🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Тема 8 /Финал/

• 35 532
  • 630
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Момичета, бихте ли ми казали коя е песента, която изпя Михаела? Благодаря предварително!

# 361
Ама Роберта е много по-ниска. И Поли Генова също, как изобщо ги въртяха като възможни, не знам.
За пеенето - страхотни са! Май по-често трябва да пеят с маски, сякаш е по-въздействащо като се абстрахираш от медийно изградения образ на певеца. Само слушаш...

# 362
  • тук, на мястото си
Отврати ме и лъжата в уликите, а харесвах Розата като маска и като пеене.

Коя лъжа, като всички улики водеха точно към Жана и това беше подозрителното  newsm78 newsm78

Въпрос -  Занимаваш ли се професионално с пеене?
Отговор - Някога съм мислела и с това да се занимавам.
От уликите - майка и работила с истински лорд. Навсякъде пише, че майка и е шофьор на такси, дори и ватман да е била, то Евгени Минчев сигурно е истински лорд.
Имаше и някакъв въпрос дали работи с деца и отговори да.
Гипсираната ръка е лъжа № 1.
За тези се сещам сега, не ми се връща назад в темата.

# 363
Аз пък до последно се надявах, че Розата е човек който изобщо не сме предполагали. Чаках си голямата изненада и накрая-греда!

# 364
  • тук, на мястото си
Аз също.

# 365
Неприятни са ми като хора и Жана, и Михаела.

За мен, Къци беше попадение. Поздравляния за него.

# 366
За мен истинският победител в това предаване е Шапката. Наистина ни скри шапката Къци Вапцаров и може би до края на шоуто нямаше да го познаем. Димо Алексиев е разпознаваем по глас, ако се гледа по-редовно, аз бях забравила тембъра му.

# 367
Жало. Не очаквах такъв мощен глас, като на Жана да бъде победен от детската имитация на Михаела Маринова. Не оспорвам гласовите качества на момичето, но в шоуто друго показваше. Не харесвам двете по различни причини, за това ще съдя маските. Жана имаше страхотен подбор на песни (изключвам Излел е Дельо Хайдутин ) и бях неприяно изненадана, когато обявиха Гарвана за победител. Харесвах само костюма на гарвана, за мен най- добрия в целото предаване.

Ще се самоцитирам от стара тема №3 пост №577

Lust - 29 септ. 2019, 12:21 ч.

Цитат
За Розата мисля, че е Жана Бергендорф. Фигурата и ми напомня на нейната, а и избора и на песен в 2те предавания. Жана си е рокаджийка.

# 368
Честно казано много ме зарадва предаването и имаше изненада за мен... Не вярвах, че Гарвана е Михаела, но тук имаше мами, които я усетиха. И за Розата някак не виждах Жана, но този елемент на изненада беше позитивен. И се радвам за нея, някак се развива и всичко изписано преди сякаш успя да го замаже. С едно приятно усещане останах за нея.

# 369
Мисля, че стана безпощадно ясно, че всички са пели на запис. Няма как да са пели на живо и да не се чуват никакви странични шумове или ехо от маските. А после всичко е яко обработвано. Няма как да сме сигурни, че гласуването на зрителите е било точно такова. Ако говорим за загадъчност, Шапката бе най-загадъчен и никой не го позна. Димо Алексиев е на второ място по този показател. И накрая печели обичайната заподозряна Мишето.
Сега разгледах сайта на Вирджиния - всичките артисти на лейбъла са същите ГМО продукти като Мишето. Могат да пеят, но ако са имали някога някаква индивидуалност и дълбочина, тя ще бъде тотално изличена от леля им Саня. Тази Саня е едно от най-лошите неща, които са се случвали на бг попа - чалгаризира го яко.

# 370
Отврати ме и лъжата в уликите, а харесвах Розата като маска и като пеене.

Коя лъжа, като всички улики водеха точно към Жана и това беше подозрителното  newsm78 newsm78

Въпрос -  Занимаваш ли се професионално с пеене?
Отговор - Някога съм мислела и с това да се занимавам.
От уликите - майка и работила с истински лорд. Навсякъде пише, че майка и е шофьор на такси, дори и ватман да е била, то Евгени Минчев сигурно е истински лорд.
Имаше и някакъв въпрос дали работи с деца и отговори да.
Гипсираната ръка е лъжа № 1.
За тези се сещам сега, не ми се връща назад в темата.
И фалшивата бременност....

# 371
Михаела пя песен от най великия шоумен, Never enough https://youtu.be/6jZVsr7q-tE

# 372
Да, наистина Къци си беше най-голямата изненада и се усещаше, че подхожда професионално и сериозно.

# 373
Не мога да повярвам, че зрителите са гласували за гарвана.
Макар да бях фенка на пчелата, бях 90 процента сигурна, че розата ще спечели.

# 374
Честито на Михаела, Браво на Жана и Жалко за Маги!
Гласувах за Пчеличката като цялостно представяне - избор на песни, създаден образ и изпълнения. Но от трите певици, чисто гласово, харесвам най-много Жана.

Общи условия

Активация на акаунт