Гримиране - идеи и техники. Тема №75

• 39 467
  • 768
  •   1
Отговори
# 495
Базата няма да помогне с шаловете, не си давай парите. И на мен ми е супер студено непрекъснато, което в комбинация с горешия климат в офиса, води до избор на летен ФДТ.
Aria, не, със Sunrise на Наташка 😀съм, но винаги като сложа по- касис цвета ог палитрата получавам комплименти. Днес не.

# 496
На мен ми трябват 5 минути, но не се гримирам всеки ден, защото при липса на срещи искам кожата ми да почива, но иначе - bb крем, коректор (понякога за петънце от пъпка или сенки под очите), молив за вежди, руж, гланц или балсам. Мразя да трия спирала и я избягвам за всеки ден.
Тръгна ли да излизам обаче... Joy Целият арсенал се вади върху една голяма маса и се започва пълна програма - опушен грим, контур, хайлайтъри, очни линии, всички възможни моливи и основи. Дам, кипра съм, искам гушан (ММ) да припада по мен.

# 497
  • някъде под слънцето...

И сега понеже съм депресирана заради тъпите клепачи ще направя една поръчка с кремове за лице и четки за руж и пудра, че да си възвърна равновесието.  Stuck Out Tongue
Нещо съм пропуснала какво му се е случило на горния клепач.
По въпроса за ежедневния грим на работното място(а и не само)  при нас "  на село " стои не на място ваичко, което е поввче от от изравнен тен леко подчертани очи,  червило и евентуално руж.
С изключение на консултамтките в  парфюмерии.

Последна редакция: вт, 07 яну 2020, 15:59 от sl

# 498
  • София
Ставам 2 часа по-рано от времето ми за излизане за работа. Винаги съм ставала рано и се събуждам сама без никакъв проблем. Не пия кафе, не закусвам. Мога да се гримирам за 10 минути, но не обичам. За мен това си е ритуал и независимо дали ще сложа само ББ и гланц или ще имам пълен грим, мога да седят и час. Паля си ароматна свещ, пускам си видеа от YouTube, разглеждам си продуктите, въобще като сутрешно СПА Laughing

# 499
SlИ при нас беше така. Така бях и аз, докато не разхвърлях малко палитри из офиса. Но определено всяка сутрин се навивам да стоя далеч от шимърите, но не всеки ден ми се получава.

# 500
  • някъде под слънцето...
NiaV, ти си виртуоз  и със сигурност си красиво изключение.
За съжаление много хора залтат да двмонстрират умения и арсвнал, вместо  това, да изглеждат по най добрия за тях начин.Шарен свят

На 20 и аз св плесках като че трябва да унищожа възможно най много консумативи.,.Минах през различни етапи и метаморфози, сега гоня "ествен вид". или поне сравнитвлно естествен.
Много пъти  сме обсъждали, че по различните географаки ширини и дължини, хората имат различни визии.

Последна редакция: вт, 07 яну 2020, 09:59 от sl

# 501
Ох, виртуоз...ще черпя!
На 20 нищо не носех, освен чат пат ФДТ, значително по-розово-оранжев от кожата ми, като оставях рязка линия на челюстта, та да се види, че съм се постарала нали...

# 502
Момичета, става ли това на Инглот (безцветните капки, които не се сещам в момента как се казваха) за залепяне на брокати и пигменти?

# 503
  • София
Duraline? Не мисля. То е с консистенция на олио. По-скоро разрежда. Може и от пигмент да направи очна линия, но не си представям да залепи глитър.

# 504
Визиите в Европа са доста сходни, що се отнася до бизнес среда и какво е приетото облекло/ грим. Това обаче не означава, че на хора с по-различен грим трябва да се гледа с друго око, пренебрежение, подсмихване и тн.

За всеки тежък грим е различно понятие. За мен тежък е опушен грим с черно, очна линия и мигли. За предишната ми шефка, която се гримираше с Нейкид бейсикс за вечерно излизане, иначе ходеше без грим, моят лек ежедневен нюд грим й изглеждаше тежък. С моя сега ежедневен грим от оцветен крем, бронзант и кафява спирала за вежди на повечето хора им изглеждам без грим. Така че е въпрос на виждане и възприемане.

# 505
Elle-même,направо ти завиждам. Звучи ми много разпускащо и като цяло прекрасен начин за започване на деня Nature Sunny
Аз сутрин ставам с триста хиляди зора Rolling Eyes Немислимо ми е да стана 2 часа преди работа /т.е в 6! /. Ставам в 7:15, слагам си само фдт, спирала, руж и бронзър, ако реша да си правя и очите, което все по- рядко се случва, ставам поне 20мин по- рано.

# 506
Да, точно.!Благодаря! Няма от къде да си купя това на Никс и реших, че може да ползвам дюралайна за едни пигменти, ама като няма друга алтернатива ще го поръчвам.

# 507
  • София
Сутрин започвам с очите - ползвям 2 палитри - едната с  кафяви тонове и другата с шиптъри, от които слагам по малко
Леле, само такова не съм си слагала по очите!! Joy hahaha
Иначе и аз се гримирам всеки ден за работа. Ако не съм гримирана, значи съм болна.

Ния аз изпуснах грима ти! Жалко! Tired

# 508
  • Бургас
С перманентен грим съм  - вежди, очна линия и устни. Ако нямам важни срещи през деня, изобщо не се гримирам. Но сутрин не пропускам пачовете / sl  Heart /, серум, крем и задължително слънцезащита.

# 509
pafal, стана ми интересно за грима на устните. Може ли да качих снимка /или на ЛС/?

Общи условия

Активация на акаунт