🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Тема 8 /Финал/

• 35 518
  • 630
  •   1
Отговори
# 405
  • Испания
Преправянето на гласа е било по желание на маскирания.

Абсолютно! И според регламента.

# 406
Че то, ако нямаше някакво преправяне за какво да го гледам въобще това предаване! За моя изненада много ми хареса целият проект! Дано догодина пак да има!

# 407
  • ВАРНА
Дано "панелджиите"да не са на хранилка в Нова,ако има друг сезон.Или поне не цанят Петя Бу.

# 408
Не знам тия от нова за прости ни ли взеха да се правят, че панелът не знаеше кой с коя маска е. Най ми направи впечатление новогодишния епизод, който ще го дават. В него са пеели всички, но с различни маски, т.е. те много добре знаят кои са участниците в това предаване. Много зле скалъпено от нова тв - нали каква изненада Grinning

# 409
  • София
Този НГ епизод може тепърва да се снима...
Истината е, че три месеца е много време за такъв формат. Първите епизоди ми направиха впечатление, всички у дома ги гледахме дружно. И постепенно Гала започна да да ме дразни неимоверно, Кънчев взе да изкуфява прогресивно, дори участниците омръзват...

# 410
Да, и за мен е много разтеглено във времето предаването. Бих предпочела да е по кратко, по наситено и по интензивно, с много малко време за глупостите на водещи и панеладжии. Особено на водещите и по специално на единия от тях. От друга страна не упреквам панела в преструване, щото, ако си кажат кой кой е, то предаването трябва да свърши.
Ако е по кратко предаването и като епизоди и като цялостна продължителност на формата, считам, че ще е значително по интересно.

# 411
  • Варна
Аз пък до последно се надявах, че Розата е човек който изобщо не сме предполагали. Чаках си голямата изненада и накрая-греда!

И аз бях от тези където се надяват на изненада, но не би. Много се подведох по уликите за Розата и по- конкретно с този " истински " благородник ", пък то какво се оказа...
Въпреки това ми се искаше Розата да спечели, а не Гарванът.

# 412
  • Варна
Здравейте на всички Simple Smile Нов съм във форума.

Моето скромно мнение за финала на Маскираният певец е следното: 
Жана и Михаела се появиха за махането на маските и за последната песен.
Гласовете им изобщо не са преправени, защото чак такова преправяне няма как да се направи според мен, особено този "пясък" и мощ в гласа на розата...това , разбирате ли... то си е просто друг глас.  Според мен песните са изпълнени от други певици. Може би Роберта - Розата и Крисия - Гарванът. Даже и психологична подготовка имаше за зрителите с натякването на всеки един от финалистите, че "Като ме видите коя съм ама много ще се изненадате".
За другите участници не съм забелязал подобно нещо, мисля, че си бяха те през цялото време.
А защо се правят такива шаменти капели не знам.
Аз лично се чувствам малко разочарован. Малко, защото вече всичко мога да очаквам явно от "продуктовото позициониране" в БГ ефира.

# 413
Ще припадна вече. За другия сезон ще е добре панелистите да са от ФБР, то конспирации, то манипулации, ще рече човек, че не е почти детско шоу, а супер грандиозен секретен проект. Разпуснете бе, хора, това е за запълване на два часа в събота вечер, никой няма да се занимава да ви заблуждава чак толкова, какво ще спечелят от това? То на параноя прилича чак такава свръхподозрителност.

# 414
  • Варна
Spiritlight, всеки има право да си изрази мнението в един форум. Типично българска черта е ако някой не е на "нашето" мнение да го заклеймяваме веднага. И най добре послушайте собствения си съвет и разпуснете малко, че това с припадането много драма много нещо Simple Smile

# 415
Е, ако е толкова голяма конспирацията, поради що ще е толкова голяма, а. Каква ще да е целта. Ще кажеш, че половината държава за награда ще им поднесат, а другата половина ще им е подвластен васал. И за мен е просто шоу и не диря под вола теле, пък, ако ще и за двойни агенти да ги гласят. Sunglasses

# 416
ХИч не я харесвам Михаела Маринова.ни външно ни вътрешно. Прекалено самонадеяна гроЗна е

# 417
Не знам за вас, но на мен са ми много смешни участниците при свалянето на маските. То не са чупки, стойки, перчене, клатене на глави... страшна работа Mr. Green

# 418
Изслушах We are the champions в двата варианта и преправеният глас е по-различен, по-дебел да го нарека, но не мисля, че е по-мощен.

А колкото до "фалшивата" бременност на Жана, в няколко стари видеа във фейсбук също е с голям корем. Явно там качва като напълнее. Ето един:
https://www.facebook.com/valya1964/videos/10219797220309263/

# 419
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Дано "панелджиите"да не са на хранилка в Нова,ако има друг сезон.Или поне не цанят Петя Бу.

Владим Априлов каза, че част от панела ще бъде сменен защото много държали още веднага да разкрият кой е под маските, а това все пак било забавно шоу и трябвало да има нещо и за въображението на зрителите.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт