Гримиране - идеи и техники. Тема №75

• 39 522
  • 768
  •   1
Отговори
# 120
Дами, палитрата на Too faced на каква цена е и само в Сефора ли я има? Simple Smile

# 121
Палитрата от къщичката ли?  По спомен комплектът е около 110 лв +/- 10 лв.

# 122
Къщичката (ако за нея става дума) мисля, че е 118 лв. Само в Сефора се предлага на нашия пазар, доколкото знам.

# 123
Seeflower, на мен пък изобщо не ми изглежда толкова зле грима ти. "Цели три цвята" не говори достатъчно, защото те може да се припокриват цветово, да нямат кой знае каква разлика един с друг и т.н. Аз по-скоро бих ги вдигнала малко по- нагоре.
Благодаря за успокоението:).
На мен ми изглежда, че почти не се вижда грима, щеше ми се да е една идея по-intense.Ползвах naked 3, за transion сложих limit, опитах да подчертая   crease с nooner, а на клепача сложих burnout. За дневен грим...ох, не знам и аз, хем не искам да е много набиващ се, хем ми се струва, че някак много 'измита' стоя😂

# 124
Seeflower, имай предвид също, че на снимка винаги гримът изглежда не толкова интензивен колкото е всъщност. Ако ти се иска да е малко по- интензивен, наслагвай сенките. Взимаш по малко, блендваш, после пак и така. Вдигни цветовете една идея по- високо. И най- важното - не спирай да опитваш Simple Smile

# 125
Хич не ти е зле снимката даже. Според мен може да насложиш малко повече цвят, но с тези очи ❤ спокойно можеш просто да ги подчертаваш и задълбочиш погледа както си направила. Практика е номера иначе, не се отказвай.

# 126
  • варна
Може би една нежна бяла основа с молив ще подчертае цветовете.Изказвам се ,,напълно неподготвена,, защото аз не слагам сенки,но чета темата от 2015година,та това съм запомнила.Blush

# 127
Seeflower, светлината ти е неоптимална и оттам "измитата" снимка Simple Smile на живо не изглежда така, гарантирам ти го!
Но все пак, ако ще търсиш "яркост" и наситеност - база сложи ли!?!

За капaк от тази палитра драма голяма само майстор може да извади най-общо казано...

# 128
Seeflower, светлината ти е неоптимална и оттам "измитата" снимка Simple Smile на живо не изглежда така, гарантирам ти го!
Но все пак, ако ще търсиш "яркост" и наситеност - база сложи ли!?!

За капaк от тази палитра драма голяма само майстор може да извади най-общо казано...

😂, всичко е вярно.
Слагам база, на Сефора някаква.
Относно палитрата-мислех, че не се получава, просто защото не мога.

Определено ще продължа да опитвам.Ще сложа бялото от палитрата над основата и под другите цветове,след вашите съвети. Лошото е, че този ретрограден меркурий много ме влече, а продължавам да искам и розовеещи бузи😂.
Ако видите някой здраво нацапан, може да съм аз-не се плашете😉😁

# 129
Палитрата не е лоша никак и мисля, че ви отива на нежната естевена гама!

# 130
Бих заложила на по-ясно подчертан външен ъгъл за сметка на силно изсветляващ клепач. Това ще подсили ефекта.
Не забравяйте, че голяма част от снимките онлайн включват пълен силен грим, подчертани вежди, светлина и обработка.

# 131
Момичета, ще слагам миглички на снопчета довечера и имам малко тъп въпрос. Първо спирала на моите и после снопчетата, нали? Че гледах някъде, че слагах първо миглите и после спирала.

# 132
Момичета, хелп! Дайте идея за бюджетни мигли, буквално за няколко пъти ми трябват, не ми дават сто пари за Худа примерно, но и да не са крайно зле. Каквото се сещате споделяйте 🤗

Първо миглите, после спирала. Аз лично на някои мигли не съм слагала спирала, добре са си заставали без.

# 133
Момичета, хелп! Дайте идея за бюджетни мигли, буквално за няколко пъти ми трябват, не ми дават сто пари за Худа примерно, но и да не са крайно зле. Каквото се сещате споделяйте 🤗
Виж миглите на Аура, много са хубави, вече 3-4 чифта взимам и нямат грешка при мен.

# 134
Seeflower, не бях видяла, че това ти е палитрата. Не е лоша за нежна визия. Но моят ежедневен грим е фюжън между Кис и Гей парада, дори и аз не мога да извадя драма от тази палитра. + всичките цветове са сходни, няма как да докараш контраст. Проблемът не е в твоя телевизор.

Общи условия

Активация на акаунт