🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Тема 8 /Финал/

• 35 541
  • 630
  •   1
Отговори
# 375
Мен Розата много ме изненада, не се кефя на Жана, но не мога да си изкривя душата, съжалявам, че не спечели тя, беше ми фаворит от самото начало. Мисля, че ще я преоткрия като изпълнител, в крайна сметка ме интересува таланта, а какво прави в личното си време си е нейна работа.

Естествено, че ще си претворяват гласовете, нали това беше идеята - никой да не ги познае.

Иначе всеки път когато стартират формат, в пилотния сезон подбират близки хора. Мисля че е нормално, по-лесно е да навиеш някой познат, после се разгръщат и успяват да привлекат всякакви участници. Същото беше и с първия сезон на “Капките”

# 376
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Отврати ме и лъжата в уликите, а харесвах Розата като маска и като пеене.

Коя лъжа, като всички улики водеха точно към Жана и това беше подозрителното  newsm78 newsm78

Въпрос -  Занимаваш ли се професионално с пеене?
Отговор - Някога съм мислела и с това да се занимавам.
От уликите - майка и работила с истински лорд. Навсякъде пише, че майка и е шофьор на такси, дори и ватман да е била, то Евгени Минчев сигурно е истински лорд.
Имаше и някакъв въпрос дали работи с деца и отговори да.
Гипсираната ръка е лъжа № 1.
За тези се сещам сега, не ми се връща назад в темата.
И фалшивата бременност....

Дали е бременна или не ще разберем след месеци, тя не е коментирала нищо по въпроса, нищо че корема й е като на бременна жена, и искрено й пожелавам да е!

В момента Жана пее в пиано барове, не издава песни и няма договор с компания. И всъщност кой е професионален и кой непрофесионален певец?
Уликата беше "истински благородник", а въпросния си е купил титла, което не е нещо рядко срещано. А щом тук бързо откриха, че майка й е била ватман на същия трамвай, значи не е голяма тайна.
За децата също беше дадено инфо, че е вярно, а самата фраза не носи задължително значение на "вокален педагог".
Гипсирана ръка ок, тя си е нейния начин да се скрие, след като я разпознахме по уликите, а не по гласа.

# 377
Какво и пречи на Жана да се е бинтовала за маскировка? Даже ми се вижда доста хитро.
Албена Михова беше споделила, че след като обявят, че тя продължава е бързала към вкъщи, за да си пусне лайф във ФБ как гледа предаването, за да не я разкрият.

# 378
И аз мислех, че Розата ще спечели, харесвам Михаела, но някак Розата правеше много от предаването... Толкова я обсъждахме, Жана си изигра ролята, макар, че имаше гипсирани ръце... Които явно не бяха май...

# 379
Честито на Михаела, Браво на Жана и Жалко за Маги!
Но от трите певици, чисто гласово, харесвам най-много Жана.
И аз най много харесвам Жана, обаче в това предаване ми се струра че често фалшивееше и крещеше. Незнам нарочно или не.....

# 380
Точно това дрезгавото в гласа на Розата ми харесваше, беше по различно. И другите са чудесни певици, но при нея имаше нещо различно в гласа. Което мен лично ме зариби.

Последна редакция: нд, 08 дек 2019, 00:31 от ilenkata

# 381
  • Испания
"Произнесла" се е Жана за предполагаемата бременност на 29.10.

Номерът с гипса е напълно психопатски.

# 382
Колкото и психопатско бе Алисия как гледала от вкъщи и Къци че бил в Гърция. Като гледам Розата е фаворита тук спрямо класацията, ама нали е Жана - почна се.

# 383
Аз лично и се кефя, че преодолява някакви нейни зависимости, съвзема се и продължава напред! Бори се и се представи чудесно в предаването! Смятам, че направи запомнящо представяне! Да е жива и здрава и да твори прекрасни песни!

Последна редакция: нд, 08 дек 2019, 00:28 от ilenkata

# 384
  • тук, на мястото си
Като цяло шоуто беше хубаво, хареса ми. С радост бих гледала втори сезон, само че ако може и по-малко известни изпълнители за да има повече загадъчност.
Струва ми се, че трябваше Розата да е първа. Тези 3 месеца нейните изпълнения бяха водещи, но се знае че  винаги има едно "но".
Ще се радвам ако видя Маги Джанаварова в Капките.
Не ми се стори, че нещо е преодоляла Жана, но това е друга тема. Всеки се бори със своите мелници.
Беше ми приятно тук в темата!

# 385
  • Испания
Скрит текст:
Колкото и психопатско бе Алисия как гледала от вкъщи и Къци че бил в Гърция. Като гледам Розата е фаворита тук спрямо класацията, ама нали е Жана - почна се.

И? Изразявам мое мнение, ако позволиш. Освен това, нито харесвам Алисия, нито Кръстю.

# 386

Не ми се стори, че нещо е преодоляла Жана, но това е друга тема. Всеки се бори със своите мелници.
Беше ми приятно тук в темата!
  Може би си права, просто образа, който създаде ми хареса и сякаш усетих промяна. Дано е успяла да се справи и да твори. Изгради един прекрасен образ!

# 387
  • тук, на мястото си
Точно заради този образ до последно не исках да повярвам, че е  тя.

# 388
И аз до последно не вярвах, така хубаво ме омая тази Роза Simple Smile

Последна редакция: нд, 08 дек 2019, 01:10 от ilenkata

# 389
Както си мислех,  Пчелата е Маги Джанаварова, Розата е Жана Бергендорф, и хоп... Гарванът Михаела Маринова, въпреки че бях убедена, че е Крисия. Това беше изненада, наистина. Станаха ясни няколко неща:
1. Шоуто беше ужаааасно разтегнато във времето, чак му се губи интереса на човек с всякакви странични песни и купища реклами. В един момент ми стана досадно, признавам си. Престараха се със запълване на времето.
2. На представителите на Панела трябва да им връчат по един Оскар за имитиране на изненада. Колко бяха изненадани, че Розата е Жана, при положение, че всички улики водят към нея и най-явната беше за Португалия (няма как Гала или Мария Илиева или Кънчев да не се сетят, че Жана представяше с група България на Евровизия в Португалия). Освен това по фигура, жестове, всичко крещеше, че е Жана, ама се правеха на ударени през цялото време. 
3. По време на изпълненията пеят на запис с целенасочено обработени гласове. По време на първото си изпълнение в един момент Розата не успя да сложи микрофона пред устата, а записът си течеше... Добавена беше плътност и дрезгавина към гласа й. Да не говорим за обработения глас на Гарвана, нарочно е трябвало да звучи детски. Последното изпълнение на Михаела нямаше нищо общо с изпълненията на Гарвана до момента, беше си тя едва накрая.
4. Трябва да канят и други лица, едни и същи се въртят в предаванията на Нова телевизия.

Иначе идеята на предаването е интересна, но трябва още малко да се ошлайфа. Ако има друг сезон, дано участниците да са подбрани по друг начин.

Общи условия

Активация на акаунт