Гримиране - идеи и техники. Тема №75

• 39 563
  • 768
  •   1
Отговори
# 375
И аз гледах къщичката, беше с 30% отстъпка в култ бюти, излизаше към 40 евро, но не я взех. Имам доста подобни цветове, а брокати не ползвам, затова и се отказах. Затова пък взех Gingerbread extra spicy за 30 и няколко евро. Доволна съм. Blush

А на boxing day Анастасия имаше също 30% отстъпка и от там взех дуото Софт глам и Модерн ренесанс за 39 лири.

# 376
  • София
Готиното на къщичката е, че е с доста добро качество, което за голям комплект на ТФ е рядко срещано явление.
Каква е тази къщичка?!

# 377
Готиното на къщичката е, че е с доста добро качество, което за голям комплект на ТФ е рядко срещано явление.
Точно така е. Има много добро качество и е многофукнционална. Аз нямах намерение да я купувам, но управителката на Сефора ми я посочи и ми каза, че си заслужава страшно и я взех тогава, за което съм и много благодарна. Heart Eyes

# 378
Каква е тази къщичка?!

Нейно величество - къщичката на too faced

# 379
3 страници по-назад я бях постнала, вкл.суотчове Grinning

# 380
Бо се върнала, ама ще ме е яд... Cry

# 381
В някои сайтове още я има https://www.boots.com/too-faced-christmas-cookie-house-party-10271811 Simple Smile

Agent, очаквах мнението ти за червеното ми червило /първо в живота ми/ Smiley

# 382
В някои сайтове още я има https://www.boots.com/too-faced-christmas-cookie-house-party-10271811 Simple Smile

Agent, очаквах мнението ти за червеното ми червило /първо в живота ми/ Smiley

На stock sold out е от 3-4 дни поне.

# 383

За съжаление съм много тъпа от гледна точна на пазаруване от чужбина. Ско беше някъде в бг с наложен платеж щеше да е супер.

# 384
  • София
Никъде не я намерих. Германия, Испания, Англия... Сама съм си виновна!

# 385
  • София
Скоро някоя от вас беше дала линк на сайт чрез който мо е само с въвеждане на някакъв код, са се разбере дали продукта е оригинален..... Но не намирам назад нищо...

# 386
В интерес на истината в някои от чуждите сайтове къщичката се изчерпа още около ЧП.
Нормално е - много изгодна е, само червилото и основата за сенки отделно са горе-долу на същата цена. Аз за първи път притежавам техен Коледен сет и качеството наистина е страхотно. Да не говорим колко е красива - не знам за Вас, дами, но аз и по това избирам козметика, защото иначе вече има толкова много. Heart

# 387
Пац, къде е това червило!?!

# 388
Толкова се успокоявам, че в сравнение с повечето от вас даже имам много малко гримове - 2 доста големи палитри - една на ланком и една Ести Л, 1 трио на Ести и една четворка на Сефора. Всички в почти еднакви тонове. И това за последните 3 години. Не съм фен на сефорските неща-пробвала съм само няколко: основа, фдт, пудра, червило, сенки и др., но не бих повторила.

# 389
На stock sold out е от 3-4 дни поне.

Много странно, снощи ми показваше точно в boots, че е налична. Пишеше, че има много малко останали бройки, но беше налична.

Общи условия

Активация на акаунт