Може би дойде и нейният ред...
/Аз мислех, че тя ще първа, а на него ще му се размине с нещо по-малко./

# 2 061

На работа обаче,защото семейството на Марта работят като крале,шаманът няма място.Той не е част от семейството,дори не е християнин да ходи на църква и публично да демонстрира близост с децата на принцесата.Тук вече се оляха и нагледно демонстрираха колко кухо нещо е монархията,та чак и поданиците им да се усетят.Време беше.

И в останалата част от поста ти има много истина и логика, но ето тук уцели в десетката. Точно тази изцепка на църковна служба с кралското семейство, на първи ред, гушнал най-малката дъщеря и застанал между майката и децата й ........ Ето тази изцепка наистина разбуни духовете в Норвегия дори повече от книгата му. Даже в сайтовете на вестниците, отразили събитието, са премахнати доста от снимките. Включително тази, където е гушнал най-малкото момиче. Но белята вече е станала. Аз и мъжът ми подозираме, че тази изцепка е била последната капка за Ари Бен. Открит е в дома си 2-3 часа след службата, отразена широко в медиите.

Исторически погледнато кралят и кралицата доста години са се борили за правото да са заедно и накрая са получили благословията на бащата на сегашния крал, но само след като сегашният крал е заплашил, че ще зареже и титла, и всичко, за да е със Соня. В едно новогодишно интервю преди години казаха, че понеже на тях им е било толкова трудно да се преборят за правото да са заедно, са решили да не ограничават децата си и да им дадат свобода да избират кого да обичат. Без тази предистория Мете Марит едва ли би била с Хокон, а Марта едва ли би била с Ари Бен. Но докато и двамата ''външни'' са местни, израснали с порядките, мисленето и културата в страната, то шаманът е като паднал от друга планета. В интерес на истината като се роди Ингри Александра имаше много спекулации, че както са тръгнали да го раздават либерално откъм избор на партньори и за принца, и за принцесата, кралското семейство може и да приеме някой чужденец от далечни земи за съпруг на бъдещата кралица. Марта я превари, де, ама нейното може и да е просто бурен флирт, който както бързо се запали, така и бързо да изгори.

# 2 062
  • Чужбина
За мен, момичета, единственото, което може да остави още за някакво време Маркъл в кралското семейство, е следваща бременност.

Дори съм почти сигурна, че и тя го знае. Така че, очаквам включване, ако разбирате какво имам предвид.

На нея още едно дете просто ще й удължи шоуто и ще й даде възможност още малко да модернизира ... ъъъъъъъъъ ... монетаризира Короната.

Аз съм, между другото, от онези, които мислят Харко за тъп. Но признавам, че тоя човек се държи неимоверно странно.

Той действително е много слаба брънка в Кралското семейство и бе подобаващо използван за "модернизацията".

Исторически погледнато кралят и кралицата доста години са се борили за правото да са заедно и накрая са получили благословията на бащата на сегашния крал, но само след като сегашният крал е заплашил, че ще зареже и титла, и всичко, за да е със Соня. В едно новогодишно интервю преди години казаха, че понеже на тях им е било толкова трудно да се преборят за правото да са заедно, са решили да не ограничават децата си и да им дадат свобода да избират кого да обичат. Без тази предистория Мете Марит едва ли би била с Хокон, а Марта едва ли би била с Ари Бен. Но докато и двамата ''външни'' са местни, израснали с порядките, мисленето и културата в страната, то шаманът е като паднал от друга планета. В интерес на истината като се роди Ингри Александра имаше много спекулации, че както са тръгнали да го раздават либерално откъм избор на партньори и за принца, и за принцесата, кралското семейство може и да приеме някой чужденец от далечни земи за съпруг на бъдещата кралица. Марта я превари, де, ама нейното може и да е просто бурен флирт, който както бързо се запали, така и бързо да изгори.

В моите очи, да си монарх е отговорност. Който не е готов да прави жертви, защото възприема служенето на народа като отговорност, трябва да си ходи.

Няма никакъв проблем, че Хокон е външен. Дотолкова, доколкото е готов да служи на народа, нещата са напълно ОК.

Онези, които не възприемат служенето на народа като своя отговорност, просто трябва да бъдат "съкратени" от монархията. В случая, Марта трябва просто да бъде лишена от титла и да не взема участие в "служенето".

Това е моята гледна точка и позицията ми още повече се затвърди след самоубийството на Ари Бен.

Сори, ако съм объркала някъде имената. Трудно ми е с техните.

