Гримиране - идеи и техники. Тема №75

• 39 437
  • 768
  •   1
Отговори
# 570
На моя телефон кожата розовее.
Вече казах, че във веждите проблем не виждам. Да видиш мен с ярко червена коса и черни вежди. Grinning

# 571
И на моят телефон кожата розовее, но това с листа ще помогне, или най-лесното- суочове ФДТ в един цвят, различен подтон (Диор примерно имат лесен избор, 1W, WO, R, N), мацнати от буза до врат-виж кое се слива с тялото и лицето ти.
Нещо съм зациклила откъм идеи и си карам с един и същ грим, дайте идея за нещо забавно за през деня, което да е ок за зимата моля.

# 572
Розовее си и на живо. Успокоихте ме, че не са ми толкова тъмни веждите. По принцип си купувам фдт, на които пише нещо neutral или rose beige. С тях изглеждам най-свежо.

# 573
Веждите ти са супер.
А как са раменете ти в сравнение с лицето?

# 574
Веждите ти са супер.
А как са раменете ти в сравнение с лицето?
Няма разлика.

# 575
Някъде из сефорите има ли го намален фикс плюс на мак.

# 576
  • София
В България Мак се продава само в магазините на марката. Те вече сравнително често пускат намаление.

# 577
  • София
Очаквам предложение, благодаря!
Връщам ви малко назад в темата
...
Това е снимка с вежди като,, дъга ", и мисля да си остана с тези другите

Последна редакция: пн, 09 мар 2020, 22:02 от Не се сърди, човече

# 578
Михаела, това не е никаква дъга, виж началото на веждата къде е и края и къде е изхвърчал, не са на една равнина, а и толкова тънки не мога да възприема.

Онлай имат ли магазини мак, че не съм от София, за да отида до физически магазин.

# 579
  • Варна
От известно време ФДТ-ните ми ми създават кир ефект и се "закачат" за някакви сухи участъци точно между веждите. На чиста кожа там не забелязвам никакви несъвършенства, лющеща се кожа, но с грим изпъква.
Преди грим слагам серум, крем, изчаквам да попият, без основа, но стоят неествено.
ФДТ-ните не са нови, преди не ми създаваха проблеми.

# 580
  • Dope Reach
В тази връзка, преди да сложа фдт, ексфолиирам с доста лющещ скраб, който даже по принцип е за тяло, но пак имам мъртва кожа и особено след фдт изглежда много кофти... Някакви идеи какво да направя?

# 581
  • София
От известно време ФДТ-ните ми ми създават кир ефект и се "закачат" за някакви сухи участъци точно между веждите. На чиста кожа там не забелязвам никакви несъвършенства, лющеща се кожа, но с грим изпъква.
Преди грим слагам серум, крем, изчаквам да попият, без основа, но стоят неествено.
ФДТ-ните не са нови, преди не ми създаваха проблеми.
ФдТ не може да направи това, по мой личен опит. Wink Прави го крем под него, който е неподходяща основа. Серум. Какво носиш под него?
Наскоро се бях оплакала от такъв био сертифициран български крем, който беше ужасна основа за грим, но след като приключих с него, нещата се оправиха.

# 582
  • Варна
Серумите са или на Гарниер HydraGenius или от ДМ китайски серум в Vit C и като кремове са МОЙ (пак от ДМ) или jelly крема на Гарниер Sad

# 583
В тази връзка, преди да сложа фдт, ексфолиирам с доста лющещ скраб, който даже по принцип е за тяло, но пак имам мъртва кожа и особено след фдт изглежда много кофти... Някакви идеи какво да направя?
Това със доста лющещият скраб за тяло на лицето по принцип няма да ти се отплати в годините, а и кожата няма да изглежда по-добре. Много кофти идея е. Пробвай киселинен ексфолиант-нещо с гликолова киселина вместо скраб. The Ordinary, Pixi, Alpha-H се предлагат в България и хич не са лоши.

# 584
  • София
Серумите са или на Гарниер HydraGenius или от ДМ китайски серум в Vit C и като кремове са МОЙ (пак от ДМ) или jelly крема на Гарниер Sad
На прима виста ти казвам, че е от jelly крема на Гарниер. Подобни субстанции се носят само вечер и самостоятелно.

Гледам му състава и виждам веднага силикона вътре:
INGREDIENTS:
Aqua/Water, Glycerin, Alcohol Denat., Dimethicone, Isononyl Isononanoate, Carbomer, Dimethiconol, Chlorphenesin, Caprylyl Glycol, Sodium Hydroxide, Vitis Vinfera Extract/Grapefruit Extract, Xanthan Gum, Tetrasodium EDTA, Tocopheryl Acetate, Ascorbyl Glucoside, Menthoxypropanediol, Magnesium Gluconate, Sodium Citrate, Benzyl Salicylate, Linalool, Calcium Gluconate, Biosaccharide Gum-1, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Butylphenyl Methylpropional, CI 19140/Yellow 5, CI 42090/Blue 1, Parfum/Fragrance, Phenoxyethanol.
Скрит текст:
INGREDIENTS:
Aqua/Water, Glycerin, Alcohol Denat., Dimethicone, Isononyl Isononanoate, Carbomer, Dimethiconol, Chlorphenesin, Caprylyl Glycol, Sodium Hydroxide, Vitis Vinfera Extract/Grapefruit Extract, Xanthan Gum, Tetrasodium EDTA, Tocopheryl Acetate, Ascorbyl Glucoside, Menthoxypropanediol, Magnesium Gluconate, Sodium Citrate, Benzyl Salicylate, Linalool, Calcium Gluconate, Biosaccharide Gum-1, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Butylphenyl Methylpropional, CI 19140/Yellow 5, CI 42090/Blue 1, Parfum/Fragrance, Phenoxyethanol.
https://www.vogue.co.uk/article/skincare-ingredients-what-is-dimethicone

Общи условия

Активация на акаунт