Нуждая се от ...

• 121 702
  • 1 783
  •   1
Отговори
# 1 680
Всички имаме нужда само от едно: Flowers Four Leaf Clover ЗДРАВЕ Flowers Four Leaf Clover
Другите неща ще си ги организираме, набавим, съставим, уредим;  пожелавам ви на всички да сте много много здрави.

Светли прзници момичета!

# 1 681
  • София
Нуждая се само Бъдни вечер и Коледа да минат по-бързо! Защото или ще ида в Раднево или в Сливен....И да съм спокойна! Flowers Hibiscus

# 1 682
  • Някъде там
Искам да пожелая на всички ви, независимо дали празнувате или не, дали сте заобиколени от семейството и близките, или сте сами, нека сърцата ви да са пълни с мир и топлина.
От каквото се нуждаете, да ви се сбъдва.
Празниците са едно малко напомняне, че любовта, добротата и надеждата могат да осветят дори най-мрачните дни. Където и да се намирате, нека намерите утеха и радост и знайте, че никога не сте истински сами. Пожелавам ви една топла  и  уютна, благословена вечер. Весели празници!
Нуждая се забавяне на темпото и от прегръдки..

Последна редакция: вт, 24 дек 2024, 14:16 от daviz

# 1 683
  • Mediterraneo
Нуждая се от една спокойна вечер, изпълнена само със смях и приятни моменти. Леко се напрягам, когато сме повече хора, та имам нужда от спокойствие.

# 1 684
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Нуждая се болезнено да преглътна една адски голяма и твърда буца, която ми е заседнала на гърлото. Обидена съм дълбоко и не знам ще мога ли да простя и да забравя... А не е кой знае какво, обаче ми бръкна в душицата и сипа една кофа катран там...
А така ми се ще да свърши това. Да го преглътна. Да го изболедувам и да се маха...
Да го преборя, ако щете...
И станах зла тия дни... И ми тежи.

Искам ново начало.
И да забравя...

Последна редакция: ср, 25 дек 2024, 11:28 от CvEtEmOe

# 1 685
цвете,не преглъщай- вреди на здравето!
макар и леко заобиколно, за да избегнеш голям конфликт, кажи си , какво те мъчи- така ще прескочиш преболедуване

Пожелавам Ви спокойна и щастлива Коледа!
Пълни души, топли сърца и светлина !

# 1 686
Цвете, чувствам се по подобен начин. Но знаеш ли какво - започнах да казвам. На всички, които са ме засегнали по някакъв начин право в очите - какво мисля. Без да се карам, без да викам, без драма. С равен тон. Не ме интересува какво мислят. На мен ми олекна. Уморих се да преглъщам неизказани думи. Те разболяват, вярвай ми. Дълго мълчах, но сега говоря и се чувствам добре. Винаги съм била директна, но в същото време избягвам конфронтация, доколкото е възможно. Все търся оправдание за действията или бездействието на хората, мисля си защо, какво и как, но се уморих. И не искам да търпя повече. Толкоз от мен...не казвам, че трябва да постъпиш идентично, споделям само какво направих аз и как се чувствам от това.
На теб и всички останали в темата желая от сърце топлина, светлина и душевен уют и комфорт в тези празнични дни!

# 1 687
  • Бургас
Пожелавам на всички ви/ни светли и благословени дни! Мир и спокойствие в душите!
От това имам нужда!

# 1 688
  • София
Ох и аз съм тъй... И аз започнах да сио казвам мнението...! Прегрътки и спокойни дни желая!

# 1 689
  • Някъде там
CvEtEmOe, ти си точно толкова човек и личност колкото и този който  те е наранил и засегнал. След като той може да си изкаже мнениетоси и да те нарани и засегне, независимо дали с действия  или думи, значи и ти можеш да му кажеш какво мислиш за това. Не е нужно да е грубо, но не премълчавай.

Имам нужда да спре да вали дъжд...Коледа е, сняг  да беше завалял..

# 1 690
  • SF
Нуждая се от коледен Gift .

# 1 691
  • Някъде там
Нуждая се от още време на мястото на което бях за празниците.  Времето което прекарах далеч от реалността и проблемите, никак не ми беше достатъчно, макар и на него да съм истински благодарна.

# 1 692
  • Бургас
Нуждая се от много сили,късмет,воля, правилен съвет,пари и молитва, всичко да се подреди в моя полза!🍀 🙏🙏🙏🙏

# 1 693
  • Някъде там
Нуждая се от много сили,късмет,воля, правилен съвет,пари и молитва, всичко да се подреди в моя полза!🍀 🙏🙏🙏🙏
Карзче ако имаш нужда от нещо пиши на личен.
🥰

Имам нужда от слънце и топлина...
Студено ми е и буквално и преносно..

# 1 694
  • Бургас
Благодаря ти, Давиз! За известно време отложих нещата, но се иска действие!
Едно очакване имах за тази нова година, но за момента не тръгна добре! Дано е само в началото!
Имам нужда от спокойствие вече! Живота си мина....

Общи условия

Активация на акаунт