Гримиране - идеи и техники. Тема №75

• 39 419
  • 768
  •   1
Отговори
# 600
Момичета, имате ли палитри на Смашбокс? Вчера загледах една, много готини цветове, но как са като блендване?

# 601
Момичета, имате ли палитри на Смашбокс? Вчера загледах една, много готини цветове, но как са като блендване?

Добре се блендват, имах Ablaze и бях доволна. Пигментирана е и издържа по цял ден на клепача

# 602
Зависи коя палитра си загледала. Аз имах няколко, които бяха с никаква пигментация и определено не си заслужаваха

# 603
Нямам търпение да дойде Soft glam. Grinning Днес взе  две единички на Catrice, не че имах нужда, ама .. за 3,69 бройката. Красиви цветове са, но не очаквам пигментация. Купих си и спирала и очна линия на Revlon за 10 лева в комплекп, както и от матовите течни чирвила в комплект с лак за нокти за 7,99. Спиралата се надявам да ми хареса, някой пробвал ли я е?
Скрит текст:

# 604
На Catrice зелената и червената са с добра пигментация, но лилавата ме разочарова.

# 605
Хайде сега, момичета, въпрос за милион: коя от двете промоционални палитри на Анастасия е най-близка до къщичката на ТФ?
Отговор за милиони - никоя.

# 606
Ниа, petel metel и smoky. Ще ги погледна тази вечер, че имам път към Парадайс.

# 607
Petel Metel кърти 😂. Petal Metal, предполагам- много лека пигментация, не е моята. Смоуки не съм я пробвала.

# 608
Petal metal и според мен не е добра. Има 3-4 почти идентични цвята. С нея не можеш да правиш много грим визии, по-добре погледни други палитри, има намалени неща и на Pretty vulgar.

# 609
Да знаете да има "dupe" на Mercury Retrograde на Huda? Харесват ми цветовете, но не ми се дават толкова пари за палитра, която не знам дали ще мога да използвам пълноценно.

# 610
Beauty glazed имат в Алиекспрес. Ако не те е страх да ползваш китайски сенки.

# 611
Да знаете да има "dupe" на Mercury Retrograde на Huda? Харесват ми цветовете, но не ми се дават толкова пари за палитра, която не знам дали ще мога да използвам пълноценно.
Има, в Амазон са по 10-тина долара. Едната е  Buble Nebula, другата Beauty Glazed Mysterious.

# 612
Гледам и в родния olx има някакво менте на Худа вече, но предпочитам някоя от другите китайски...поне имат и ревюта и суочове и с пощенските пак толкова излиза.

Препоръчайте хубав, наситен и плътен молив за очи до 30 -35 лв.

# 613
  • София
Препоръчвам да изгледате в Netflix първа серия на поредицата Broken, която е посветена на китайски козметични ментета и въобще на козметиката с неясен произход. Серията се казва Makeup Mayhem.

Вече има такова разнообразие от бюджетни, дрогерийни или инди брандове, които предлагат доста добро качество на добра цена и бих заложила на тях. Може и да нямат "dupe" на конкретна палитра, но със сигурност предлагат сенки, с които да се постигне подобен ефект.

# 614
Специално марките Beauty glazed, Focallure, Ucanbe, Bad habid, CColor не са ментета на висок клас козметики, а китайски марки, които произвеждат идентични бюджетни продукти със собствено име, опаковка и състав. Подобни са на Revolution, но все пак са цялостно произведени в Китай. Поради тази причина се предполага, че трябва да да ок.

Аз обаче не бих заложила на тях, защото имам притеснения, че не отговарят на стандартите за козметика в ЕС, на които например Revolution, W7, Essence и тн отговарят, защото са разработени в ЕС и само произведени в Китай.

Общи условия

Активация на акаунт