Последна редакция: нд, 29 дек 2019, 13:39 от Eleonora_27

# 2 063
Мегито ще си тръгне от кралското семейство, но само ако Хари спре да я подкрепя и обича, а също и ако двамата решат да си тръгнат заедно. Нещо, което РФ няма да допуснат, защото скандалът ще е твърде голям. 😁 Уилям и Хари не са Чарли, който от много акъл се е оставил да го оженят мама и баба за жена, която не обича и да му съсипят живота. И Хари и Уилям здраво си държат на семействата, а така трябва и да бъде.

# 2 064
За мен, момичета, единственото, което може да остави още за някакво време Маркъл в кралското семейство, е следваща бременност.
Дори съм почти сигурна, че и тя го знае. Така че, очаквам включване, ако разбирате какво имам предвид.
На нея още едно дете просто ще й удължи шоуто и ще й даде възможност още малко да модернизира ... ъъъъъъъъъ ... монетаризира Короната.

Аз съм, между другото, от онези, които мислят Харко за тъп. Но признавам, че тоя човек се държи неимоверно странно.]
Той действително е много слаба брънка в Кралското семейство и бе подобаващо използван за "модернизацията".

Напълно съм съгласна. Както и с мнението ти, че чрез него би могло успешно да бъде изнудван Уилям, както навремето Чарлз чрез Даяна. Не успях да намеря къде го написа и да го цитирам. Затова ако не е точно, ме поправи. Много добра идея!
И други са се сетили за това, с което искам да кажа, че ние тук не откриваме топлата вода. Коментираха се преди време в един форум стари снимки от статия в ДМ, където той купонясва в Лас Вегас с доста голяма компания. Направило им беше впечатление, че не е добре подсигурен, охраната му е под всякаква критика, както и че Меган е подбрана да прилича на момиче, което е близко около него и присъства на няколко снимки.
Ако той беше по-умен, щеше да осъзнае, че трябва да вдигне нивото си.

# 2 065
  • Sydney
Пх, как ме дразни когато не се публикува......

Чарли е роден през 40-те години на Мин век, тогава ситуацията, не само пост военна, е била съвсем различна за монархията... бил е “оженен” по съвсем различни причини насила, след което си видяха последствията... Уили и Хари са др бира, не може да се сравняват техните бракове с този на Чарли...

Мегън остава майка на първородния син на Хари, а ако се разведат - Арчи остава в ЮК, тя се прибира... както стана с Уили и Хари, Южени и Беатрис, Питър и Зара... едва ли нова бременност ще е възможност ако отношенията им не са Ок, и ако се опитват да спасяват брак с дете...

# 2 066
"от много акъл"? Чарлз е живял според традиции, които при тях преди 40 години е било немислимо да бутнеш с лека ръка. Не е като да решиш шоколадов или ванилов сладолед ти се яде.
Уилям и Хари имат възможността да правят нещата, които правят само защото хора като баща им са загубили нещо преди това. Преди Чарлз един друг крал е имал само избора дали да следва любовта или да помаха на престола. Абсолютно сигурно е, че преди 40 години на Хари нямаше да му е разрешено да си вземе жена от смесена раса с развод зад гърба си и професия като момиче в лотарията, колкото и акъл да е имал. А да скъсаш връзки със семейството е трудно за всеки човек, та какво остава за принц, чиято цялостна идентичност се основава на това къде и сред кого е роден. И това важи и за Хари, и за Уилям, и за Чарлз.
В известен смисъл Чарлз е модернизал кралството повече от Хари и Мегън взети заедно. С цената на скандали, мизерии, догадки за смъртта на бившата му жена и спекулации, продължаващи и до днес ще бъде ли той крал или не и каква ще е ролята на жена му, ако той стане крал. Излизал ли е по тоя повод да помрънка публично?

# 2 067
На Чарлито голямата приятелка и тя се е изказала, че монархията не трябвало да се променя. 😁 Интересно, ако Бети не беше "клекнала" Чарлито и Камила как щяха да се оженят, това не е ли промяна? Или Хари как щеше да се ожени за Мегито? Монархията така или иначе се променя, само дружката на Чарли не е разбрала това. 😄

# 2 068
Женитбата на Уилям е голяма крачка. И доста дълго чака да успее.

# 2 069
  • Sydney
Welt написа това, което ми се изтри, благодаря че прочете мислите ми Simple Smile

Чарли за мен е супер умен и ерудиран човек, израснал в семейство, което дългът е преди всичко и каран да прави неща, които не са били неговите... няма гадното чувство за хумор на баща си, но има изтънчено такова... няма харизмата на майка си, но пък има много премерен поглед над обстановката... той е като тези животни в саваната, дето дебнат и скачат в точният момент (ужасТ, какви глупости пиша)... не го оправдавам за отношението му към Даяна в никой случай...

Нямат база за сравнение - той и синовете му... но благодарение на него и Даяна, те успяха да не се женят по сметка...

Общи условия

Активация на акаунт