Гримиране - идеи и техники. Тема №75

• 39 552
  • 768
  •   1
Отговори
# 390
И аз хвърлих едно око снощи, наистина беше налична, но точно 30мин по-късно беше sold out.

# 391
  • София
И в тази връзка - Вие успявате ли да поръчвате от Boots? Откакто спряха доставката до България, не ми приема нито една карта, независимо от вид и банка.

# 392
Не съм поръчвала от там от поне година, но преди можеше да се поръча до адрес на превозвач. Не позловява ли плащане с Пейпал?

Иначе този номер с уж наличен продукт съм го играла вече - една зима обикалях 4-5 техни магазина в Лондон в търсене на комплект на Бенефит, който на сайта им изписваше, че е наличен в тези магазини. И на всичките места продавачките ми казаха, че бил изчерпан от повече от седмица. Най-вероятно и това вчера е било фейл в системата.

Ако някой се интересува, момичето снежен човек на Ту Фейсд е налично в Сефора Германия. Цветовете са доста подобни на къщичката.

https://www.sephora.de/neu/let-it-snow-girl-set-P3884086.html

# 393
Налична е и в нашата Сефора, къщичката обаче има повече неща, дори матовете в малката глитър палитричка са супер. А не съм фен на марката по принцип.

# 394
Налична е и в нашата Сефора, къщичката обаче има повече неща, дори матовете в малката глитър палитричка са супер. А не съм фен на марката по принцип.

Коя е вашата сефора, ако не е тайна?

# 395

Под "нашата" мисля, че има в предвид българската Сефора😅

# 396
За сефте пробвах "котешко око" с течната очна линия, че съм неопитна с нанасянето й, но ми хареса горе-долу резултата.
Скрит текст:

# 397

Под "нашата" мисля, че има в предвид българската Сефора😅

Ако я има да ричам още утре, но бая народ се изреди да казва, че я няма и аз така и не отидох. Grinning

# 398
Къщата я няма, има другия комплект на ТФ, който се обсъждаше, в Парадайс. Уви, персонална Сефора още нямам.

# 399
Е предновогодишно може да включиш едно късметче и за персонална Сефора. Аз слагам мръвката да се пече и почвам един златен новогодишен грим. Носи ми се синьо, ама не се връзва с пуловера...

Последна редакция: вт, 31 дек 2019, 21:30 от yana neicheva123

# 400
Аз реших, че ще пробвам светъл грим - розово и златисто.

# 401
Много сте вредни, значи! Купих я!

Ния, а трябва да се замислиш за твоя лична Сефора - би преуспявала точно в този фийлд!

Весело посрещане на 2020! Ние сме на последния полет вече, изрових форума от скука, напазарувах Simple Smile))

# 402
И аз вдъхновена от вас, направих грим в опушено кафяво с брокати с Къщичката. Харесва ми как се получи. Изцяло ползвах нея, а фон дьо тен Бекстейж Диор и пудра Анастасия Бевърлихилс.
Мислех да се правя с новата ми палитра на Джефри, но не е толкова празнична, носеха ми се блясъци.

# 403
И аз с блясъци тази вечер.
Ще заложа на Emerald obsessions на Худа.
Весело посрещане на новата 2020 ви желая. Да ви донесе единствено радостни моменти, а на мен повече свободно време, за да се включвам в любимата ми тема Purple Heart

# 404
Дами, ако Ви остане време, направете по някоя снимка на грима си. За мен лично ще е супер интересно да видя какво сте измислили.
Весело посрещане на Новата година!
Желая Ви много здраве, радост, късмет и нови козметични придобивки! Heart

Общи условия

Активация на акаунт