Гримиране - идеи и техники. Тема №75

• 39 537
  • 768
  •   1
Отговори
# 135
Мерси, Кристълче! Имат ли лепило? Аз май имам някъде едно Дуо, но е на сто години и сигурно ще ми трябва ново.

# 136
Seeflower, не бях видяла, че това ти е палитрата. Не е лоша за нежна визия. Но моят ежедневен грим е фюжън между Кис и Гей парада, дори и аз не мога да извадя драма от тази палитра. + всичките цветове са сходни, няма как да докараш контраст. Проблемът не е в твоя телевизор.
Мерси Simple Smile
Поръчах вече ретроградният меркурий, да видим аз на какво ще го докарам 😁.
Напоследък все виждам някакви госпожи, на не по-малко от 65, ама така здраво набоядисани във всички цветове на дъгата, все си ги представям, когато почвам да се гримирам, да знам кога да спра😉

# 137
Мерси, Кристълче! Имат ли лепило? Аз май имам някъде едно Дуо, но е на сто години и сигурно ще ми трябва ново.
Отделно се продава лепилото, имат черно и хипоалергенно (бяло на цвят), ако решиш да взимаш - препоръчвам бялото.

# 138
Момичета, хелп! Дайте идея за бюджетни мигли, буквално за няколко пъти ми трябват, не ми дават сто пари за Худа примерно, но и да не са крайно зле. Каквото се сещате споделяйте 🤗

Първо миглите, после спирала. Аз лично на някои мигли не съм слагала спирала, добре са си заставали без.

В Лили в момента са намалени всички мигли на Ардел, Айлюр и Кисс. Мисля, че сред тях има добре попадения. Лепилото на Дуо също е намалено на 10 лв.

Относно спиралата - ако не искаш да скапеш миглите след първото носене, първо се нанася спирала на естествените мигли и след това се поставят изкуствени. Ако пък ти е все едно дали ще ги съсипеш - слагаш спирала и преди,и след тях. Така се сливат най-добре, но не е ефективно за бюджета.

Seeflower, кофти ти е камерата, както и светлината. Затова гримът не си личи. Иначе с тази палитра съм правила доста силен и тъмен грим и в нея определено си има контраст и за това, но е нужно малко повече да си поиграеш.

# 139
  • някъде под слънцето...
Момичета, хелп! Дайте идея за бюджетни мигли, буквално за няколко пъти ми трябват, не ми дават сто пари за Худа примерно, но и да не са крайно зле. Каквото се сещате споделяйте 🤗

Магнитните мигли от естествен косъм на Ардел.
Имат доста голям избор в дависимост от това какъв ефект търсиш.Цената им е не повече  20 евро.

# 140
Къде има намалено Duo? В Лили ли?

# 141
Oooo, sl 😁 Няма да мога да сложа магнитни мигли. Гледала съм 100 видеа и съм убедена, че ще е много зле, ще се изнервя и ще заминат в кофата.

# 142
Хммм, намерих си няколко комплекта прозрачни лещи в чекмеджето, дали да не се опитам да походя с кафеникави очи и синя очна линия днес...
https://www.instagram.com/p/B5zwtm9lru3/

# 143
Давай, Агентче! Аз цяло лято ходих със синя очна линия, мнооооого е яко!

# 144
Да-много ще ти движи!

# 145
  • София
Аз съм с въпрос:как мога да си определя какъв ми е тена... Т. Е. Светла кожа или тъмна?
Търся си златисти перли за лице, които да са на цена около 20 лв?

# 146
Бронзиращите перли отдавна не са на мода, дори не мога да се сетя някоя марка да продава такива още. Може би ГР? А за тена - ами то си личи дали си супер светла или по-мургава, може да се сравниш и с роднини и приятелки.

Последна редакция: пт, 13 дек 2019, 19:45 от esmeralda23

# 147
  • София
Бронзиращите перли отдавна не са на мода, дори не мога да се сетя някоя марка да продава такива още. Може ли ГР? А за тена - ами то си личи дали си супер светла или по-мургава, може да се сравниш и с роднини и приятелки.
Какво значи ГР?

# 148
Голдън роуз.

# 149
  • София
На мен те са ми удобни с четка
А какво е на мода за,, запечатване "?

Общи условия

Активация на акаунт