Пари или оргазми

• 15 588
  • 478
  •   1
Отговори
# 330
Няма продукт, който да няма полза от маркетинг. Винаги има нужда от комуникация, организиране на нещата.

Не че няма мъже, които просто не искат до себе си женска енергия. Наистина не знаят каква може да е ролята на жената.

Какво е формотворец? Нали беше там, какво каза, дизайнер на вибратори.

# 331
  • Пловдив
Скрит текст:
Няма продукт, който да няма полза от маркетинг. Винаги има нужда от комуникация, организиране на нещата.

Не че няма мъже, които просто не искат до себе си женска енергия. Наистина не знаят каква може да е ролята на жената.

Формотворец (бълг.) - designer (англ.)

Единствено на потребителката *Алис* съм изпращал изображения на един от продуктите, които съм проектирал в миналото, а твоето изказване потвърждава, че на нея не може да ѝ се има доверие, щом е споделяла с други хора нещо от личните ми съобщения с нея, без изрично да ме попита дали може. Sweat Smile

Има изделия, които просто човек трябва да изпробва и това накланя везните дали някой ще си даде парите са тях или не. Никакви фотосесии (с или без жени на тях), нито преговори, водени от жени, са в състояние да окажат влияние над покупката им.

# 332

Ще падна... какви ли ще да са тези вибратори, та да печелят работниците по 4000 евро от тях?

# 333
А де, кажи ти...макар че май са от оня тип компании-пирамиди, дето няма значение какво произвеждат.

# 334
  • Пловдив
А, ето изключение! Точно за вибраторите жената трябва да изкаже мнението си след пробването им, и само с нейната пряка препоръка те могат да бъдат доусъвършенствани.

# 335

Като л***ш, не си ли със запушена уста? Тя защо мрънка?

И аз това си помислих  hahaha
Има две опцийки.
Или историята му е недоизмислена или е имало твърде много празно място в устата си  Joy
Иначе не беше нужно чак такива лични пикантерии да разказва Close
Винаги са ми били противни мъже, които споделят интимния си живот с други хора.
Скрит текст:
Преди доста години като бях някъде на 19-20 зарязах заради това един колега. Не бях спала с него. Две срещи имахме.
Не ме беше видял, че съм зад него. А и бяха зад ъгъла. Как да ме видят, че седя и си пия кафето на 3 метра зад тях. С колегите обсъждаше бившата си /колежка от същата фирма/. Питаха го защо са са скъсали, дали в леглото не е била зле. Ама всякакви подробности в леглото си разказа човека даже без да са го питали. Как изглеждала без дрехи, какво обичала, какво не правила. Дори си позволи нейни лични неща да разказва, проблеми, които имала. Накрая го попитаха сега с кой е. Каза, че излиза с мен, но още не съм му била пуснала.
Отидох и прекъснах разговора с най-голямата си усмивка като казах на всички, че вече не излизам с него.
Погледнах го и казах, че няма как да съм с човек, който обсъжда наляво и надясно по този грозен начин личния си живот и споделя за друг човек такива неща.
Стана като домат червен  Joy
От тогава имам си правило. С колеги само работя.
Добре, че пояснихте, че сте мъж...

# 336
  • Пловдив
Скрит текст:

Като л***ш, не си ли със запушена уста? Тя защо мрънка?

И аз това си помислих  hahaha
Има две опцийки.
Или историята му е недоизмислена или е имало твърде много празно място в устата си  Joy
Иначе не беше нужно чак такива лични пикантерии да разказва Close
Винаги са ми били противни мъже, които споделят интимния си живот с други хора.
Скрит текст:
Преди доста години като бях някъде на 19-20 зарязах заради това един колега. Не бях спала с него. Две срещи имахме.
Не ме беше видял, че съм зад него. А и бяха зад ъгъла. Как да ме видят, че седя и си пия кафето на 3 метра зад тях. С колегите обсъждаше бившата си /колежка от същата фирма/. Питаха го защо са са скъсали, дали в леглото не е била зле. Ама всякакви подробности в леглото си разказа човека даже без да са го питали. Как изглеждала без дрехи, какво обичала, какво не правила. Дори си позволи нейни лични неща да разказва, проблеми, които имала. Накрая го попитаха сега с кой е. Каза, че излиза с мен, но още не съм му била пуснала.
Отидох и прекъснах разговора с най-голямата си усмивка като казах на всички, че вече не излизам с него.
Погледнах го и казах, че няма как да съм с човек, който обсъжда наляво и надясно по този грозен начин личния си живот и споделя за друг човек такива неща.
Стана като домат червен  Joy
От тогава имам си правило. С колеги само работя.
Добре, че пояснихте, че сте мъж...

Сигурно не си чувала, че е възможно жената да изкарва за по няколко секунди от устата си това, което е поела... Smiley
 Обяснил съм горе какви манипулации не допускам, независимо колко горещ е моментът. Нищо лично като данни за личността на жената не съм издавал. Единственото леко различно от действителността нещо е нейната професия, която смених, за да не я издавам коя е, тъй като би било форма на неуважение.

# 337
Абе чувала съм, че е възможно, ама не мога да си го представя  Joy

# 338
Абе чувала съм, че е възможно, ама не мога да си го представя  Joy

Ако имаш държанка и си плащаш, може всичко. Да го изкарваш, вкарваш, да говориш... Който плаща, той поръчва музиката. Той определя кога ще ла*а, кога не.

# 339
А не знам, не разбирам от такива взаимоотношения  Laughing
Ама не мога да си представя жена да прави свирка, да прекъсва, да му казва да напусне, после да продължава да смуче, после спира пак някоя заповед.
 Joy

# 340
А не знам, не разбирам от такива взаимоотношения  Laughing
Ама не мога да си представя жена да прави свирка, да прекъсва, да му казва да напусне, после да продължава да смуче, после спира пак някоя заповед.
 Joy
Или да говори спълна уста... да взимам пуканките,  или да търся череша да се кача сам на нея?

# 341
То с пълна уста като се говори не се разбира много  hahaha
Ама както си говори с пълна уста да не вземе да го гризне  Joy

# 342
Запис... Joy

# 343
За оргазмите или парите запис 😁

# 344
За знанията, за знанията... Темата е поучителна. Wink

Общи условия

Активация на акаунт