Кралски работи и клюки - декември 2019

• 123 648
  • 2 351
  •   1
Отговори
# 2 085
Кейт е била забелязана вчера в Корнуол. Сигурно там ще посрещат Новата година.

# 2 086
Отново на църква, но без всеобщите любимци: https://www.hellomagazine.com/royalty/2019122982480/the-queen-so … rch-royal-family/

А Уилям е подготвил децата си преди коледната служба: William reportedly took the pair to the 16th-century church to familiarise them with the layout and explain how to meet members of the public.

# 2 087
  • Чужбина
Лилибет днес е в жълто, а Ан и Софи са се наговорили за шапките:

Софи много ми харесва.

А Чарлз как се хили:

# 2 088
https://www.express.co.uk/life-style/life/1221480/meghan-markle- … am-cambridge-rift
"Meghan has no appearances planned for January".
"Меган няма планирани изяви за януари".

Тино, там където следиш, има ли нещо интересно?

# 2 089
Никой няма да й попречи на Маркъл да си грабне сина и да го отгледа в Щатите. Това Короната няма да го направи, и защото синът й не е важен за монархията.
Според мен тя сама ще разбере също като майка си,че е по-добре синът й да се отглежда в РФ,отколкото с нея в ЛА,където ще се пробва отново в киното,къде другаде.Славата трае 15 мин.,парите свършват бързо,а и не е толкова лесно да гледаш дете сама.Или ще бъде посъветвана да размисли,може да се пазари евентуално...
А и не знам как стои въпроса с поданството,може всичко да е уредено при раждането и така до пълнолетие.

Много я повишихте в ранг Мегито,направо Мата Хари я изкарахте.Европейски скучаещ наследник и американска бръмчалка,това си е клише отдавна и се е случвало неведнъж.Може РФ  да имат вече някакви планове за нея и за тях,даже най-вероятно имат,щом ги махнаха от сцената,но те са скроени в движение,според каквото новата снаха покаже и времетраенето на Харковите дълбоки чувства.Гафът с Даяна показва,че и те не могат да предвидят всичко.Кейт е проверена,местна,но дали и тя не можеше в един момент да се огъне,да почне да циври,да прави монархията по-удобна за себе си.Можеше,разбира се.Ама не се оказа такъв човек,пък и Уилям си търсеше точно кралица,партньор и машина.Вие каква жена си представяте до Харко?Ако не е туй Меги,друго Меги ще е.
Жалко,че няма планирани изяви.Ако и януари ги няма,значи работата е дебела.

# 2 090
Елеонора, да, много се смях на това за предишния живот, че са били двойка в Древен Египет. Абе ... да се самоцензурирам, ти добре си го написала.

Относно трудното детство, аз мога да разбера, че й е било трудно да живее в акорд със себе си и с това, което иска, ограничена в избора си, всяка нейна дума и всяко действие да се гледат под лупа и да знаеш, че във всеки момент те преценяват и критикуват. То и Хокон 50 пъти питал Мете Марит дали е наясно с какво се захваща като ще се жени за него и дали е готова на такава драстична промяна. Тоест трудността не идва от бедност, глад и недоимък или от родители, които те тормозят, а в чисто психологически аспект. Мисля, че всички кралски семейства го имат този проблем в една или друга степен. Макар че Марта е родена в това семейство и не познава друг живот, винаги е копняла за обикновен живот в анонимност, където да прави това, което иска, без да й държат сметка, да й се подиграват и да я критикуват. Доста негативни коментари имаше за нея покрай училището й за ангели, макар че тя твърдеше, че най-после се чувства свободна да прави това, което иска. Е, живот в анонимност няма да има, но поне си е извоювала някаква свобода. Само че този шаман-шарлатанин трябваше да го държи по-далеч от родителите си. Нека се събира с когото си поиска, но се прекрачи една граница.

# 2 091
Ех, тази Кити Кпенсър, много ми харесва Simple Smile

# 2 092
  • Чужбина
И на мене ми харесва много Китито.

Момичета, не искам да прекъсвам добрата дискусия, но ще напиша нещо интересно, за да не забравя после за Корнуол, пък може някога да го обсъдим.

