💪"Игри на волята: България" - Тема 14 /Финал/

• 186 145
  • 5 809
  •   1
Отговори
# 135
Близначките си имат по-широки фигури, но не забелязах да са оформили бутове като Роберта или кореми. Наистина "розовата" изглеждаше малко по-едра, но мисля, че е от цвета. Във всеки случай, не бяха по-пълни от водещата.

Сега чакам видеото, в което Томас оправдава Веселин и обяснява как няма нищо лошо в неговата реплика "Не се прави на Майка Тереза" Wink

# 136
То и аз не обичам да ми казват кого и за какво точно трябва да харесвам и да ми го повтарят по няколко пъти на страница още от първата тема,
А и че това, което виждам - не е съвсем така, както го виждам.
И сега точно същите участници в темата да казват, че нямало нужда от пристрастия, а и от повторения ....

# 137
  • Sofia
То и аз не обичам да ми казват кого и за какво точно трябва да харесвам и да ми го повтарят по няколко пъти на страница още от първата тема,
А и че това, което виждам - не е съвсем така, както го виждам.
И сега точно същите участници в темата да казват, че нямало нужда от пристрастия, а и от повторения ....
Точно това имах предвид

# 138
  • Другата България
newsm78 Аз сега се чудя Веско като кацне в София къде ще отседне-на хотел ли или на 7 минути от НДК? Thinking

# 139
newsm78 Аз сега се чудя Веско като кацне в София къде ще отседне-на хотел ли или на 7 минути от НДК? Thinking
Ама самолета не каца ли в Разград 😂
Смайли, благодаря за темата!❤️
Естествено гласувах за Юлиан.

# 140
Може и при Юли - нали са приятели.
Всички го искат.

# 141
  • Испания
Може да отседне при бро 8-ми Март, та да може с него да минава по малките улички /нали Март каза в интервю, че е разучил всички подобни такива около дома си/ и да няма челен сблъсък с всенародната любов.

# 142
  • Другата България
Може да отседне при бро 8-ми Март, та да може с него да минава по малките улички /нали Март каза в интервю, че е разучил всички подобни такива около дома си/ и да няма челен сблъсък с всенародната любов.
Joy Да, това имах предвид. Четеш ми мислите.Stuck Out Tongue Winking Eye
Ама самолета не каца ли в Разград 😂
Смайли, благодаря за темата!❤️
Естествено гласувах за Юлиан.
Сетих се, че и на Терминал 1 може да се видят с близначките, винце да си купи....

# 143
  • София
Колкото и да ми триете постовете, всички сме наясно, че 100 тампона не са олицетворение на "всенародното" мнение.🙃
Ама ти сега дискриминирана ли го играеш!? Stuck Out Tongue Winking Eye

Всичките ти постове, с които подкрепяш голямата работа Весо, са си тук... дори този, в който признаваш, че си съученичка на майка му...
Моля те, провери, страх ме е да не ни накараш, да изгладим всички дрехи в гардероба ти... Joy

# 144
Е...хей.."тампон" не бяха ме наричали до сега.😂Много "яко" и"възвишено"

# 145
  • София
Искаше ми се жена да спечели формата, но останалите три жени са контузени не само в игрите, но и в главите.
JoyJoyJoy

Това много ми хареса!

# 146
  • Испания
Е...хей.."тампон" не бяха ме наричали до сега.😂Много "яко" и"възвишено"

Напълно в синхрон с Анабола.

# 147
  • София
Може и при Юли - нали са приятели.
Всички го искат.
Ето точно тези взаимоотношения ми се искаше да гледам ,но повече от една седмица.

# 148
Вече стана ясно защо Веско държеше приятелчето му Март да гледа тази седмица как е отмъстил за него.
За самия Веско - той е убеден, че не е направил нищо лошо. Това е залегнало във възпитанието му от детството - най-вероятно е станал свидетел на подобен модел поведение при родителите си. Страхлива майка, жертва на домашен тормоз, за който никой не е подозирал или съседите, подобно на Радостина и Томас, са се скатавали.
Често такива деца израстват с убеждението, че това е правилния модел на поведение. Нищо чудно, че не може да си намери жена в Щатите - американките биха се възползвали да припечелят по някой друг долар, да не говорим, че не отговарят на представите му за перфектната жена - по цял ден около печката или гладеща ризи...

# 149
Екипът на Веско е в голям стрес от няколко дни. По незнайно какви причини бяха решили, че наградата му е в кърпа вързана, а сега усетиха как се изплъзва след последните му изцепки.

Веско да беше наел някаква PR фирма да му замаже лайната вместо да трие отрицателните мнения за себе си и да насъсква роднините си по форуми и социални мрежи. Едно искрено извинение публикувано в инстаграм без оправдания също щеше много да му помогне, но откъде толкова акъл в Бай Ганьо.

Общи условия

Активация на акаунт