Гримиране - идеи и техники. Тема №75

• 39 560
  • 768
  •   1
Отговори
# 330
Mihaela , недей дъга! Защо да ги извиваш още? Изправи ги малко.

# 331
  • София
Mihaela , недей дъга! Защо да ги извиваш още? Изправи ги малко.
За такива говоря

Или такива

# 332
Извитите ще ти отиват, но най-добре се довери на козметик, като за начало не ги скуби известно време за да могат да се оформят или по-скоро да е възможно да се направи новата им форма.

# 333
  • Варна
Ох, намесвам се в разговора за веждите. Тези са си моите, подчертани и подредени, но напоследък се замислям за микроблейдинг и аз. Дали? Или?

Последна редакция: нд, 29 дек 2019, 22:46 от Тайга

# 334
Тайга, много са си добре според мен, само една идея да са по- сближени.

# 335
Красота!! Какво точно имат за попълване с микроблейдинг?!

Михаела, разбирам, но твоята сегашна чупка на веждите в комбинация с тази форма, ще ги направи наистина учудени. И аз гласувам за козметик.

# 336
Тайга, и според мен са ти ОК. Аз си направих микропигментация онзи ден, но нямах хич никой. Моите по начало са ми редки, а модата от преди години да имаш чертички допринесе. И така. Харесвам се и се възприемам, което е странно, защото очаквах да вися на огледалото и да се чудя коя е тази 😂

# 337
Нека се включа и аз. Grinning Първо да кажа, че всичси сте много красиви и това ми е любимата тема. Simple Smile

Исках да ви попитам за контурирането на носа. Ще пусна снимка, само ще помоля да не ме цитирате. Grinning Имам чувството,че на лицето ми и чертите ми, носа ми и челото ми са нного големи. Челото го минавам с бронзант всеки ден, че да е като писта. Grinning Обаче носа, не мога да контурирам ..  или просто не внам как. Гледах много клипчета и опитвах с кремообразен продукт и с прахообазен.

И друго исках да питам. Чудя се на къщичката на Too faced. Тези, които я имате може ли да ми дадете някакви отзиви за нея?
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 30 дек 2019, 19:31 от LieToMe

# 338
Тайга, много са си хубави веждите ти, както и ти! Аз не бих направила микроблейдинг. Може би ще оставя мааалко повече косъмчета във вътрешния край, но и така изглеждаш много добре!
LieToMe, ти си като картина на Майстора, а нослето ти е страхотно! Ако държиш да го контурираш, можеш да мацваш съвсем лекичко от двете му страни с бронзъра и контуриращата четка.

Последна редакция: нд, 29 дек 2019, 22:46 от Light Beam

# 339
  • Варна
Благодаря ви, ще се почудя още малко значи.
Евентуално догодина Smiley

# 340
  • София
Красота!! Какво точно имат за попълване с микроблейдинг?!

Михаела, разбирам, но твоята сегашна чупка на веждите в комбинация с тази форма, ще ги направи наистина учудени. И аз гласувам за козметик.
Чупката ще я сваля...
Сега се чуд дали въобще да променям формата или само да не ги изтъня....
Да ми препоръчате добър козметик в района на Герена?

# 341
Много сте красиви всички !
Михаела, отиди на професионален козметик, за да ти даде съвет според самото ти излъчване, мимики и т.н.
Аз също се чудя за микроблейдинг, но имам доста косми по веждите, просто ми се иска да са по-обемни и тъмни.

# 342
LieToMe, много, много си красива, не мисля, че е нужен контур на нос или друго.
Къщичката на Too Faced е страхотна, наистина съм много впечатлена от качеството- няма да сбъркаш.
Михаела, не ги изтънявай...наистина отиди на козметик. Имам страхотна за кожа, микроблейдинг и кола близо до Герена, но не и за естествени вежди.

# 343
Благодаря ти, Nia. А как мога да я поръчам от Сефора, понеже не съм от София? Simple Smile

# 344
NiaV, пиши ми, моля те, коя е козметичката за кожа до Герена Hug

Общи условия

Активация на акаунт