Гримиране - идеи и техники. Тема №75

• 39 480
  • 768
  •   1
Отговори
# 420
  • някъде под слънцето...
Те моите червила са предимно в тези тонове, значи ще експериментирам. Бях чела някакви правила, че зелени сенки не отиват на зелени очи, но то ясно че зависи от самия нюанс. Аз използвам най-вече розово, червено, лилаво и сиво и реших да разнообразя.
Зависи какво искаш да постигнеш, зашеметяващ поглед или перфектно гримирани очи.
Зелените сенки не са най подходящия цвят за зелени очи.

# 421
Поръчала съм си палитра с предимно зелени тонове. С какво червило мога да ги комбинирам? Светлорозово?

П.С. Май малко се прецаках, че съм със зеленикави очи, но имам зелен молив и не е толкова фрапантно.
Аз съм със светлокафяви очи и зелени сенки ми стоят добре според мен. Каква палитра поръча?

# 422
Някой да е пазарувал от Beauty buy? Ок ли са нещата там, че имат добро намаление на големите палитра на Худа. Притеснява ме и ходенето на митница, не съм се разправяла досега и нямам идея как се процедира.
Ако имаш предвид beautybay аз съм поръчвала от тях и са си ок нещата. Сайтът е английски и нещата не отиват на митница.
Не, американски е сайтът https://beautybuy.us
Но ми е съмнително намалението сякаш. Иначе и аз първоначално го обърках с beautybay.

# 423
Този сайт не е ок. Ако е прекалено хубаво, за да е истина...

# 424
Този сайт не е ок. Ако е прекалено хубаво, за да е истина...
Мдам, и мен ме съмнява колкото повече го гледам. Подведох се по това, че са на -50% едната, което може да е реално. Но три палитри на цената на една ми се вижда твърде голямо намаление.

# 425
На мен почти ежедневно ми излизат подобни реклами във facebook. Най-интересно е, че уж са различни сайтове, а намаленията са еднакви и цените са неестествено ниски. Горе долу като цените на Urban decay в emag...

# 426
Не, американски е сайтът https://beautybuy.us
Но ми е съмнително намалението сякаш. Иначе и аз първоначално го обърках с beautybay.

Това е китайски сайт с ментаци. Купувайте само от легимни доставчици, иначе рискувате да увредите здравето си. Гримовете менте съдържат вредни вещества.

А, и като стана дума, Руж БГ продава ментета. Пак да напомня.

# 427
Не само, че продават ментаци, а често нищо не изпращат и четох коментари, че ти изтеглят всички пари от картата. Миналата година бях потърпевша, заблудих се по фалшива пандора. Поръчах за 300 лв. След 2 часа прочетох коментари, че са ментета и си блокирах картата. Оказа се, че плащането е към Сингапур. Адекватно реагираха от банката и блокираха сумата след като 3 месеца не получих пратка. Извинете ме за спама, просто е добре всички да знаят, че твърде примамливите оферти са капан.

# 428
Благодаря на всички! Усъмних се и аз, затова попитах тук.

# 429
Да, а колко подмамващо изглеждат разни такива...
Днес бях на Витоша с детето, с it cosmetics illuminating варианта и със спирала, защото без ще ме върнат на лифта нали... влюбена съм в нея. Имам само мини и вече предвиждам макси- миглите ми бяха дъъъълги, разделени, с обем. Pat McGrath, любов нова. Вчера също много ми хареса. Ако пътувате скоро си заслужава едно мини за тест. За справка, другите, които ми харесват са Lancome defencils (но не дава обем), Grandiose (пак без обем, оставя ми точици на клепача, но дължината е уау), Dior overcurl (ok надеждна спирала, нищо уау), milk kush (пак като Диор, хубава, естествена), urban decay perversion (пак естествена).

Последна редакция: сб, 04 яну 2020, 17:09 от Анонимен

# 430
Ния, какво си взела на Пат?

# 431
Само спиралка, но ще се поправя на заплата. https://www.selfridges.com/GB/en/cat/pat-mcgrath-labs-fetisheyes … bute=Xtreme+black

# 432
Здравейте пак, щастлива Нова година🤗
Искам да кажа, че този ретрограден Меркурий ми харесва все повече и повече. Нямам още хубави четки, ползвам едни лидълски, много са ми меки нещо, но и с двете ръце не ми е удобно да нанасям.Установих, че когато снимам грима си, веднага се виждат проблемите.Та, с дясната ръка нанасям по един начин, с лявата сэвсем по друг😂, но...опитвам упорито.Днес бяха още по-смела, смесих розово и зелено-мнооого ми хареса.А, и с тези меки четки зеленото не се наплъсти достатъчно, та така светнаха зелените ми очи😁, опуших и леко в края, мнооого доволна😂😉.
Но, след 5 часа някъде имах сэбрани в гънката сенки, а ползвам базата на Мак, защо така?
И, така и не успявам да намеря фиксатора за брокатите, видях, просто фиксатор за грим-това ще свърши ли работа?

# 433
Явно базата на Мак не работи при теб и ще трябва да търсиш друга.
Не мисля, че ще стане с фиксатор за грим (сетинг спрей), брокатът наистина има нужда от нещо лепкаво, върху което да се залепи.

# 434
Пробвай за базата на МАК, но с малко пудра отгоре. А защо се гримираш с двете ръце? Или аз не разбрах нещо?

Общи условия

Активация на акаунт