Меню за Никулден

  • 5 232
  • 48
  •   1
Отговори
# 45
  • Мнения: 2 831
Много благодаря, значи така печена ще я пробваме,че и детето много обича риба на скара.

# 46
  • Мнения: 13 774
У нас почти винаги приготвяме рибата върху хартия за печене. Без да я омазняваме... Хартията се слага на дъното на оребрен тиган...

# 47
  • София
  • Мнения: 4 289
У дома също много обичаме чернокоп и когато са ни носили от морето съм правила печен във фурната със зехтин и лимони на резени тук-там измежду рибите.

# 48
  • Мнения: 10 852
Шарана стана супер вкусен, пълнен с орехи, праз , подправки . Но децата не харесват тази риба. Пробвах последно преди много години и не харесаха неутралния вкус на месото и многото малки кости . НАдявах се че са порасли и ще са си променили вкуса към тази риба, но не . Същата работа.
Карам я с тях на сьомга и върви. Жалко.

Общи условия

Активация на акаунт