💪"Игри на волята: България" - Тема 14 /Финал/

• 186 171
  • 5 809
  •   1
Отговори
# 180
  • Другата България
Едно е сигурно според сценария, намерен на плажа - Анка и Тина влизат в топ 7, а със сигурност една от тях и в топ 6. А може и да има двубой между тях двете, Венца и тя стига много напред незаслужено.
Те и трите са там незаслужено, а Е/С са си в къщи. Още ме е яд за тези двете, Венцислава продължава, те са си в къщи #Cussing out. Преди малко пак им гледах профила в Инстаграм, качили са клипчета от края на играта, преди да си тръгнат, когато Алекс им изнесе хвалебствената реч. Физиономиите им са смачкани. После и си казват, че ако имат едно желание, то е да се върнат обратно в играта. Много жалко, борбени девойки и силни състезателки. Пусти манталитет....
Гледах и един клип от студиото, имитират разговор между Анка и Радостина. hahaha Joy rotfImbo Това по някаква причина, предполагам шокът от Весковите изцепки в петък съм го пропуснала. С глас се смях, безценно, сълзи ми потекоха. Много точно пресъздаден разговор, евентуален, между двете.

# 181
Интересно на какво точно държи в отбора на прабългарите,  като не се разбираше с никой от този отбор,  с изключение до някъде с Пламен.
Отборът е едно, личните отношения - друго.
Да не ги смесваме. А това, че са ни показани само скандалите, защото... сеир да има... не означава, че не са имали хубави моменти заедно. Напротив! Самите прабългари (май Венца беше) го казаха.

# 182
Аз да ви питам стори ли ви се, че едната, "розовата" близначка-аз не ги различавам, се е наляла доста повече от другата? Или е от роклята? Тъкмо се бяха вкарали във форма в състезанието, сега пак са се поизпуснали.

Абе и з си го мислех това, ама ко го бях здал тоз въпрос, щяхте да ме изкарате сексист. Значи не съм единствен?

П.С. Цели 19 души з Машиниста? Ужас, явно плаща яко на тролове. Представете ки какво ще стне на смс-гласуването.

Никога досега не съм пускл смс-и, но сега ще пусн - само за да спра Веселин.

# 183
  • Другата България
Хич не се хаби заради него, той е пътник и без това, по-добре ако ще пускаш си пусни за фаворита. Peace В смисъл-за да си го подкрепиш.

# 184
Интересно на какво точно държи в отбора на прабългарите,  като не се разбираше с никой от този отбор,  с изключение до някъде с Пламен.

Става дума за друго според мен. В този тип игри играчите почти винаги остават верни и сантиментални към родното си племе. Примери в другия формат страшно много, нормално и в този да е така.

Скрит текст:
Мен пък друго ми е чудно - според сценария, утре има елиминационна битка между Венца и Томас. Дали с гласуване са определени точно тези двама да отидат на двубой, а Анка и Тина са пощадени от номинации?! newsm78

Аз два пъти въртях това промо, нищо не разбрах от него. Доколкото схванах, ще има две игри. Доколкото разбрах, едната ще е за индивидуален имунитет-нали Калабаза твърди, че щитът е при Юлиян, аз все още не смятам, че това е щита. И после някак точно тези двамата отиват на елиминационен двубой. Ама как- 33uu. Изобщо не мога да си представя как Ана отново ще остане, а Венцислава и Томас ще са номинирани. Мъжете може би ще номинират Томас? Като "силен" играч? Никаква идея нямам. Ама пак ще кажа-аз казах ли ви?

Това е последната загадка - начина на протичане на номинациите.Утре битката за имунитет е по двойки, няма как да се определи първи отпаднал и съответно това да е едната номинация.Или и двете ще дойдат от племето или е възможно спечелилия имунитет еднолично да посочи единия. Но е загадка и за мен как Томас и Венцислава ще са номинирани.

Последна редакция: нд, 01 дек 2019, 20:59 от Bengun

# 185
Мери АН, фаворита ми е Добрин, но нормално не бих пуснал смс. Сега обаче само и смо да не стане Веселин, съм готов да пусна не един, а два смс-а за него.
Мери Ан, не е сигурно, че Машиниста е пътник. Може да плати 5000-10 000 лев на тролове, да пускат по 1000-2000 смс-а и после да вземе 200 000

Не подскачам - в случая е наистина градивна. И на мен ми се изгуби изречението.

Последна редакция: нд, 01 дек 2019, 20:53 от Лорд Сняг

# 186
  • Пловдив
Розовата близначка е Стефания 🙂 Аз започнах да ги различавам чак в последните две седмици от престоят им, по гласовете им. Елена има по- нисък глас, докато на Стефания е по- мелодичен. А след това забелязах, че и в лицето имат леки разлики.

# 187
Утре, може би Юлиян ще победи, ще вземе щита и ще може да номинира - Венцислава. А всички останали ще номинират Томас.

# 188
  • Берлин
200 гласували в анкетата. 19 за Фесо към момента.
Смайли, имаш ли представа средно по колко души са гласували в предните анкети? Интересно ми е да сравним

# 189
Аз съм за Добрин. Дано смсите са само част от уравнението и истинската тежестда дойде от игрите на финала.

# 190
  • Испания
200 гласували в анкетата. 19 за Фесо към момента.
Смайли, имаш ли представа средно по колко души са гласували в предните анкети? Интересно ми е да сравним

Средно по 140-170. Имало е анкети и с по 200-250 гласували.

# 191
  • Другата България
Ехааа, завидна активност. Браво, много хора явно следят темата, ама защо не пишат? Пишете хора, ние не хапем, добронамерени сме, и феновете на Веско дори четем и слушаме Mr. Green, малко остана, няма от какво да се притеснявате! Няма да сдъвча всеки, който не е за Юлката Heart Eyes, не съм толкова черна, пишете да го приключим това ШООЛ, пък после ще видим къде ще се местим. Hug

Утре, може би Юлиян ще победи, ще вземе щита и ще може да номинира - Венцислава. А всички останали ще номинират Томас.
Това ми звучи много логично. Да, той ако трябва да номинира, 1000% ще я посочи нея, да. Ама Анка и Радка харесват Томас, те биха посочили Веско. Освен те Веско, а Пламен, Добрин, Венца-Томас. newsm78

# 192
  • Берлин
Благодаря,Смайли. Значи статистически анализ няма как да направим. Много ми е странно - има гласове и за Венца,и за Анка. Но 19 за Фесо.... чак ми изглежда много нереално. В последната седмица не съм забелязала негови фенове, единични бройки и комшийката. Хм

# 193
  • София
Ако е така, да кажем Юлиян ще го разбера донякъде защо би го направил, макар че ще е по-логично да номинира някой силен. Но, не искам да повярвам, въпреки спойлерите за Томас и Венцислава, че АМ и Радостина няма да номинират Веселин!

# 194
  • Испания
Благодаря,Смайли. Значи статистически анализ няма как да направим. Много ми е странно - има гласове и за Венца,и за Анка. Но 19 за Фесо.... чак ми изглежда много нереално. В последната седмица не съм забелязала негови фенове, единични бройки и комшийката. Хм

Със сигурност гласуват много хора, които не пишат в темата. Сигурна съм, защото виждам, че много потребители, които кликват на "Полезно" под постовете ми, нямат нито една публикация тук.

Общи условия

Активация на акаунт