💪"Игри на волята: България" - Тема 14 /Финал/

• 186 205
  • 5 809
  •   1
Отговори
# 195
  • Другата България
Благодаря,Смайли. Значи статистически анализ няма как да направим. Много ми е странно - има гласове и за Венца,и за Анка. Но 19 за Фесо.... чак ми изглежда много нереално. В последната седмица не съм забелязала негови фенове, единични бройки и комшийката. Хм

Със сигурност гласуват много хора, които не пишат в темата. Сигурна съм, защото виждам, че много потребители, които кликват на "Полезно" под постовете ми, нямат нито една публикация тук.
Именно, точно това казах и аз. Много хора четат, но не пишат. А е добре да има повече мнения и гледни точки.
Утре, може би Юлиян ще победи, ще вземе щита и ще може да номинира - Венцислава. А всички останали ще номинират Томас.
Ако е така, да кажем Юлиян ще го разбера донякъде защо би го направил, макар че ще е по-логично да номинира някой силен. Но, не искам да повярвам, въпреки спойлерите за Томас и Венцислава, че АМ и Радостина няма да номинират Веселин!
Юлиян не търпи слаби играчи. Него силните не го плашат. Grinning Затова съм убедена, че ако има възможност, би изпратил Венцислава на номинация. Той би изпратил и Анка и Радка, но Венци е с приоритет един вид. Освен, че е слаба, не става, той не е забравил предателството и това ще е момента. В това съм убедена. Но Томас ми е загадка.

# 196
Мери Ан,след седмица се местим при съседите от темата за Фермата😂😂😂.А след още седмица...ще го мислим.
П.п Гласувах за Юлиян.Не го харесвах в началото,но сега го разбирам.Той избухва:
1.Заради слаба игра.Като спортист и треньор не понася загубите.
2.Когато е предизвикан,като защитна реакция.

# 197
Гласувах за Пламен. Има слаби страни, но комплексно за мен е най-добрият.

Юлиян има качества, но моментите на афект влияят на потенциала му, което определям като недопустима черта за победителя.

# 198
И аз съм за Юлиян. Колкото и кофти характер да има, той е голям състезател, мислещ и намиращ добри тактики винаги.

# 199
Не си спомням какво точно пишеше в "намерения сценарий", но ми се струва ,че има разлика от това което рецитира Александра в промото. Може и да не е това двойката номинирани.  А може Томас да е бил победен от всички и затова да е на елиминация.

# 200
  • Другата България
Мери Ан,след седмица се местим при съседите от темата за Фермата😂😂😂.А след още седмица...ще го мислим.
П.п Гласувах за Юлиян.Не го харесвах в началото,но сега го разбирам.Той избухва:
1.Заради слаба игра.Като спортист и треньор не понася загубите.
2.Когато е предизвикан,като защитна реакция.
Grinning Като каза "Фермата"...нощес на работа коментираме реалититата, които следим. Аз и още една колежка, но фенка на Веско Embarassed редовно се джавкаме, ама снощи тя мълча, дума не обели. Аз също, все пак явно я е срам жената. Но имам още две, дето следят "Фермата", та докато вечерям и ги слушам как говорят за някакво писмо на ...Х, отпаднала участничка, че е бременна от У, който също бил участник. Останах така Shocked. Нададох ухо, ами то се оказа, че те в точно тази "Ферма", която за първи път от години пропускам, имало не една, а две двойки, които се намерили там, и ...кекс имало Embarassed Embarassed Embarassed, и те такива неща разни разнообразни, дето досега не ги е имало. Викам си: Мери, Мери, какви интересни неща изпусна  заради един физкултурник-злодей, дето нареждаше жените, вместо да ги предразположи да му направят кекс, и един тираджия американец, на когото пък толкова му се ядеше кекс, ама пък нямаше жена, която да му го забърка....и те така те.

Последна редакция: нд, 01 дек 2019, 21:49 от Merri_An

# 201
Не си спомням какво точно пишеше в "намерения сценарий", но ми се струва ,че има разлика от това което рецитира Александра в промото. Може и да не е това двойката номинирани.  А може Томас да е бил победен от всички и затова да е на елиминация.

Утре, а по-вероятно вдругиден ще чуем дали думите на Алекс ще съвпаднат с намерения сценарий. Думите от намерения сценарий са вече след отпадането на Томас, защото в сценария се казва "Воини, останахте само 7, вчера Венцислава победи Томас"...

# 202
  • София
Аз така и не разбрах какво му смачка така  настроението на Юлиян тази седмица. Като препикано мушкато клюмаше без видима причина. Някак все едно му угасна отвътре огъня. Дано да не се е случило нещо в играта, което да го е обезверило.

# 203
Ще мълчи колежката я, като гледам промото за утре, ще продължава да мълчи Joy Пък с какво толкова я е хванал Феско, че е фенка баш на тоя готованец, дето иска някой все да му пере, готви, чисти пък и глади Rolling Eyes

# 204
хахахахаххахха Мери, аз също те чета, да знаеш! И страшно се забавлявам Grinning
Но ако това за Фермата е вярно Scream... аз няма да се местя при тях! Persevere

# 205
Аз така и не разбрах какво му смачка така  настроението на Юлиян тази седмица. Като препикано мушкато клюмаше без видима причина. Някак все едно му угасна отвътре огъня. Дано да не се е случило нещо в играта, което да го е обезверило.

Загубите.Гори в играта и не умее да губи.
Една победа утре и отново е на линия Simple Smile

# 206
Уф... аз Фермата не я гледам... 🙄 Ще осиротея май след петък...😐

# 207
  • Другата България
Аз така и не разбрах какво му смачка така  настроението на Юлиян тази седмица. Като препикано мушкато клюмаше без видима причина. Някак все едно му угасна отвътре огъня. Дано да не се е случило нещо в играта, което да го е обезверило.
Загуби, това му смачка настроението. Първо племето падна на териториалната, после на номинационната с това ласо се изложи и това го довърши. Всяка загуба го срива този човек. Ето с това съм съгласна и това искам да кажа
...... но моментите на афект влияят на потенциала му
Много точно казано. Затова се надявам утре да ги подкара по домова книга, за да си върне усмивката.

хахахахаххахха Мери, аз също те чета, да знаеш! И страшно се забавлявам Grinning
Но ако това за Фермата е вярно Scream... аз няма да се местя при тях! Persevere
Ами така разбрах, ама може и да не е точно така, да ме поправи някой ако греша. Ама кекс е имало, със сигурност. Sunglasses

# 208
  • Берлин
А не може ли да си коментираме нещата от живота? Че е грехота да затрием готината компания след финала

# 209
  • Пловдив
И някаква бременност е имало. Срещнах го като статия в електронен вестник, иначе аз не следя Фермата.
Много потребители не се осмеляват да пишат, защото се притесняват от нетолерантността при различното мнение. Нека не се лъжем, но чак аз, като ветеран във форума, се изумявам напоследък на какво са способни някои хора спрямо “колегите по тема”. То не бяха квалификации, определения, социален статус, психо- портрети на тях и родата им до четвърто поколение назад, разбор на семействата и бита им и прочие... Драсканици, които колкото са смешни, толкова са нелицеприятни и груби.
Пак ще го напиша: тук сме, за да коментираме участниците, които са се продали!!! за евентуална парична награда, а не да се изяждаме помежду си.

Общи условия

Активация на акаунт