🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Тема 8 /Финал/

• 35 518
  • 630
  •   1
Отговори
# 435
  • Пловдив
Мисля в по-предният лайф много пъти давата и то отблизо очите на Розата...още тогава познах, че е Жана.Обаче не мога да се начудя за какво я лансират толкова...? Пее-факт, ама не може навсякъде да е и тя...та даже и от лотарията спечели Simple Smile
И тя ли е в муз.компания на Саня?

Иначе и аз видях гафа и с пеенето на запис и вдигнатият микрофон.
Аз се чудя Кремена как се е прекършила да даде на Жана най-любимият си костюм. Simple Smile
Ами а, де...?  Mr. Green Яко лансиране и бутане има ...

А каква беше наградата?

Последна редакция: пн, 09 дек 2019, 13:53 от mystic woman

# 436
  • тук, на мястото си
Зуека и Рачков в началото ми харесаха, нямаше време за тях и бяха по-обрани, но към края като намаля броя на маските имаха предостатъчно време да се лигавят. Няма да ги сменят, но поне да вкарат още 2-ма -3-ма и да стане нещо по-различно и по-интересно. Грозно ми беше това постоянно подмятане и подиграване между Рачков, Гала и Геро.

# 437
Радвам се на коментари, според които дадени участници са ги сменили накрая. За мен Гарванът си беше Михаела от първото участие. Следейки тук темата виждах, че и други масово бяха на това мнение. Интересно как се спори, че няма как да е така. Това, че някой си вкара филма, че 15 годишна Крисия ще носи костюм 30 кила е друг въпрос. Изобщо не ми стана ясно как уликите водеха към нея, опитах се да ги разбера, ама за мен нищо не ми насочваше погледа натам. Розата също си беше Жана, въпреки че нея не я подозирах до средата на формата, а гипсираната ръка наистина ме заблуди жестоко и до последно се надявах, че не е тя.

# 438
  • София
Зуека и Рачков в началото ми харесаха, нямаше време за тях и бяха по-обрани, но към края като намаля броя на маските имаха предостатъчно време да се лигавят.

Точно това си мислех и аз в събота. В началото Рачков беше по-обран и забавен, и после си стана пак лигав като в Капките.

# 439
Мисля в по-предният лайф много пъти давата и то отблизо очите на Розата...още тогава познах, че е Жана.Обаче не мога да се начудя за какво я лансират толкова...? Пее-факт, ама не може навсякъде да е и тя...та даже и от лотарията спечели Simple Smile
И тя ли е в муз.компания на Саня?

Иначе и аз видях гафа и с пеенето на запис и вдигнатият микрофон.
Аз се чудя Кремена как се е прекършила да даде на Жана най-любимият си костюм. Simple Smile
Ами а, де...?  Mr. Green Яко лансиране и бутане има ...

А каква беше наградата?
Статуетка. И любовта на народа. Trollface

# 440
  • Велико Търново
Ако публиката знаеше кой се крие зад маската, всеки щеше да гласува по симпатии спрямо личността на певеца/артиста, но сега победата беше безпристрастна.
Аз пък си мислех вчера, че именно защото повечето са разпознали Жана, затова и не стана тя победител.

# 441
  • София
Интересно предаване, но някакси не грабва интереса колкото Биг Брадър

# 442
  • Пловдив
наистина...? Laughing

# 443
Розата (поне до един етап от формата) беше участник, предизвикващ въображението и с този плътен глас - мистично-романтичен образ. Но след като се завъртя из пространството името Жана - донякъде и противоречиво възприеман от някои от зрителите.
Хубаво би било Жана да използва градивно това, което постигна с участието си във формата и да го доразвие, вместо да разпилява таланта си в безсмислени занимания.

# 444
Аз пък не знам какво толкова сте се вторачили в Жана, сякаш трябва да живеете с нея и да я търпите и все едно е единствената с пороци. Жана е певица, глас, талант .. само това ме интересува, от там нататък да прави каквото ще.

# 445
Ако може да пее така, както звучеше във формата, ще е чудесно! Но има и определени правила (професионалните певци са наясно за какво става дума), за да си пазиш и щадиш гласа.

# 446
  • Испания

Едното няма нищо общо с другото. Няма никакво място за сравнение.

Михаела Маринова: Не мога да повярвам, че „Маскираният певец“ свърши

https://nova.bg/accents/view/2019/12/09/271171/%D0%BC%D0%B8%D1%8 … 1%80%D1%88%D0%B8/

# 447
Харесвам Геро, но а той не знаеше за какво е там. 99% от предположенията му бяха "преписани" от другарчето до него, "не знам" или абсурдни като Н. Ч.???!!!!! Гала не я харесвам, но е факт, че всички са и минали през предаването и ги разпознава когато поиска....

# 448
Всъщност доста от уликите на Гарвана могат да се свържат и с Крисия, но тя е и дете под 16г., и е слаба, и невисока, а и гласът й не звучи като детски когато пее, така че бях сигурна, че не е тя, но не знам защо Гарванът ми беше по-симпатичен от Михаела.

# 449
Костюмите ми се струваха много тежки нашите. Американските /че и аз хвърлям око там/ ми харесват повече, поне не изглеждат като 100 кила с чанове, по-цветни са, по-атрактивни. И най-важното никога не излизат изпод тях потни и чорлави, хаха. Другият път да се постараят повече нашите. Вчера видях, че някой пусна Елхичката, чудна е и мисля че тя ще е. Нещото също е готин. Панела на ниво, въпреки че Шверци ми е антипатична, тя е аналогична на наша Гала - винаги в небрано лозе, все не знае.

Общи условия

Активация на акаунт