Пари или оргазми

• 15 729
  • 478
  •   1
Отговори
# 195
Естествено, че чакам.  Нещата се градят от двама души.

Тоест, ти ЧАКАШ някоя да ти запълни бюджета, вместо да се стремиш сам да се развиваш и да си вдигнеш стандарта. След това обвиняваш жените, които ЧАКАТ в материализъм и липса на ценности?

Някак си за жена повече мога да го приема. И не само аз, а като цяло - обществото.

# 196
Е що чакаш, ами не научиш как се изкарват 4К и нагоре? И нали "правят се от двама" не значеше равни доходи? Как сега пък ти дотрябва някой да додаде останалите 50%? Ми то излиза, че жената трябва да е с по-висок принос накрая. В сми хем изкарва заплата като твоята, хем и ще се нагърби да ражда, с риск да си развали здравето.

# 197
Сирен, не се занимавайте с него! Тотал щета...

Наистина, за първи път съм толкова груба в този форум, но не издържах.

# 198
Е що чакаш, ами не научиш как се изкарват 4К и нагоре? И нали "правят се от двама" не значеше равни доходи? Как сега пък ти дотрябва някой да додаде останалите 50%? Ми то излиза, че жената трябва да е с по-висок принос накрая. В сми хем изкарва заплата като твоята, хем и ще се нагърби да ражда, с риск да си развали здравето.

50 ли? Не! Като му гледам мисленето, най-вероятно предлага само 10, най-много 20 % и чака да се появи принцесата, която да допълни останалите 80 - 90 % Затова и така развява знамето на ценностите.

Като вица:

Момче казва на момиче:
- Ще ти подаря луната, звездите, цялата вселена
- Ама ти явно никакви пари нямаш

# 199

Първо, не съм уточнявал никъде какъв процент трябва да се "додава" . Въпросът беше зададен принципно, дали очаквам да се "додаде" и да, очаквам, дали са 1300, 1800 или 2500 - ами зависи от заплатата , тя не е константна. Днес може да са 1200 , след 3 години да са 2000 , а може и обратното.  

Това за изкарването на раждането като някакво мъчение не съм го чувал досега. Обикновено жените дори повече искат деца като станат на около 30, заради билогичния часовник.   Според твоята теория те едва ли не се жертват по заповед на мъжа да раждат.

Трето , ако двамата са горе-долу връстници, първо дете на 35 е доста рисковано за жената. Аз говоря за стандартния случай, в който и двамата са около 27-30 години при първото дете.

# 200
Ванка, бягай надалеч, че тук се напълни само с дами, търсещи финансов оргазъм! Smile

# 201
Ванка, бягай надалеч, че тук се напълни само с дами, търсещи финансов оргазъм! Smile

Хахаха , спокойно, не го взимам навътре Grinning

# 202

Първо, не съм уточнявал никъде какъв процент трябва да се "додава" . Въпросът беше зададен принципно, дали очаквам да се "додаде" и да, очаквам, дали са 1300, 1800 или 2500 - ами зависи от заплатата , тя не е константна. Днес може да са 1200 , след 3 години да са 2000 , а може и обратното.

Разбрахме колко очакваш от твоята половинка. А ти колко предлагаш? Защото едно е ти да предлагаш 4000 лв и да чакаш от нея 1300, 1800, 2500 лв, за да вдигнете стандарта на семейството, а съвсем друго е ти да докарваш 1000 - 1500 и да чакаш от нея 2500 лв, за да не умрете от глад

# 203
Естествено, че чакам.  Нещата се градят от двама души.
Много ще има да чакаш.

# 204
В повечето случаи българският мъж предлага панелка от баба си и собствената си невероятна балканска физика.

Ако изкарвам 2К в София и съм жена, няма да искам да се вържа с бебе и да додавам 50%. Ще драпам да изкарам 3К и дето се вика и сама да си гледам детето.

"Това за изкарването на раждането като някакво мъчение не съм го чувал досега."

Не бе, песен е, като СПА Един вид, разкрасява и подобрява фигурата...

# 205
  • София
Един въпрос: в светлината на еманципацията, което поправете ме - означава равни права, но И равни задължения, защо се очаква жената да не изкарва колкото мъжа, в смисъл - да не се бъхти поне колкото него? С уговорката, че в това време мъжът, който също бичи здраво, ще помага и в домакинството.

Както казва Бойко - нека еманципатките да ми го обяснят кат на прост човекк. Благодаря.

# 206
Как да не купуват парите щастие? Ми аз например се чувствам щаслива като пътувам. Ако искам да обиколя света (хипотетично) как да го направя без пари?
Парите осигуряват и по-добре здраве, а без него нищо друго не би имало значение. И сигурност, свободно време, възможност за развитие и много други неща, които определено те правят щастлив.
И не, не говоря само за крайната мизерия, при която нямаш какво да ядеш. Да имам какво да ям и да са ми платени сметките, далеч не ми е достатъчно.
А оргазмите никой не мисля, че ги подценява. Просто ако нямам пари (прилични, не колкото да не умра от глад) оргазмите сами по себе си, няма да са достатъчни за да ме направят щастлива, а и както казах, ще си загубя желанието за секс с този мъж, конкретно.
Докато обратното - ако имам достатъчно пари, а мъжа чак толкова не го бива в леглото, ще си търся оргазмите по друг начин. И пак ще имам и двете. Все пак в реалния живот повечето хора държат и на двете неща, но тук обсъждаме когато въпроса е"или-или".

# 207
Защото жената вече "бъхти" едно невидимо за мъжете бъхтене. Както казах, раждането не е като да си завъдиш глезаво померанче и не е нищо, дори при желано дете се усеща негативен ефект, плюс наистина може да те убие или инвалидизира. При мъжете няма такъв риск, като градят семейство. Не поемат чисто физически удар.

# 208
Малко встрани от темата - абе вие тези хилядарки ги развявате като носни кърпички. Верно ли в София тооолкова се е вдигнал стандарта, че човек с по-малко от 4 броя от същите ще умре гладен?
Аз къде се мотая по чужбините? Да вземам да се връщам? Е вярно, не съм адвокат, нито лекар, нито програмист, ама поне едни 5000 трябва да сглобявам някакси...

# 209
Един въпрос: в светлината на еманципацията, което поправете ме - означава равни права, но И равни задължения, защо се очаква жената да не изкарва колкото мъжа, в смисъл - да не се бъхти поне колкото него? С уговорката, че в това време мъжът, който също бичи здраво, ще помага и в домакинството.

Както казва Бойко - нека еманципатките да ми го обяснят кат на прост човекк. Благодаря.

Равни права и задължения ще имаме когато мъжете бременеят, раждат, кърмят и седят 2-3 години по бащинство. Ако има две деца, значи общо 5-6 години, след което бързо-бързо напредват в кариерата, все едно никога не са отсъствали. Като разбира се след това време отново честичко гледат вкъщи болни деца.
Аз хич не държа на делене на всичко по равно. Всеки да прави това, което може, в което е добър и се чувства ОК.
Колкото и пари да изкарвам пак би ми се искало мъжът да изкарва минимум толкова, по възможност повече. Нали знаете какво казва Мечо Пух...

Общи условия

Активация на акаунт