Гримиране - идеи и техники. Тема №75

• 39 608
  • 768
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Много добре се е получило! Simple Smile С какви мигли си и как постигаш това разделяне?

# 361
Миглите са на Ардел. Мога да погледна кои точно са, ако ти е интересно. Иначе не съм слагала спирала, само мигли. Не ми се занимаваше и нея да мия след това. Laughing

# 362
Soft, прекрасно ти се е получило, а очите ти са уау.

# 363
Благодаря, момичета. Недовършено стои така без спирала, особено на долните мигли.

Последна редакция: пн, 30 дек 2019, 14:16 от -soft-

# 364
Много красиви момичета виждам тук.

# 365
  • някъде под слънцето...
Миглите са на Ардел. Мога да погледна кои точно са, ако ти е интересно. Иначе не съм слагала спирала, само мигли. Не ми се занимаваше и нея да мия след това. Laughing
Супердоволна съм от магнитните мигли на Ардел.

# 366
И на мен са ми интересни магнитните мигли. С повече спирала моите стават доста прилично дълги и извити. Но за повод бих пробвала магнитните. Имам едни от обикновените с лепило, защото като си правих професионален грим гримьорката ми сложи и ми остави лепило. Но няма да успея сама.

Последна редакция: пн, 30 дек 2019, 17:29 от неви86

# 367
Лесно е, пробвай. Аз слагам за трети път и слагането ми отне не повече от 2-3 минути. Погледни някое клипче с обяснения и пробвай. Simple Smile

# 368
Лесно е, пробвай. Аз слагам за трети път и слагането ми отне не повече от 2-3 минути. Погледни някое клипче с обяснения и пробвай. Simple Smile
Откъде да ги купя?

# 369
Откъде да ги купя?

Аз взех на Ардел от Парфимо.бг. Още не са дошли. Ндявам се да не са много дълги и гъсти. Ако трябва ще си поиграя с ножицата. Joy

# 370
Откъде да ги купя?
Аз имах предвид тези, които имаш. Simple Smile

# 371
Благодаря Ви още веднъж! Усмихнахте ме.

Искам и аз синя очна линия, но гелообразна, че само такава мога да слагам. Grinning 

Пробвах днес да контурирам, получи се чах пат. Ще потърся на Carli клипчето, да го видя.

Зо НГ мисля нещо зелено или синьо, а може и лилаво. Ще сме в къщи, но съм на работа, така че ще видим колко ще мога да се приготвя. Grinning
Много съжалявам за къщичката на Too Faced, тъкмо се навих да си я взема ..

# 372
Ех, тази къщичка. Само аз не я знам, коя я прави толкова желана от всички?

# 373
Ех, тази къщичка. Само аз не я знам, коя я прави толкова желана от всички?
И аз много я искам... Няма ли да се появи от някъде. Уникална е, защото има много продукти - голяма палитра със сенки за очи(супер цветове), 3ка - контурираща пудра, руж и хайлайтър, основа за сенки, течно червило в много красив керемиден цвят, и палитра с 6 цвята - 4 хайлайтъра(супер блясък и за очите) и 2 цвята - бронзант(ако не ме лъже паметта) и всичко това на цена около 120 лв. + 20% отсттпка в сефора...

# 374
Готиното на къщичката е, че е с доста добро качество, което за голям комплект на ТФ е рядко срещано явление.

Общи условия

Активация на акаунт