Sabine Baring-Gould разказва една Корнуолска история, как "Йосиф от Ариматея идва на лодка в Корнуол и води детето Исус със себе си, а Исус го научава, как да извлича калай и да го пречиства от волфрам. Тази история може би възниква от факта, че евреите при Ангевинските крале обработват калая на Корнуол." [14]

В най-развитата си версия, легендата разказва, че Йосиф, търговец на калай, посещава Конруол, придружен от племенника си, момчето Исус (вж. преподобни C.C. Dobson (1879–1960) за автентичността на легендата за Гластънбъри.[15], д-р Gordon Strachan (1934–2010) [16] и бившия археолог Dennis Price, Липсващите години на Исус.[17]

Историята за Гластънбъри е свързана с Артур, Свещения Граал и т.н.

Всичко е обвито в мистерии, митове и легенди около Кралското фемили.

Последна редакция: нд, 29 дек 2019, 17:20 от Eleonora_27

# 2 093
Чарлз как беше нарекъл Меган? Волфрам ли?
Не си спомням точно, но ако е така, то вероятно пак се използват някакви символики, чрез които само те да си се разбират. Вероятно е начин да комуникират независимо от това, колко хора ще ги чуят.

# 2 094
Нека се събира с когото си поиска, но се прекрачи една граница.
Мисля,че Марта никога няма да се освободи от чувството за вина.Онова гадното,дето те дълбае "а какво щеше да стане,ако..."и умножено по три,когато и дъщерите й го кажат.За нея този човек може да е минало,но за децата си е татко,единствен ,незаменим и загубен прекалено рано.Съжалкявам я много.
А за лиготиите с тежкото детство или приказките как се издържали от книжки и ангели айде сега,не лапаме доматите с колците.Родителите с най-дебелите връзки и възможности и ще си оставят децата гладни.Няма как да се случи.

Китито има хубави снимки и такива,на които е типична повлекана и 'зоза".Не я знам в действителност каква е.

# 2 095
Коледната картичка на английското кралско семейство от 1969г.

Млади и хубави...

Шведското кралско семейство през 80-те

# 2 096
  • Чужбина
Много я повишихте в ранг Мегито,направо Мата Хари я изкарахте.Европейски скучаещ наследник и американска бръмчалка,това си е клише отдавна и се е случвало неведнъж.Може РФ  да имат вече някакви планове за нея и за тях,даже най-вероятно имат,щом ги махнаха от сцената,но те са скроени в движение,според каквото новата снаха покаже и времетраенето на Харковите дълбоки чувства.Гафът с Даяна показва,че и те не могат да предвидят всичко.Кейт е проверена,местна,но дали и тя не можеше в един момент да се огъне,да почне да циври,да прави монархията по-удобна за себе си.Можеше,разбира се.Ама не се оказа такъв човек,пък и Уилям си търсеше точно кралица,партньор и машина.Вие каква жена си представяте до Харко?Ако не е туй Меги,друго Меги ще е.
Жалко,че няма планирани изяви.Ако и януари ги няма,значи работата е дебела.

Съгласна съм, че прекалено много я надценяваме. Но може би Кралското семейство малко я подцениха, та не успяха да предвидят белята.

А има и нещо друго ... Дали Маркъл без никаква помощ компрометира Короната?

Не изглежда да е точно така. Май има доста квачки и "приятелки" с големи усти, дето пускат наляво и надясно и приказват прекалено много на медиите.

# 2 097
Някой ще ми синтезира ли накратко последните клюки и събития покрай ММ и Хари, че не съм следила от известно време и не мога съвсем да схвана какво е станало. Опитах се да чета предишните 2-3 теми, които съм пропуснала, но сте писали твърде много... Laughing

# 2 098
  • Чужбина
Някой ще ми синтезира ли накратко последните клюки и събития покрай ММ и Хари, че не съм следила от известно време и не мога съвсем да схвана какво е станало. Опитах се да чета предишните 2-3 теми, които съм пропуснала, но сте писали твърде много... Laughing

То няма нищо ново, H0uSse_Baby.

След прословутата издънка с филма за Африка, си взеха сабатикъл и ги няма.

Клюките са, че са в Канада, други клюки казват, че са в САЩ ... и така.

# 2 099
  • На топло
Хайде някой, който не го мързи да направи едно резюме 😅.
Ще е интересно.
На мен ме е чудно как по време на бременността и веднага след раждането се буташе навсякъде Мегата (да не изтърве нещо), а сега са покри в гората.
Не е в стила на холивудската Дива 😂.

Общи условия

Активация на акаунт