🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Тема 8 /Финал/

• 35 526
  • 630
  •   1
Отговори
# 390
Напълно съм съгласна с мнението на  LUCIOLE. Смятам, че последните изпълнения също са на запис, но без ефектите и тогава се вижда, че всички са напълно разпознаваеми. Най-обработен беше гласа на Михаела, която  според мен, никога не може да постигне нежността в изпълненията на Гарвана.

# 391
  • Sofia
Харесвах Розата и въпреки,че не бях сигурна напълно за Жана ,се радвам,че е тя,невероятен глас 😘
Тя и Къци ми бяха двамата интересни участника.

# 392
Много се радвам за Жана и Мишето! А в темата е супер смешно, 3 месеца а-у, Розата, Гарванът, в анкетата също са най-харесвани и като се разбра кои са и се почна как от самото начало не ги харесвали, ама това изпълнение, ама онова изпълнение... Браво, предаването беше чудесно!
За мен истинският победител е Къци - отвя ни шапките на всички!

# 393
  • Viena
Точно Къци е победител!

# 394
Аз нямам никакъв проблем след падането на маската участниците да пеят като себе си. То и останалите участници бяха на този принцип, но не помня някой да измрънка в темата. А специално Михаела Маринова тази година си партнира с Дичо в Капките и отново звучеше коренно различно от себе си. А разочаровани винаги ще има - дори и като падна маската на Шапката имаше доста неприятно изненадани. Май само от Рицаря никой не се разочарова Mr. Green

# 395
И аз не виждам проблем, че след падането на маските, участниците пеят като себе си. То, нали това е целта, да ни покажат, че са направили всичко възможно да ни заблудят. Всъщност този формат е даже повече актьорски и за умения относно въвеждане в заблуждение, отколкото за гласови данни и възможности за пеене. Идеята на формата много ми хареса. Реализацията у нас не чак толкова, но не заради самата постановка, а заради неадекватното поведение на един от водещите и на двама от панела, както и заради многото реклами и излишното екранно време запълвано с глупости. Друг момент е, че ние сме малка държава и известните бързо биват разпознати, още повече, когато са все едни и същи неизскачащи само от хладилника муцуни.

# 396
Аз нямам нищо против никого от участниците. Единственото, което ме подразни е, че записите бяха твърде много манипулирани допълнително.  Можеха да ги оставят  просто с преправените им  гласове.

# 397
  • Sofia
Накрая ще се окаче, че и предаването не е точно наживо и ги разконспирарахме напълно.

# 398
Е колко пък са манипулирани гласовете? Сега ще кажете, че ако не бяха уликите, нямаше да познаем бати Енчо или Михов? Там къде видяхте манипулиране на гласовете? На Албена гласът къде беше преправен? Или само на някои ги преправят и то точно на тези, които не можете да познаете. Гледайте Капките и вижте какво прави Михаела с гласа си.

# 399
В едно интервю четох Къци да обяснява, че след като изпял една от песните с неговия глас, всички го разпознали и след това я преправил и я изпял почти с ръмжене (очевидно говори за репетиции). Неговите изпълнения бяха най-разнообразни като образи и в този смисъл и за мен (въпреки, че не съм му фен) е истинският победител, Шапката направи най-интересен формата, според мен.
Бих се радвала, обаче, ако Жана продължи (стига да може) да пее в стила, който имаше тук - с такава плътност, но като я слушах снощи колко прегракнало говореше - едва ли, защото ми се струва, че това натоварва повече от нормалното и обичайното гласовите ѝ възможности.
Пчеличката Маги беше много симпатична, да продължава да е така енергична и усмихната. 😊

# 400
Аз бях за Гарванът, но някак си се разочаровах, че е Михаела.
Браво на Жана!!

# 401
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Бих се радвала, обаче, ако Жана продължи (стига да може) да пее в стила, който имаше тук - с такава плътност, но като я слушах снощи колко прегракнало говореше - едва ли, защото ми се струва, че това натоварва повече от нормалното и обичайното гласовите ѝ възможности.
Пчеличката Маги беше много симпатична, да продължава да е така енергична и усмихната. 😊

Жана снощи звучеше болна докато говори, а записите на песните кога са правени можем само да гадаем.

Пчелата и Пилето за мен бяха най-живите и забавни образи, дано това е един хубав рестарт и за двете и нещата да им тръгнат повече от преди. Не са експлоатирани лица, ще се радвам да ги видя в Капките.

# 402
  • Sofia
Моите предположения за Капките сезон 8 Thinking
1.Маги Дж.
2.Дивна
3.Димо
4.Енчо Sunglasses
5.Юлиян Confounded
6.Михов Stuck Out Tongue Winking Eye
7.Джулиана Rolling Eyes
8.неизвестен засега
Bowtie

# 403
Хайде нито един от седмината да не участва в Капките догодина.

# 404
Преправянето на гласа е било по желание на маскирания.

Общи условия

Активация на акаунт